fa...a
Büşra hanım ile değiştirilmesi zor,çocukluktan bugüne bizde yerleşmiş olan inanç kalıpları ve bize bunların yaşattığı psikolojik bozukluklar konusunda kendimizi görmemizi sağlayan ekoller ile terapi yaptık.Terapi sürecinde bana kazandırdığı farkındalıklar yoluma farklı bir açıdan bakmama vesile oldu.Terapi sürecinde aslında çoğu psikolojik rahatsızlığın insana bir şeyler fısıldadığını ve kendimizi nasıl okumamız gerektiğine dair içimizde bir gücün saklı olduğunu fark ettim.
tu...
Tüm psikoterapi süreci boyunca her daim yanımda hissettiğim bana çok yardımcı olan ve en önemlisi anlaşıldığımı hissettiğim çok iyi bir psikolog. Doğru zamanda doğru yöntemlerle ilerledik ve harika sonuçlar aldım. Her şey için çok teşekkür ederim ve kesinlikle tavsiye ederim.
Büşra Kızıltaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Büşra Kızıltaş, Psikoloji. Size Büşra Kızıltaş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Aile Terapisi, Yetişkin Terapisi, Çift Terapisi, Oyun Terapisi, Online Terapi.
Büşra Kızıltaş adresi nerede?Büşra Kızıltaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Örtülüpınar Sivas
Adresine gitmek zorunda kalmadan Büşra Kızıltaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Büşra Kızıltaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Büşra Kızıltaş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Büşra Kızıltaş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Kredi kartı, Banka Havalesi.
Büşra Kızıltaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Büşra Kızıltaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Büşra Kızıltaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Büşra Kızıltaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Büşra Kızıltaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sivas bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Psikologlar
Sivas bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Psikologlar
Sivas bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Psikologlar
Sivas bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Psikologlar
Sivas bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Psikologlar
Sivas bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Psikologlar
Sivas bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Psikologlar