Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu
Ses Terapisi
Zihinsel Engelliler İçin Dil ve Konuşma Terapisi
İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi
Bi'iz Danışmanlık Merkezi
Dil ve Konuşma Terapisti Büşra Pınar, eğitim sürecinde birçok kongre ve seminere katılmıştır. Profesyonel iş hayatında da seminer, kongre ve çeşitli eğitimlere katılarak güncel bilgileri yakından takip etmektedir.
Dil ve Konuşma Terapisti Büşra Pınar’ın aldığı eğitimler;
6.Uluslararası 'CEREBRAL PALSY' ve Gelişimsel Bozukluklar Kongresi
10. Uluslararası Dil ve Konuşma Bozuklukları Kongresi
1. Ulusal Akıcılık Bozuklukları Sempozyumu
Marmara Üniversitesi 'Dünya Ses Günü'
'Etkili Yetişkinler Olarak Erken Çocukluk Dönemini Tanımak ve Anlamak’
10. Uluslararası Dil ve Konuşma Bozuklukları Kongresi
Treatmentof Pediatric Motor Speech Disorders: Childhood Apraxia of Speech / Edythe Strand TEDİL (TÜRKÇE ERKEN DİL GELİŞİM TESTİ)
TODİL(Türkçe Okul Çağı Dil Gelişim Testi)
GOBDÖ-2-TV (GiLLiAM OTİSTİK BOZUKLUK DERECELENDİRME ÖLÇEĞİ) ETEÇOM (Etkileşim Temelli Erken Çocuklukta Müdahale Programı)
DIR Floortime 101
Zihin Kuramı Testleri ve Zihin Kuramı Beceriler Eğitimi
Büşra Haním'dan çok memnun kaldık. Oğlumuzun R harf çıkartımı ve yazımı sıkıntılıydı. Kısa sürede sorunumuz düzeldi. Her şey için teşekkürler.
fi...s
Büşra hanıma kızım için başvurduk.Ve çok kısa bir sürede çok yol kat ettik.Konuşmasında sürekli bir tekrarlılık vardı..bunu şu an konuşmalarında neredeyse görmüyoruz artık.Ve okumalarındada çok daha akıcı ve kontrollü olarak okuyor.Heyecanı ve tekrarlama sorunundanda kurtulduk neredeyse.
yu...
Büşra hanımdan çok memnunum. Bazı harfleri söyleyemiyordum ortamlarda konuşmalarım anlaşılmıyordu Büşra Hanım ile kısa sürede umduğumdan daha iyi başarı elde ettik kendisinden çok memnunum
mg....
Büşra hanimla, R gibi bazi sesleri cikartmada sorun yasadigim icin daha once kendisinden terapi goren arkadasimin tavsiyesi uzerine terapi aldim. Kendisi denildigi gibi profesyonel, disiplinli titiz yardimsever dikkatli ve anlayisliydi. Dikkati sayesinde R harici diger seslerinde dogru cikartmamda da yardimci oldu.Guleryuzu ve guclu İletişim yetenegi ile Katar da yasayan ve uluslararasi calisan benide, online seanslari basarili bir sekilde yonetip kendisinden oldukca memnun birakti.
Büşra hanima cok tesekkur ederim artik daha net konusabiliyorum,bu da is dunyamda olumlu geridonus sagladi.
Bilgi Birlikimini profesyonel bir sekilde kullanan guleryuzlu dil konusma terapisi arayan herkese rahatlikla tavsiye ederim.
Büşra hocadan çok memnunuz, çok güzel ilerlemeler gördük.Oğlumun hiç konuşması yoktu,çok zayıftı. Gittikçe iyi ilerlemeler gördük.Pandemiden dolayı görüntülü dersler yaptık.Bazı kelimeleri bilmiyordu, oğluma öğretti Büşra Hanım.Oğlum eskisinden daha iyi konuşabiliyor.Saygılı, bizimle konuşan, her aradığımızda telefonunu açan, birşey sormak istediğimde arayabildiğim biri.Oğlum çok seviyor, Büşra Hanım'a çok düşkün. Gittiğimizde sarılıyor Büşra Hanım'a.İçeri girdiğimizde beni bırakıp Büşra Hanım'a koşuyordu.Konuşma problemi olan,takılan,iletişim problemi olan çocuklara Büşra Hanım'ı tavsiye ediyorum.
