Yaşamın kılavuzluğu ile birlikte, çeşitli zihinsel sağlık sorunları konusunda genel eğitim ve deneyime sahip bir klinik psikoloğum.Sağlıklı yaşam, stres yönetimi, koçluk ve dönüşümsel danışmanlık ile ilgili çeşitli konularda bireysel ve kurumsal danışmanlık yapma konusunda geniş deneyimim oldu. Bireylerle ve ekiplerle çalışmak, onlara karşılaştıkları zorlukların üstesinden gelme cesaretini vermek ve en önemlisi kendi içlerine olan yolculuklarında dönüşümlerine giden yolda rehberlik etmek benim amacım ve tutkumdur.
Uzmanlık
Lisans eğitimini Psikoloji (İngilizce) bölümünde tam burslu olarak tamamlamıştır.Lisans eğitim sürecinde Antalya Atatürk Devlet Hastanesinde, Amatem ve Toplum Ruh Sağlığı Merkezi ve bir çok özel kurumda staj yapmıştır.Klinik psikoloji alanında yüksek lisansını Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi'nde tamamlamıştır.Kurucusu olduğu Amors Klinik'te çalışmalarına devam etmektedir.
Alınan Eğitimler
-Bilişsel Davranışçı Terapi Uygulayıcı Eğitimi
-Çocuk ve Ergenlerde Bilişsel Davranışçı Terapi Uygulayıcı Eğitimi
-MEB Onaylı Aile Danışmanlığı Eğitimi (464 saat)
-Aile ve Çift Terapisi Eğitimi
-Kabul ve Adanmışlık Terapisi Eğitimi
-Duygu Odaklı Terapi Eğitimi
-Kısa Süreli Psikodinamik Terapi Eğitimi
-Pozitif Psikoloji Eğitimi
Psikolog Büşra Kızılışık ruh sağlığı alanında bireysel psikoterapi, aile terapisi, evlilik ve çift terapisi, ergen ve çocuk psikoterapisi hizmeti sunmaktadır ve haftalık seanslar halinde uygulanmaktadır. Uygulanacak olan program gizlilik ve sınır prensipleri dahilinde, danışan kişiye etraflıca açıklanır. Gerekli görüldüğü durumlarda psikiyatri ve nöroloji desteği ile birlikte vaka takip edilir.
Bireysel Psikoterapi
Hizmet verilen alanlar; depresyon, anksiyete bozuklukları, fobiler, obsesif kompulsif bozukluklar (OKB), travma bozuklukları (TSSB), ilişki problemleri, boşanma problemleri, boşanması sonrası depresyon, yaşlılıkta depresyon, yalnızlık, yas süreciyle ilgili depresyon, doğum sonrası depresyonu, iş yaşamı sorunları ve stres, sosyal fobi, cinsel yönelimi ya da cinsiyet kimliğinden kaynaklanan sorunlar, kişilik bozuklukları, okul problemleri, dikkat bozuklukları, ders çalışma problemleri, üniversite hazırlığı sırasında oluşan anksiyete ve korkular, kariyer danışmanlığı, infertilite, obezite, kronik rahatsızlıklar (kanser, kalp rahatsızlıkları, şeker vb.) ve ölümcül hastalıklara eşlik eden psikolojik sorunlar olarak sıralanabilir.
Ergen ve Çocuk Psikoterapisi
Ergen ve Çocuk Psikoterapisi programlarında oyun ve sanat terapisi, anne-babalık danışmanlığı, çocuk için psikoterapi, ergen depresyonu, kendine güven geliştirme, ders çalışma problemleri, üniversite sınavları hazırlığında yaşanan kaygı ile baş etmek, kariyer danışmanlığı, saldırganlığın ve kızgınlığın ifadesiyle ilgili olarak davranış problemleri, karşı cinsle ilişkiler, cinsellik ve ergenlik döneminde aile içi çatışma yer almaktadır.
Evlilik ve Çift Terapisi
Evlilik ve Çift Terapisi programlarında açık iletişim kurma, duyguları ifade etme, dürüstlük, kendine güven ve empati geliştirme, kendilik ve çift farkındalığı, etkin problem çözme üzerine terapötik çalışmalar yer almaktadır. İnfertilite sorunu olan veya tedavi gören çiftler ve cinsel sorunları olan çiftler için bir psikolojik destek programı bulunmaktadır.
Aile Terapisi programlarında aile içi iletişim problemleri, koalisyon ve sınır problemleri, ifade edilmeyen duygular, kişisel ve ailesel farkındalık, empati geliştirmeye yönelik tedaviler yapılmaktadır
Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi
Tümünü gösterSigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Tümünü gösterHizmetler
Afirmatif Terapi
Aile Dizimi
Uzm. Kl. Psk. Büşra Kızılışık
Akılcı Duygusal Davranışçı Terapi (REBT)
Alexander Pratik Yetenek Testi
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Çocuk ve Ergen Terapisi
Çocuk ve Ergenler İçin Psikolojik Sağlamlık Programı
Uzm. Kl. Psk. Büşra Kızılışık
Büşra hanım ile 2. Seansı geride bıraktım. Kendimi şimdiden daha iyi hissediyorum. 2 seansta bile benim kendim için büyük farkındalık kazanmama yardımcı oldu. Görüşme sonlarında benim nasıl hissettiğimi sorması benimle empati yapması ve diğer tüm yönleri ile harika biri.
m....y
Eşimin ailesi ile ilgili sorunlar nedeniyle terapiye başladık. 2.seansımızdan sonra bile değişimi farketmeye başladık. İyi ki yolumuz kesişmiş.
