Sularbaşı Mah. Hikmet Işık Cad. Şenyurt Sitesi Kat:4 No:411, Sivas Merkez, Sivas
Sularbaşı Mah. Hikmet Işık Cad. Şenyurt Sitesi Kat:4 No:411, Sivas
And Psikolojik Danışmanlık Merkezi
İstanbul Gelişim Üniversitesinden 2018'de Psikoloji bölümünden mezun olduktan sonra aynı yıl İstanbul Üniversitesi'nde Pedagojik formasyon egitimini bitirmiştir. Psikoloji alanında büyük öneme sahip Objektif Testler ve Projektif Testler eğitimini tamamlamıştır. Staj çalışmalarını tamamladıktan sonra Bireysel psikoterapi seanslarına yönelmiştir. BDT ekolünde psikoterapi seanslarına devam etmektedir. Bağımlılık alanında çalışmalar yapmıştır. Kısa Süreli Çözüm Odaklı Psikoterapi ekolünde de çalışmaktadır. Bireysel farkındalıklarla çözüm odaklı kisa sureli psikoterapi yenilenen psikoterapi algısında ilerlemektedir. Depresyon,Obsesif Kompulsif Bozukluk,Travma Sonrası Stres Bozukluğu,Şizofreni,Bipolar,Panik Atak,Anksiyete,Sosyal Fobi,Erişkin Dikkat Eksikliği Hiperaktivite Bozukluğu,Yaygın Anksiyete Bozukluğu Kabul,Farkındalık,Kararlılık alanlarında psikoterapi senasları düzenlemektedir. Sağlıklı günler dileriz.
Kendisi ile birkaç seans görüşme sağladık. Bize iyi geldik. Kendisini, duruşunu, tavrını, insanlığını, pozitifliğini, insanlığını, bilgili olmasını beğendik. Eşimle beraber görüşme sağlamıştık ve bize iyi geldi. Eşimde, bende bayağı değişim gördük. Seanslarımızdan memnunuz.
d...
Uzmanımıza internetten ulaştım. Anksiyete bozukluğu sebebiyle başvurdum. Değerlendirmem olumlu yönde gayet iyi geçti görüşmemiz. Akıcı bir şekilde diyalog kurabilmemiz ve derdimi anlatabilmem ve anlayabilmesinden çok memnun kaldım. Tavsiye ederim.
d...
Büşra Hanım'a reklam aracılığı ile ulaştım. Kızımın kaygıları ve endişeleri vardı bu süre içerisinde sorunlarımızı çözüme ulaştırdı pozitif enerjik ve güler yüzü en çok hoşumuza giden taraftı. Kesinlikle tavsiye ederim çünkü işinde başarılı ilgili bir uzman.. Seans sonrası geri bildirimi ve sonraki süreçte ilgisi bizim için çok kıymetliydi.
d...
Büşra hanim tavsiye üzerine seanslara başladım. Kendisi güler yüzlü, işinin ehli bir psikolog. Yaklaşımı, olaylara bakış açısı kendinizi güvende ve yargılanmamış hissettiriyor. Düşüncelerimi rahatlıkla paylaşabiliyorum. Kaygı ve panik atak endişesi üzerine destek arayışım vardı şu an geldiğimiz noktada baş edebilmeyi, sorunun üzerine nasıl gidebileceğimi biliyorum. Seanslara olan tedirginliğimi aldı güzel bir seans süreci deneyimim oluyor kendisini psikolog arayışı olan herkese tavsiye ederim Büşra hanımı..
Büşra Narman isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Büşra Narman, Psikoloji. Size Büşra Narman tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık.
Büşra Narman adresi nerede?Büşra Narman şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sularbaşı Mah. Hikmet Işık Cad. Şenyurt Sitesi Kat:4 No:411 Sivas
Adresine gitmek zorunda kalmadan Büşra Narman isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Büşra Narman uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Büşra Narman isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Büşra Narman, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Büşra Narman isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Büşra Narman tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Büşra Narman hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Büşra Narman hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Büşra Narman hangi sigortaları kabul ediyor?Büşra Narman tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Sivas bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Psikologlar
Sivas bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Psikologlar
Sivas bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Psikologlar
Sivas bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Psikologlar
Sivas bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Psikologlar
Sivas bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Psikologlar
Sivas bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Psikologlar