Uzm. Kl. Psk.
Büşra Nur Küçük
Psikoloji
Pedagoji
Antalya 1 adres
Zihin Akademisi, Altınkum mh. Gazi Mustafa Kemal Bulvarı No :100 Karacan Apt. KAt :1, Antalya
Aile Danışmanlığı Randevusu
Deneyimsel Oyun Terapisi
Denver Gelişim Tarama Testi
Dikkat Testleri
Zihin Akademisi Pedagojik & Psikolojik Gelişim Merkezi
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Fobilerden Kurtulmak
Frostig Görsel Algı Testi
GOOD ENOUGH – HARRIS Bir insan Çiz Testi
Kent EGY Testi
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Otistik Çocuklar İçin Özel Eğitim
Zihin Akademisi Pedagojik & Psikolojik Gelişim Merkezi
Otizm Erken Tanı Tarama Testi (M-CHAT)
Pass Bilişsel Müdahale Programı
Zihin Akademisi Pedagojik & Psikolojik Gelişim Merkezi
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
PERGEL - Çocuklarda Performans Geliştirme Programı
Çocuk Gelişim Testi
Çocuk ve Ergen Terapisi
Çocuk ve Ergenler İçin Psikolojik Sağlamlık Programı
Zihin Akademisi Pedagojik & Psikolojik Gelişim Merkezi
Çocuklarda Tematik Algı Testi (CAT)
Çocuklarda Uyku Problemleri
Çocuklarda Yeme Problemleri
Öğrenme Bozukluğu Belirti Tarama Testi
Öğrenme Güçlüğü Olan Çocuklar İçin Özel Eğitim
f....k
Çocuğumuzun kaka problemi için gittik. Büşra Hanım bize yol gösterici oldu. Şimdi çocuğumuzla iletişimimiz daha kuvvetlendi.
Büşra hanımdan bir süredir danışmanlık hizmeti alıyoruz. Deneyimledikten sonra fikrimi paylasmak istedim. Kendisi çok güler yüzlü iletişimi kuvvetli çocuğada yaklaşımı çok güzel. Bu özellikleriyle kızımız terapiyle daha bir istekle gidiyor, gitme nedenimiz çocuğumuzun sürekli bitmeyen istekleri üzerine ağlama krizleriydi. Şu anda terapimiz güzel gidiyor tamamen ortadan kalkmasada kızımın istekleri kısa bir konusmayla ikna olabiliyor ağlama krizleri azaldi, Büşra hanım sayesinde daha da iyi olacağını düşünüyorum.
Kızımın dikkat dağınıklığı sebebi ile ilgili başvurduk. Çok memnun kaldık. Odak problemi kalmadı. Kızım da çok sevdi. Birebir bizimle kızımın gelişimi ile ilgili görüşüyor. Raporlar halinde sunuyor. Araştırma sonucunda gittik. Çocuklara yaklaşımı ilgisi ve deneyimini beğendim.
a...
Oğlum için gidiyoruz. Asansör korkusu vardı birkaç korkusu daha vardı. Olumlu sonuç aldık. Oyun terapisi yapıyor. Memnunuz ve sürecimiz devam ediyor. Oğlumla iletişimini beğeniyorum.
as...n
Kızımın disleksi olduğunu farketmemdeki en büyük destekçimiz oldu. Tespitleri doğruydu gereksiz ayrıntıya girmeden nokta atışı yaptı ve eğitim sürecimizi yönetmemize çok yardımcı oldu. Şu an oyun terapisine devam ediyoruz ve bunda da ilerleme alıyorum.Mesleğinde çok yetkin olduğunu düşünüyorum.Kızım kendisini çok seviyor, iyi ki tanımışız.
n....b
Biz beş yaşındaki oğlum için oyun terapisi üzerine bir dönem kendisinden destek aldık. Bu süreçte bizimle çok ilgilendi, bir ebeveyn olarak bizi de gerçekten çok güzel yönlendirdi, şu an seanslarımıza devam etmiyoruz ama belli bir süre sonra destek amaçlı yine seans almayı düşünüyoruz, gayet memnun kaldık.
es...
Büşranur hanıma başladığımız zaman kızım çok kötüydü okb epey ilerlemiş durumdaydı. Kızımla daha ilk seansta çok güzel bir bağ kurdu aylarca gittiğimiz diğer terapistine açılmadığı kadar ilk seansta açıldı kızım. Tedaviden sonuç almaya başladık çok şükür. Kızım artık çok daha iyi durumda. İlgisi, takibi, güleryüzü ve en önemlisi verdiği güveni için kendisine çok teşekkür ederim
s....
Anne baba olarak daha duyarlı bir hale geldik. Seanslarımızın sonuçlarında nasıl davranmamız gerektiğini daha net öğrendik ona göre hareket ediyoruz. Büşra Hanım gayet anlayışlı ve oğlumuzla güzel zaman geçiren bir bayandı. 5-6 seans danışmanlık hizmeti aldık ve seanslarımızı sonlandırdık çünkü sayesinde kreşimizden ayrılmamız gerektiğini öğrendik. Yanlışlarımızı gösterdi ve kreş değişikliği yaptı seanslarada gerek kalmadığı için karşılıklı konuşarak sonlandırdık. Çocuğum çok fazla hareketli bir çocuk ergoterapiye devam ediyoruz daha öncesined konuşamıyorduk ama şimdi konuşabiliyoruz sorunlarını açık açık ifade edebiliyor.
Görüşmelerimiz olumlu geçti kızımız için psikolojik destek almak için gittik. Kızımız da şikayet ettiğimiz durumlar da düzelme gözlemledik. Yakınım gidiyordu hem onun tavsiyesi ile hem de internetten doktor takvimi yorumları gördüm o yüzden tercih ettik.
Kendisi çok sıcakkanlı bir çok konu da yardımcı oldu iletişimi kesmeyi düşünmüyorum ara ara olsa kendisi ile iletişim kaldığımız için mutlu olacağız.Kızım için gittim oyun terapisi aldık kızım çok güzel bağ kurdu kendisi ile iletişimi çok iyi. Sosyal medyadan buldum çok memnunuz.
Büşra Nur Küçük isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Büşra Nur Küçük, Psikoloji, Pedagoji, Aile Danışmanlığı. Size Büşra Nur Küçük tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk Gelişim Testi, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Dikkat Testleri, Aile Çiz Testi, Denver Gelişim Tarama Testi.
Büşra Nur Küçük adresi nerede?Büşra Nur Küçük şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Zihin Akademisi, Altınkum mh. Gazi Mustafa Kemal Bulvarı No :100 Karacan Apt. KAt :1 Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Büşra Nur Küçük isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Büşra Nur Küçük uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Büşra Nur Küçük isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Büşra Nur Küçük, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Büşra Nur Küçük hangi dilleri konuşuyor?Büşra Nur Küçük ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Büşra Nur Küçük isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Büşra Nur Küçük tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Büşra Nur Küçük hakkında ne düşünüyor?Toplam 58 hasta / danışan, Büşra Nur Küçük hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Antalya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Antalya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar