Diyetisyen Randevusu
Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü
Çölyak Hastalığında Beslenme
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
ş....b
Sağlıklı yaşam ve kilo vermek için başvurdum. Kendim buldum. 2 aydır gidiyorum. 8 kilo verdim. Şu an hedefime ulaştım sayılır. Kan tahlillerime göre bana özel liste hazırlıyor. Başka uzmanlara gittim böyle verim almadım. Başka arkadaşlarımı da yönlendirdim. Büşra Hanım ilgili, pozitif ve rahat birisi. Arkadaş gibi hissediyorum yanında. Çok memnunum.
ş....g
Kilo vermek için araştırma yaptım ve kendim buldum. 4 seanslık bir programı takip ediyorum. Aynı hastanede mide botoksu uygulattım. 9 kilo verdim. Diyet listemi özel olarak bana göre hazırlıyor. Büşra Hanım gayet güler yüzlü, anlayışlı, eğitimli ve bilinçli biri. Ben çok memnunum.
mu...z
Büşra Hanım ile yollarımız yıllar önce Sakarya da kesişti tüp mide ameliyatı olmak üzereyken beni ikna etti ve bi deneyelim eğer yapamazsak yine düşün demişti ve birlikte başladık ve 5 ay gibi bir sürede 35 kilo verdim inanılmaz tatlı güler yüzlü zeki ve donanimlidir, o süreçte ne istediysem tamam dedi ve hiç bir şekilde kisitlamadi sonra o İstanbula gitti ben ise başka bir ülkeye bu süreçte yaşadığım özel durumlardan dolayı tekrar kilo aldım farkli diyetler uyguladim ama yapamadim sonra kendisine mesaj attım size ihtiyacım var dedim hemen kabul etti saolsun
ve yine başladık 15 kilo verdim yine sayesinde metabolizmamla oyun oynuyor sanki yine kendimi şahane hissetmemi sağladığı için kendisine minnettarım başarılarının devamını dilerim
Ben kendisinden, güler yüzünden, motivasyonundan çok memnun kaldım. Uzun bir süre daha kendisiyle çalışmaya devam edeceğiz. Hem sağlıklı yaşam ve kilo verme amacıyla görüşme sağladım. Kendisinin gayet güzel yönlendirmeleri oldu çok memnunum. Herhangi bir sorun yaşamadım şu ana kadar 1 buçuk ayda 5 kilo yağdan vermiş olduk. Listelerimi bana özel sevdiğim, sevmediğim yiyeceklere göre hazırladığı için uygularken zorluk yaşamadım. Gayet güzel gidiyoruz.
g.....
Büşra Hanım'dan memnunum. Hem davranışı hem de bana karşı olan tutumu ve beni zorlamadan bir program yapması benim için yeterli, gayet önemli. Kilo vermek amacıyla görüşme sağladım. 3. seansım olacak bu zamana kadar da hedeflediğimiz kiloya yavaş yavaş ulaşıyoruz. Her seans sonrasında hedef kiloma ulaşmam zorlanmadan oluyor o yüzden bu devam edebilmem açısından benim için önemli faktör.
Ben gayet memnunum. Herhangi bir sıkıntımız yok. Kilo vermeyle ilgili görüşme sağladım. Bir süredir devam ediyoruz. Listelerimi bana özel hazırlıyor. Büşra Hanım gayet profesyonel, çok yakın hissettirip, cesaret veren biri.
Büşra Hanım'ı beğeniyorum. Sağlıklı yaşam amacıyla tavsiye üzerine geldim ama memnun kaldım. Görüşmelere başlayalı 1-2 ay oldu. Listelerimi bana özel olarak hazırladı çok zorluk yaşamadım daha öncesinde deneyimim vardı. Büşra Hanım'la güzel gidiyor. Kendisi çok tatlı, iyi bir bayan. Kendisini seviyorum.
h....k
Büşra hanımla seanslara hala devam ediyoruz. Kilo vermek üzerine kendisinden destek alıyorum ve gayet memnunum. Diyet sürecinde kişinin istekleri ve günlük yaşantınız doğrultusunda özel beslenme programları oluşturuyor. Şu ana kadarki süreçte 4 ay içerisinde de 17 kg verdim, herkese de kendisini tavsiye ederim.
c.....
Büşra Hanım'la 2 ayı geçkin süredir çalışıyoruz. Beslenme alışkanlığımı düzene sokmak ve kilo vermek istediğimden bahsettim buna uygun program hazırladı. Her görüştüğümüzde programın üzerinden geçip tekrar değiştiriyoruz sıkılmadan devam ediyorum. Kiloda verdim. Kendisi çok pozitif, genel olarak insanı anlayan, empati yapabilen birisi o açıdan memnun kaldım.
Çizelge açısından bayağı iyi takip ediyor. Aşırı derecede sıkmıyor, rencide edici şeyler söylemiyor. Yemek yemek istediğimde tatlı bir şekilde uyarıyor. Yaklaşımı bayağı olumlu yaklaşıyor, kaçamak yapsam bile. Büşra Hanım'la kilo vermek amacıyla görüşme sağladım. 1 buçuk ay danışmanlık hizmeti aldım ve devam ediyorum. Diyet listelerimi uygularken hiç zorluk yaşamıyorum bana özel hazırlıyor.
Büşra Nur Sarısoy Bakırhan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Büşra Nur Sarısoy Bakırhan, Diyetisyen. Size Büşra Nur Sarısoy Bakırhan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyetisyen Randevusu, Kişiye Özel Diyetler, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Hastalıklarda Beslenme, Zayıflama Diyetleri, Enteral Beslenme, Parenteral Beslenme, Kilo Alma Diyetleri, Kilo Verme Diyetleri, Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü.
Büşra Nur Sarısoy Bakırhan adresi nerede?Büşra Nur Sarısoy Bakırhan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ortabayır Mahallesi Oto Caddesi No: 3 Kağıthane – İstanbul Kağıthane
Adresine gitmek zorunda kalmadan Büşra Nur Sarısoy Bakırhan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Büşra Nur Sarısoy Bakırhan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Büşra Nur Sarısoy Bakırhan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Büşra Nur Sarısoy Bakırhan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Büşra Nur Sarısoy Bakırhan hangi dilleri konuşuyor?Büşra Nur Sarısoy Bakırhan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Büşra Nur Sarısoy Bakırhan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Büşra Nur Sarısoy Bakırhan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Büşra Nur Sarısoy Bakırhan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Büşra Nur Sarısoy Bakırhan hakkında ne düşünüyor?Toplam 50 hasta / danışan, Büşra Nur Sarısoy Bakırhan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Büşra Nur Sarısoy Bakırhan hangi sigortaları kabul ediyor?Büşra Nur Sarısoy Bakırhan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.