ÖZEL WESTDENT AĞIZ DİŞ HASTANESİ

Endodonti Randevusu

Adalet, Şht. Polis Fethi Sekin Cd No 4 D:B, Bayraklı, İzmir

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi

Botoks

Diş Hekimi Randevusu

Endodonti Randevusu

Özel Smile İzmir Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği

1994 senesinde İzmir de doğmuştur .ilköğretim ve lise öğrenimini İzmir’de bitirdi .2017 senesinde Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nden mezun oldu. Aynı sene Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Endodonti Anabilim Dalı’nda doktora öğrenimine başladı. 2022 senesinde “Endodontide Kullanılan Farklı Biyomateryallerin Radyoopasitelerinin Karşılaştırılması” konu başlıklı doktorasını tamamlayarak endodonti alanında doktor ünvanını almıştır .

Diş hekimliği fakültesinden mezun olduğundan bu yana özel sektörde çalışmakta olan Büşra Korkmaz şimdiki meslek hayatına Özel Smile İzmir Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğinde devam etmektedir. Mesleki ilgi alanları kanal tedavisi yenileme, kök ucu açık dişlerin tedavisi, endodontik cerrahi, büyük lezyonlu dişlerde kanal tedavisi, estetik dolgu ve beyazlatma tedavileridir.

C
Konum: ÖZEL WESTDENT AĞIZ DİŞ HASTANESİ Endodonti Randevusu

Büşra Hanım la karşılaşmak büyük bir şans benim için. Kanallı dişimde oluşan enfeksiyon nedeniyle beni kendisine yönlendiren dis hekimime de minnettarım. Dişimdeki yoğun enfeksiyon ile verdiği mücadele inanılmazdı. İşlemler esnasında ayrıntılı bilgi vermesi, gerçekçi tavrı ustalığı, özverili olması ve tüm hastaların önem verdiği nezaketi. Çok cok memnun kaldım. Sevgi ve saygiyla

Konum: Özel Smile İzmir Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Diş Taşı Temizliği

Doktor hastayı detaylı bir şekilde bilgilendiriyor. Gerçekten özenerek diş taşı temizliği yapıldı.

Konum: Özel Smile İzmir Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Diş Taşı Temizliği

Aşırı korktuğum halde, canımı yakmadan çok özenli bir şekilde diş taşı temizliğini gerçekleştirdi. Ayrıca kendisi çok kibar bir hekim.

Konum: Özel Smile İzmir Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Diş Hekimi Randevusu

Güleryüzlu bir doktor eli gerçekten çok hafif. çok ilgili Büşra hanım ve ekibindeki hanım efendi. kanal tedavisi ve diş dolgu yaptırdım iyki Büşra hocaya gitmişim büyük şans

Konum: Özel Smile İzmir Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Endodonti

İki adet dolgu işlemi ve kanal tedavimle ilgili duyduğum endişe ve korkuları, sevgili Büşra Hocamın nazik ve güven veren yaklaşımınız sayesinde tamamen unuttum. Sadece uzmanlığıyla değil, aynı zamanda insan odaklı yaklaşımıyla da muhteşem bir hekim. Genel olarak diş konusundaki korkumu aşmamı ve travmalarımı atlatmamı sağlaması benim için çok değerli bir adımdı. Sizin gibi harika bir hekimden destek aldığım için kendimi şanslı ve mutlu hissediyorum. Sizinle çalışmak gerçekten güven verici bir deneyimdi. Kendisini gönülden tavsiye ediyorum. :)

Konum: ÖZEL WESTDENT AĞIZ DİŞ HASTANESİ Diğer

Büşra hanım daha önce 2 defa dolgu bir defa kanal tedavisi yapılmış ve ağrılardan kurtulamamış dişimin kanal yenilemesini gerçekleştirdi.Kendisiyle tesadüfen tanıştım.Normalde çok araştıran biriyim,ancak dişimle ilgili bende ümitsizdim.İşinde gerçekten çok iyi . 3 Haftalık bir sürenin ve uğraşın sonunda tedavimi tamamladı.Önce iltihabı giderdi.Açıkçası ben Büşra hanımdan sonra daha önceki yapılan neydi dedim.Aklınızda acaba varsa hiç düşünmeden Büşra hanımı tercih edin derim.Yaklaşımı,iletişimi,işinin ehli oluşu daha ne olsun.

Konum: Özel Smile İzmir Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Diş Taşı Temizliği

Diş temizliği için gittim. Büşra Hanım gerçekten çok iyi ilgilendi. Çok memnun kaldım.

Konum: Özel Smile İzmir Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Diş Hekimi Randevusu

Büşra hamıma en sondaki azı dişimin yüzüme vuran ağrısı sebebiyle gittim.dişimin endodonti tedavisi yapılması gerektiği birkaç diş hekimi tarafından söylenmişti.Büşra hamıma gittiğimde panaromik diş röntgeni ve muayeneden sonra önce diş eti tedavisinin daha uygun olacağı daha sonra gerektiğinde endodonti tedavisi yapılacağı şeklinde tedavi planı yaptı .Tedaviyi doğru planlamasıyla şifaya kavuştum.Yanlış işlem yapılır korkumu, dişçi koltuğu korkumu güven verici tutumu ve güler yüzü kırdı.

Konum: Özel Smile İzmir Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Endodonti

Güleryüzlü ,samimi, mesleki açıklamalarını aktarabilen bir hekim.
Kanal tedavisi ve dolgu işleminde kendisinden tedavi gördüm ve çok memnun kaldım.

C
Konum: Özel Smile İzmir Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Endodonti

Yıllar önce başarısız gerçekleştirilen, o zamandan beri diş köklerinde ağrı yapan ve son dönemde çekilmesi gerektiği söylenen 2 dişimin kanal yenileme tedavisini, köklerdeki tüm iltihap giderilene kadar özenle; hafta hafta uğraşarak tedavi etti. Yıllar sonra ilk defa diş köklerimdeki ağrıyı hissetmiyorum ve 2 dişimi de kendisinin titiz&profesyonel yaklaşımı ve tedavisi sayesinde kurtardım. Kendisiyle, diş doktorumun yönlendirmesiyle tanışma şansı bulmuştum. Alanında uzman ve gözünüz kapalı güvenerek tedavi olabilirsiniz.