Merhaba ben Psikolojik Danışman Büşra Nur Erimez ,Hasan Kalyoncu Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehber Öğretmenliği bölümünden 2017 senesinde mezun oldum .Geçen 6 senemde çeşitli kurumlarda çeşitli öğrenci ve danışanlarıma hizmet verdim .Mesleğimle ilgili eğitimime destek amaçlı Özel Eğitim Farkındalık Sertifikası, Aba Terapistliği Sertifikası almaya hak kazandım. Bağımlılıklar Üzerine (İnternet, alkol vb.) seminer ve sempozyumlara katıldım .Hem bütün öğrenci gruplarına sınav kaygısı, öğrenme güçlüğü ,davranış bozuklukları ve daha birçok konuda bireyle psikolojik danışmalar gerçekleştirdim. Aynı zamanda yetişkin gruplarıyla da kaygı bozuklukları, depresyon ve birçok psikolojik problemlerinde kendilerini tanımalarına ,farkındalık kazanmalarına destek oldum. Hali hazırda özel bir kurumda öğrenci gruplarına ve yetişkin bireylere psikolojik destek vermeye devam etmekteyim. Kendimi daha da geliştirmek, mesleğimde daha da iyi olmak için eğitimlere devam etmekte yeniliklere önem verip günceli takip etmekteyim. Son dönemde ise, günümüzde en yaygın kullanılan psikoterapi türlerinden olup, kısa süreli ve sorun odaklı bir yöntem olan BDT(Bilişsel Davranışçı Terapi) eğitimi almaktayım. İnsanlara daha çok ulaşmak ve kendilerini geliştirmek adına yardımcı olabilmek için online terapi uygulamasında artık ben de varım .

Ankara, Keçiören, Ankara

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Online Terapi +25 daha fazla

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Uzmana bir arkadaşım vasıtasıyla ulaştım. Yoğun kaygı ve üzüntülü dönemler geçiriyorum. Sınav kaygım, gelecek kaygım hat safhada. Açıkçası bu kadar umutlu değildim. Oldukça ilgili ve beni gerçekten dinleyip, anlayan birine ulaşmam çok iyi gerçekten .Destek almaya devam edeceğim.