Endodonti Randevusu
Estetik Porselen
Genel Anestezi Altında Diş Tedavileri
Gülüş Tasarımı
Özel Smile İzmir Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Inlay - Onlay (Porselen Dolgu)
Kanal Tedavisi
PRF (Platelet Rich Fibrin) Uygulaması
Rotary Sistemle Kanal Tedavisi
Volumetrik Tomografi ile Tedavi Planlama
Özel Smile İzmir Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Diş hekimliği fakültesinden mezun olduğundan bu yana özel sektörde çalışmakta olan Büşra Korkmaz şimdiki meslek hayatına Özel Smile İzmir Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğinde devam etmektedir. Mesleki ilgi alanları kanal tedavisi yenileme, kök ucu açık dişlerin tedavisi, endodontik cerrahi, büyük lezyonlu dişlerde kanal tedavisi, estetik dolgu ve beyazlatma tedavileridir.
ca...e
Büşra Hanım la karşılaşmak büyük bir şans benim için. Kanallı dişimde oluşan enfeksiyon nedeniyle beni kendisine yönlendiren dis hekimime de minnettarım. Dişimdeki yoğun enfeksiyon ile verdiği mücadele inanılmazdı. İşlemler esnasında ayrıntılı bilgi vermesi, gerçekçi tavrı ustalığı, özverili olması ve tüm hastaların önem verdiği nezaketi. Çok cok memnun kaldım. Sevgi ve saygiyla
Doktor hastayı detaylı bir şekilde bilgilendiriyor. Gerçekten özenerek diş taşı temizliği yapıldı.
me...r
Aşırı korktuğum halde, canımı yakmadan çok özenli bir şekilde diş taşı temizliğini gerçekleştirdi. Ayrıca kendisi çok kibar bir hekim.
m....y
Güleryüzlu bir doktor eli gerçekten çok hafif. çok ilgili Büşra hanım ve ekibindeki hanım efendi. kanal tedavisi ve diş dolgu yaptırdım iyki Büşra hocaya gitmişim büyük şans
me....
İki adet dolgu işlemi ve kanal tedavimle ilgili duyduğum endişe ve korkuları, sevgili Büşra Hocamın nazik ve güven veren yaklaşımınız sayesinde tamamen unuttum. Sadece uzmanlığıyla değil, aynı zamanda insan odaklı yaklaşımıyla da muhteşem bir hekim. Genel olarak diş konusundaki korkumu aşmamı ve travmalarımı atlatmamı sağlaması benim için çok değerli bir adımdı. Sizin gibi harika bir hekimden destek aldığım için kendimi şanslı ve mutlu hissediyorum. Sizinle çalışmak gerçekten güven verici bir deneyimdi. Kendisini gönülden tavsiye ediyorum. :)
g....b
Büşra hanım daha önce 2 defa dolgu bir defa kanal tedavisi yapılmış ve ağrılardan kurtulamamış dişimin kanal yenilemesini gerçekleştirdi.Kendisiyle tesadüfen tanıştım.Normalde çok araştıran biriyim,ancak dişimle ilgili bende ümitsizdim.İşinde gerçekten çok iyi . 3 Haftalık bir sürenin ve uğraşın sonunda tedavimi tamamladı.Önce iltihabı giderdi.Açıkçası ben Büşra hanımdan sonra daha önceki yapılan neydi dedim.Aklınızda acaba varsa hiç düşünmeden Büşra hanımı tercih edin derim.Yaklaşımı,iletişimi,işinin ehli oluşu daha ne olsun.
ne...n
Diş temizliği için gittim. Büşra Hanım gerçekten çok iyi ilgilendi. Çok memnun kaldım.
h....a
Büşra hamıma en sondaki azı dişimin yüzüme vuran ağrısı sebebiyle gittim.dişimin endodonti tedavisi yapılması gerektiği birkaç diş hekimi tarafından söylenmişti.Büşra hamıma gittiğimde panaromik diş röntgeni ve muayeneden sonra önce diş eti tedavisinin daha uygun olacağı daha sonra gerektiğinde endodonti tedavisi yapılacağı şeklinde tedavi planı yaptı .Tedaviyi doğru planlamasıyla şifaya kavuştum.Yanlış işlem yapılır korkumu, dişçi koltuğu korkumu güven verici tutumu ve güler yüzü kırdı.
na...r
Güleryüzlü ,samimi, mesleki açıklamalarını aktarabilen bir hekim.
Kanal tedavisi ve dolgu işleminde kendisinden tedavi gördüm ve çok memnun kaldım.
c ...p
Yıllar önce başarısız gerçekleştirilen, o zamandan beri diş köklerinde ağrı yapan ve son dönemde çekilmesi gerektiği söylenen 2 dişimin kanal yenileme tedavisini, köklerdeki tüm iltihap giderilene kadar özenle; hafta hafta uğraşarak tedavi etti. Yıllar sonra ilk defa diş köklerimdeki ağrıyı hissetmiyorum ve 2 dişimi de kendisinin titiz&profesyonel yaklaşımı ve tedavisi sayesinde kurtardım. Kendisiyle, diş doktorumun yönlendirmesiyle tanışma şansı bulmuştum. Alanında uzman ve gözünüz kapalı güvenerek tedavi olabilirsiniz.
Büşra Korkmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Büşra Korkmaz, Endodonti, Diş Hekimi. Size Büşra Korkmaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Botoks, Dental Anestezi, Diş Beyazlatma, Diş Dolgusu, Kök Kanal Tedavisi, Lokal Anestezi, Kanal Tedavisi, Estetik Porselen, PRF (Platelet Rich Fibrin) Uygulaması, CGF (Concentrated Growth Factor) Uygulaması.
Büşra Korkmaz adresi nerede?Büşra Korkmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Adalet, Şht. Polis Fethi Sekin Cd No 4 D:B İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Büşra Korkmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Büşra Korkmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Büşra Korkmaz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Büşra Korkmaz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Büşra Korkmaz hangi dilleri konuşuyor?Büşra Korkmaz ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Büşra Korkmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Büşra Korkmaz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Büşra Korkmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 79 hasta / danışan, Büşra Korkmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Büşra Korkmaz hangi sigortaları kabul ediyor?Büşra Korkmaz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.