Büşra hanım davranışlarımın arkasındaki düşünceleri algılayabilmemi, hiçbir duyguyu ötekileştirmeden dengeyi sağlayabilmemi, sınav dönemimde stresimi daha iyi kontrol edebilmemi ve aynı zamanda kafamdaki düşünce hatalarını görmemi sağladı. Danışmanlığından ve yol göstericiliğinden çok memnunum.
r.....
Kıymetli doktorum,Büşra Hanım kendimi en huzurlu hissettiğim yerlere kısa sürede eklendi.Durumumuzu ve hislerimi durmadan anlatırken büyük bir sabırla dinledi ve bana en iyi geleceğini düşündüğü yönlendirmeyi yaptı bunun için ona minnettarım.İyi ki sizDaha anlatacak danışacak çok şeyim var ve yine çok konuşacağım,konuştukça rahatlayın yönlendirmesiyle çevremde ve kendimle iletişimimi geliştireceğim.Yani birlikte.
i....ö
Büşra Hanım’a 5 ay gibi bir süredir gidiyorum. Kendimle ve hissettiklerimle ilgili hiç tahmin bile edemediğim yepyeni şeyler öğrendim, kendim ile barışmam yolunda çok iyi bir yoldaş. Tüm seans tek bir cümle etse bile o cümle sizi 2 hafta kendinizle ilgili düşündürtüp yeni bir yola ve bakış açısına çıkarıyor. Ekstra yönlendirme yapmadan size yeni bakış açıları sunuyor. Çevremdeki herkese önerdiğim gibi burada da bu yorumumu görebilecek herkese Büşra Hanım’ı öneriyorum.
mb...p
Büşra hanım ile tedavi sürecime başladığımdan beri kendimde gözle görülen değişiklikler oldu bundan dolayı onun ile görüşme yapmaktan dolayı çok mutluyum.
Büşra Hanım ile 8 seans kadar görüştüm. Kendisi ile seanlarımız sırasında kurduğumuz iletişim, Büşra Hanım'ın güleryüzü ve aynı zamanda profesyonelliği terapi sürecinde beni çok rahatlattı. Kullandığı teknikler ile zihnimde oluşturduğum yanlış düşünce şemalarını bana göstererek hayatıma olduğum yerden fakat daha geniş bir çerçeveden bakmamı sağladı. Büşra Hanım sayesinde edindiğim bakış açıları ile davranışlarımın nedenlerini daha iyi anlama ve hayatıma yön verme yetisi kazandım. Seanslardan sonra tazelenmiş ve rahatlamış hissetmek çok güzel ve pahabiçilemez bir deneyim.
Gerçekten alanında uzman bir hanımefendi . Yaşadığım sorunları yoluna koymamı sağladığı ve hayat enerjimi eskisi gibi yerine getirdiği için çok teşekkür ederim.
h....c
Kaygı bozukluğum nedeniyle Büşra hanıma başvurdum yaklaşık üç ay önce.Artık kaygılarımın kökeninin farkındayım ve yönetme gücüm var.Bambaşka farkındalıklar edindim.İyi ki diyorum.
d....ö
Büşra hanımla yaklaşık bir yıldır görüşüyorum.Şimdiye kadar çok fazla terapi deneyimim oldu ama anladım ki insanın kendisi için doğru kişiyi bulması başka bir şeymiş.Büşra hanımla olmam gereken yerde olduğumu hissediyorum.Hem çok profosyonel, hem çok insan.İyi ki diyerek buradan teşekkürlerimi iletiyorum kendisine.
Büşra Kızılışık isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Büşra Kızılışık, Psikoloji. Size Büşra Kızılışık tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Alexander Pratik Yetenek Testi, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Çocuk Gelişim Testi, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Aile Danışmanlığı.
Büşra Kızılışık adresi nerede?Büşra Kızılışık şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Santral mah.3283 sok.Surcadde D blok bina no:13D Kat.4 Daire 43 Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Büşra Kızılışık isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Büşra Kızılışık uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Büşra Kızılışık isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Büşra Kızılışık, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Büşra Kızılışık hangi dilleri konuşuyor?Büşra Kızılışık ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Büşra Kızılışık isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Büşra Kızılışık tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Büşra Kızılışık hakkında ne düşünüyor?Toplam 45 hasta / danışan, Büşra Kızılışık hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Büşra Kızılışık hangi sigortaları kabul ediyor?Büşra Kızılışık, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Büşra Kızılışık ile iletişime geçmenizi öneririz.
Antalya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Antalya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar