Psk. Büşra Özdemir, Özel İlgi Çocuk Tıp Merkezi'nde Psikoloji branşında danışanlarını kabul etmektedir.

Nakit, Kredi kartı

Psikoloji Randevusu +38 daha fazla

ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi

Konum: ÖZEL İLGİ ÇOCUK TIP MERKEZİ Diğer

WISC-4 testini yaptırmak amacıyla randevu aldık. Randevu saatinde görüşme başladı ve çok ayrıntılı-uzun bir görüşme süreci gerçekleşti. Büşra Hn'ın genel tutumundan, çocuk ile iletişim kurma becerisinden ve test sonucunu paylaşmasındaki yaklaşımından çok memnun kaldık.

Konum: ÖZEL İLGİ ÇOCUK TIP MERKEZİ Diğer

Büşra Hanım ile iyiki yollarımız kesişmiş
Kızımıza oyun ablası olarak tanıştırdık
Bizim anlayamadığımız birçok şeyi kendisi oyun terapisti uygulayarak farkedip nasıl bir yol izleyeceğimizi tane tane anlattı ve çok faydasını gördük. Kızımıza çok iyi geldii,anne olarak benide her defasında rahatlattı. İstediğimiz zaman yardımcı da olur
İyiki varsınız Büşra hanım

Çocuğum kimsenin yanında bensiz durmuyordu. Arkadaşlarıyla oynamıyordu. Güven ve endişe problemi vardı. 5-6 seanstır gidiyoruz. Seanslar sayesinde büyük değişiklik var. Artık dışarı çıkıp çocuklarla oynuyor. Herkesle iletişim kurabiliyor. Korkuları ve endişeleri azaldı. Okula giderken daha istekli. Farkını görüyoruz. İstediğimiz zaman iletişime geçebiliyoruz. Çok anlayışlı bir insan. Çok ilgili. Randevularda da hiçbir sorun yaşamadık. Sakin bir uzman. Çok memnunuz kendisinden. Herkese tavsiye ediyorum.

Büşra Hanım'ın kızımla bir oyun terapisi süreci oldu. Kızımın nefes aldığı, ferahladığı, duygularını fark ettiği, kendini ifade etmeye başladığı bir süreç oldu ve oyun ablasını hala çok seviyor ve özlüyor. Bir takım kaygı ve korkuları, kardeş kıskançlığı, öfke, söz dinlememe gibi durumlarımız vardı. Dikkat dağınıklığı olduğunu düşünüyordum. Büşra Hanım süreci nasıl yönlendirmemiz gerektiğini bize öğretti ve kızımla da oyunlar oynayarak yardımcı oldu. Ara ara tekrar gitmek istiyorum. Çünkü kızıma iyi geliyor. Oyun ablasına karşı içindeki duygularını samimi bir şekilde döküyor. Çünkü kendisine güveniyor. Bu güven duygusunu verdiği ve severek ilgilendiği için Büşra Hanım'dan çok memnunuz.

Büşra Hanım'ı babamın arkadaşının vasıtasıyla buldum. İlk seansa panik atak sebebiyle gittim, çok zor günler geçiriyordum ve kendimi çok kötü hissediyordum. Büşra Hanım'ın seanslarıyla çok yol kat ettim, eski ben değilim artık. Hayata daha emin adımlar atıyorum, korkmadan çekinmeden. İlaç gibi geldi bana seanslar, çok mutluyum. İyi ki Büşra Hanım ile yolum kesişti. Kesinlikle çevreme tavsiye ederim, gözü kapalı gitsinler, insanın hayatı değişiyor. Ben çok faydasını gördüm.

Akraba tavsiyesi üzerine ulaştım. Kızımın yaşamış olduğu travma nedeniyle ortaya çıkan krizlerle başa çıkamadığım için destek almak istedim. Sürecimiz çok iyi geçti ilk seansta zaten kızımın gönlünü fethetti. Kızım Büşra Hanım'ı oyun ablası olarak tanıdı ve çok sevdi. Büşra Hanım kızımın daha ilk seansta kendini açtığını ona söylemişti, o yüzden hızlı yol katettik, krizlerimiz bitti çok şükür. Terapiler sonunda kendi içerisinde çözümlemelerini yapabildi, çok şükür. Hala başımız sıkıştığında kendisine ulaşırız, yardımları hayatımıza huzur getiriyor. Tavsiye ederim ve birçok kişiyi de yönlendirdim.

Kızım için başvurduk. Kaygı bozukluğu vardı. 8-9 seans oldu gideli. Sürecimiz olumlu bir şekilde ilerliyor. Çok sıkıntılı bir durumu yoktu zaten. Tedbir amaçlı ilerliyoruz. Büşra Hanım ilgili ve pozitif bir insan. Süreci tamamen kendisi yönetiyor.

Hareketli bir çocuğum vardı. Öğretmenleri, zeka testi yaptırın dediler. Kendisine başvurduk. Testi yaptı. Yüksek çıktı. Dikkat dağınıklığı ve dürtüsellik problemi olduğu anlaşıldı. İlaç tedavisi istemedik. Kendisiyle devam etmeyi tercih ettik. Seanslar sayesinde her şey iyiye gitti. Sıkıntısı azalmaya başladı. Diğer küçük oğlumuzu da götürdük. Oyun terapisi uyguladı. Güzel sonuçlar aldık. Büşra Hanım'ın naif bir yapısı var. İletişimi çok kuvvetli. Hala iletişim kuruyoruz. Çok memnunum kendisinden.

Oğlum da hiperaktivite bozukluğu ve dikkat eksikliği vardı. Tavsiye üzerine gittik. 5-6 seans aldık. Ara verdik. Okul döneminde tekrar başlayacağız. Seanslar sayesinde arkadaşlarıyla iletişimi daha iyi oldu. Kontrol altına aldı. Özgüveni yerine geldi. Sorunlara daha çabuk çözüm bulabiliyor. Akran baskısıyla başa çıkabiliyor. Uzmanımız bize de tavsiyelerde bulundu. Biz de uyguladık. Daha olumlu sonuçlar aldık. Büşra Hanım cana yakın, mütevazı, danışanını dinleyen bir insan. Alanında uzman olduğunu düşünüyorum.

T
Konum: Özel İlgi Çocuk Tıp Merkezi Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite

Büşra Hanım ile 9 yaşında oğlum için görüşmeye başladık. İlk görüşme sonrasında bu kadar olumlu etki göreceğimi tahmin etmemiştim. İlk haftadan azalan öfke aile olarak bizi çok rahatlattı. Oğluma sunmuş olduğu metaforik anlatım sayesinde kaygısını çok daha iyi tolere ediyor. Sürecimizin keyifle ilerlemesi ve en güzel şekilde sonuca ulaşacağımıza dair güvenim sonsuz