Prof. Dr. Ebru Şalcıoğlu'ndan Bilişsel Davranışçı Terapiler eğitimi aldım ve Uzman Klinik Psikolog Edagül Dursun'un süpervizörlüğünde danışanlar gördüm. Şu anda bilişsel davranışçı terapi ekolünü benimseyen bir psikoterapist olarak online seanslar veriyorum.
Peki, terapi yolculuğunda seni neler bekliyor?
1. Seanslarımız 50 dakika olacak.
2. Sorunlarını detaylıca konuşacağız.
3. Anlattıkların doğrultusunda bir değerlendirme yapacağım.
4. Birlikte terapi hedeflerini belirleyeceğiz.
5. Bu hedeflere ulaşmak için adımlarımızı planlayacağız.
6. Ve bu hedeflere ulaşmak için birlikte çalışacağız.
Değişime giden ilk adımı attın ve bir uzman arıyorsun. 'Ne anlatacağım? Ne yapacağım?' gibi soruları bir kenara bırak ve ikinci adımı at. Bugün randevu al, birlikte ilerleyelim.
Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu
Davranış Bozuklukları
Büşra Özyürek
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Ergoterapi
Evlilik Terapisi
Grup Terapisi
Hamilelikte Psikolojik Danışmanlık
Psikolojik Sağlamlık Programı
SCL90-R Psikolojik Belirti Tarama Testi
Çözüm Odaklı Terapi
na...s
Terapi boyunca çok güleryüzlü davrandı.Ben ailemle olan sıkıntılar ve çevremde yaşadığım zorluklar icin başvurdum kendisine ve çok yardımcı oldu, çok ilgili biriydi herkese tavsiye ederim.
o...
Büşra Hanıma sosyal medya aracılığıyla ulaştım. İlişki problemleri üzerine çalıştık, genellikle. Memnun kaldım terapi sürecinden, tavsiye ederim.
z...
Büşra Hanım'ı önce sosyal medyadan gördüm ve o sıralar özgüven eksikliği yaşadığımdan birkaç seans almak istedim. Seanslar boyunca kendimi hiç yalnız hissetmedim. Sorunlarımı açıkça konuşabilmeme ve başa çıkabilmek için stratejiler geliştirmeme yardımcı oldu. Desteği sayesinde olumlu gelişmeler yaşadım.
e...
Sosyal kaygımla baş etmek için destek arıyordum ve gerçekleşen süreç oldukça faydalıydı. Görüşmelerimiz online gerçekleşti. Görüşme sırasında, uzmanımız beni dinledi ve yaşadığım sorunları anlamaya çalıştı. Onun dikkatli ve anlayışlı yaklaşımı, kendimi çok rahat ve güvende hissetmemi sağladı. Birlikte, sorunlarımı keşfetmek için çok fazla konuştuk ve çözüm yolları üzerine fikir alışverişinde bulunduk. Profesyonel ve empatik yaklaşımı bana bu süreçte çok güven verdi. Bu kaygım artık yapmak istediğim şeyleri etkilemiyor ve kendimi daha iyi ifade edebiliyorum. Başkalarına da tavsiye ederim.
r...
Büşra Hanım'a arkadaş tavsiyesi ile ulaştım ben. Çocukluk travmaları, dikkat ve motivasyon eksikliği gibi konularda destek oldu kendisi. Gayet samimi, ilgili, güler yüzlü idi. Ben gayet memnun kaldım. Terapi öncesindeki halimle karşılaştırdığımda çok daha iyi bir yerde hissediyorum, farkındalık kazandım.
Büşra Özyürek isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Büşra Özyürek, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Büşra Özyürek tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Oyun Terapisi, Yetişkin Terapisi, Grup Terapisi, Evlilik Terapisi, Duygu Odaklı Terapi (EFT), Çocuk ve Ergen Psikolojisi.
Büşra Özyürek adresi nerede?Büşra Özyürek şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Büşra Özyürek isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Büşra Özyürek online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Büşra Özyürek isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Büşra Özyürek, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Büşra Özyürek hangi dilleri konuşuyor?Büşra Özyürek ile İtalyanca, İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Büşra Özyürek isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Büşra Özyürek bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Büşra Özyürek ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Büşra Özyürek hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Büşra Özyürek hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Büşra Özyürek hangi sigortaları kabul ediyor?Büşra Özyürek tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.