Diyetisyen
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Merhabalar ben Diyetisyen Büşra Özgen. Ege Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümünden mezun oldum. Manisa Akhisar'da Diyetisyen Büşra Özgen Sağlıklı Beslenme ve Diyet Danışmanlığı Merkezi'nde hizmet vermekteyim.Akhisar'da Beslenme ve Diyet Danışmanlığında yepyeni bir yaklaşım için hizmetinizdeyim. Kişiye özel alternatifli diyet programı ve haftalık görüşmelerle kendinizi daha özel hissedeceksiniz.
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
h....y
Telefon numarası doğrulandı
Büşra Hanım'ın samimiyetine, bitmek bilmeyen enerjisine, iletişimine hayran kaldım . Çok güzel dinliyor ve yönlendiriyor. Bu nedenle sadece bir diyetisyen değil, aynı zamanda psikolojik danışman. Sayesinde hem kilo verdim , hem de kendimle barıştım. Teşekkürler Büşra Hocam
Büşra Özgen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Büşra Özgen, Diyetisyen.
Büşra Özgen adresi nerede?Büşra Özgen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ragıp Bey Mahallesi, 15 Sokak, NO:42 D:2 Yeni Beleye karşısı. BEKO üzeri Akhisar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Büşra Özgen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Büşra Özgen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Büşra Özgen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Büşra Özgen bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Büşra Özgen ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Büşra Özgen hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Büşra Özgen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Akhisar civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar