Klinik Psikolog Büşra Kordağ, 2013 senesinde Yakın Doğu Üniversitesi İngilizce Psikoloji bölümünden Yüksek onur derecesi ile mezun olmuştur. Ardından Klinik Psikoloji Yüksek Lisansını tamamlamıştır. Klinik çalışmalarını Bakırköy Prof.Dr Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde tamamlamıştır. Uzun süre özel bir hastanede Klinik Psikolog olarak görev almış olup, bu süre içerisinde çeşitli kurumlara eğitimler düzenlemiştir.
Yetişkinler ile çalışmakta olup şuan yüz yüze görüşmelerini İstanbul Suadiye'deki danışmanlık merkezinde gerçekleştirmektedir. Ayrıca online olarak da hizmet vermektedir.

Banka Havalesi

Psikodinamik Psikoterapi

Uzm. Kl. Psk. Büşra Kordağ
Fenerbahçe Mah. Bağdat Caddesi, Hasan Ali Yücel Sk. Hoşgör Apt. No:21/ A, Kadıköy, İstanbul

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin
Nakit, Banka Havalesi

Aile Danışmanlığı +31 daha fazla

Aile İçi İletişim Sorunları

Ağlama ve Öfke Nöbetleri

Fenerbahçe Mah. Bağdat Caddesi, Hasan Ali Yücel Sk. Hoşgör Apt. No:21/ A, İstanbul

Makaleler
Röportaj

Konum: Uzm. Kl. Psk. Büşra Kordağ Bireysel Terapi

Büşra Hanım’a siteniz üzerinden ulaştım. Bir süredir baş edemediğim öfke, uyku sorunları, yoğun üzüntü nedeniyle basvurmustum. O kadar nokta atışı soruları ve yorumları var ki bir cok sey aydınlanıyor. Kendisi çok başarılı, dikkatli, güvenilir bir uzman. Herkese tavsiye ederim

Ü
Konum: Uzm. Kl. Psk. Büşra Kordağ Bireysel Terapi

Eşimle boşandıktan sonra cok zor zamanlar geçirdim gecmeyen depresyondan sonra Büşra Hanım’a ulaştım. Cok verimli bir süreç geçirdim. Suan çok iyiyim. Başladığım süreçten uzağım. Çok memnunum.

Konum: Uzm. Kl. Psk. Büşra Kordağ Bireysel Terapi

Busra Hanim' a sitenizdeki yorumlar nedeniyle başvurdum. Yoğun kaygı ve depresyon durumlarım vardı. 2 seneye yakın düzenli olarak devam ediyorum. Tüm hedeflerime ulaştım, çok memnunum. Herkese tavsiye ederim.

Konum: Uzm. Kl. Psk. Büşra Kordağ Randevu

Büşra Hanım'a siteniz üzerinden basvuru yapmıştım. Depresif ve kaygılı bir yapım vardı. 1 seneye yakın düzenli olarak devam ediyorum. Çok iyi verim aldım. Tüm cevrem tarafından çok değiştiğim geri bildirimimi alıyorum. Herkes tarafından da farkediliyor. Büşra Hanım'ı tanıdığıma çok mutluyum. Herkese tavsiye ederim.

U
Konum: Uzm. Kl. Psk. Büşra Kordağ Bireysel Terapi

Uzun süredir devam eden depresif durumum icin basvurmustum Büşra Hanım'a. Kendisini tanımamla hayatım değişti.Sorunlarımın farkında bile olmadığım temel nedenlerini farkettim. Herkese tavsiye ederim.

Bir arkadaşım önermişti. Kaygı, anksiyete bozukluğu, ailesel travmalar sebebiyle ihtiyacım olduğunu düşündüğüm için başvurdum. Büşra Hanımla sürecimden memnunum, bana iyi geldiğini hissediyorum.
Çevreme kesinlikle tavsiye ederim.

Konum: Uzm. Kl. Psk. Büşra Kordağ Yetişkin Terapisi

Büşra Hanım’a siteniz üzerinden ulaştım. Özgüven ve kaygı nedeniyle yeni seylere başlamakta zorlanıyordum. Nokta atışı tespitleri ve yorumlarıyla yolumu aydınlattı. Farkettiğim birçok şeyi yaşamımda uygulayabildiğim güzel bir dönemimdeyim. Çok memnunum

Konum: Uzm. Kl. Psk. Büşra Kordağ Psikoterapi

Ben başvurumu kaygılarım nedeniyle gerçekleştirmiştim. Terapinin ne olduğunu, nasıl ilerlediğini bilen biriyim. Bu nedenle, hedeflerime uzun süre devam etme sonucunda ulaşabileceğimin farkındayım. Seanslarım oldukça verimli ilerliyor. Her şeyin bir nedeni olduğunu anlamak önemli değişimleri de sağlıyor. Büşra Hanım önemli tespitleriyle birçok şeyi farkettiren iyi bir profesyonel. Çok memnunum, tavsiye ederim.

Konum: Uzm. Kl. Psk. Büşra Kordağ Bireysel Terapi

Büşra Hanım ile 6 aydır çalıyoruz. Seanslara düzenli olarak katılıyorum. Oldukça iyi bir uzman soru ve teknikleriyle birçok şeyi farketmemi sağladı, yolumu aydınlattı. Endişelerim azaldı. Herkese öneririm.

Konum: Online Danışmanlık Psikoloji Randevusu

Yakın zamanda annemi kaybetmiştim üzerine depremi yaşadım depremin yarattığı korku üzerine sevdiğim bir çok dost tanıdığı kaybetmenin acısını yaşadım bu süreçten sonra Büşra Hanım ile tanıştım girdiğim çıkmazın içinden onun sayesinde çıktım ilgisi ve verdiği destekten ötürü minnettarım. Başarılarının devamını dilerim.