Biz çok memnunuz kendisinden, çok beğeniyoruz.Kızım da çok severek, eğlenceli şekilde gidiyor.Kızım Ş harfini konuşurken söyleyemiyordu ama şimdi çok güzel söylüyor. c harfini d diye çıkarıyordu.Şu anda çok güzel gidiyoruz.Konuşmalarda çok çok yol katettik.Bazı harflerde zorlanıyordu ama çok güzel aştık.Onun yardımıyla çok güzel yerlere gittik.Çok tatlı dilli, güleryüzlü.Bize sıcakkanlı davranıyor.Her koşulda bize yardımcı, çok memnunuz.Kızım onu çok seviyor, severek gidiyoruz.
t.....
Bir seneden beri Büşra Hanım'la beraberiz, çok memnunuz.Çocuğumuzun konuşmalarına çok iyi geldi. Hem de çok iyi ilgileniyor, birşey olduğu zaman hemen cevap yazar bana.İki harfimiz kaldı sadece.Oğlum harfleri çıkaramıyordu.Konuşmada zorluk çekti.Geçen sene ana sınıfına da başladık.Hala devam ediyoruz.Büşra Hanım'ın çok iyi yaklaşımı var.Ders bittiği zaman oyunlarla eğlenceli hale getiriyor dersleri.Oğlum çok seviyor Büşra Hanım'ı.Ben de çok memnunum.
t.....
Büşra Hanım'dan çok memnunuz.Oğlum ilk etaplarda dil eğitimine gitmek istememişti.Büşra Hanım ile bir abla kardeş ilişkisi kurdular.Ailemizden biri gibi oldular.Çok faydasını gördük.Çocuğum daha önce toplum içerisine girmek istemezdi, şimdi daha sosyalleşti.Şimdi toplum içine girebiliyor. İçinde çekingenlik kalmadı.5 yaşından sonra kekemelik oluşmuştu ama Büşra Hanım'ın çok faydasını gördük.Çok sıcakkanlı,ilgili ve alakalı.Devam ediyoruz kendisiyle.
Oğlum Büşra Hanım'ı çok seviyor, farklılıklar da oluyor.Güzel geri dönüş sağlıyor.Oğlumuz konuştuğunda çok anlaşılmıyordu ne dediği, peltek gibiydi.Şimdi harfleri çalışıyorlar, şu an çok iyiyiz.Kendisi çok tatlı,oğlum da çok seviyor.Güzel karşılıyor,severek gidiyor.Normalde okul gibi yerlere çok isteyerek gitmez ama seviyor kendisini.Herşeyinden çok memnunuz Büşra Hanım'ın.
Büşra Hanım'la kelimeleri çalıştık.Çocuğumuz kendini ifade edemiyordu.Konuşmada zorluk çekiyordu.Geldiğimiz süreçte baya faydalarını görmüştük.Kendisinin anlatım şekli, ilgilenmesi çok güzeldi.Çocuklara olan güleryüzlülüğü yetiyor.Çocukla güzel anlaşabiliyordu.Ekstra çalışmalar veriyordu.Danışmak isteyen herkese tavsiye ederiz kendisini.
Büşra Pınar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Büşra Pınar, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Büşra Pınar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Aprakside Konuşma Terapisi, Artikülasyon Bozukluğu Terapisi, Fonolojik Bozukluk Terapisi, Gecikmiş Konuşma Terapisi, Hızlı Bozuk Konuşma Terapisi, İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi, Kekemelik Terapisi, Konuşma Terapisi, Online Terapi, Otizme Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi.
Büşra Pınar adresi nerede?Büşra Pınar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Zeytinlik Mah. Fişekhane Cad. İşçen Apt. No:32 D:12 Bakırköy İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Büşra Pınar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Büşra Pınar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Büşra Pınar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Büşra Pınar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Büşra Pınar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Büşra Pınar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Büşra Pınar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Büşra Pınar hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Büşra Pınar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Gecikmiş Dil ve Konuşma
İstanbul Konuşma Sesi Bozuklukları
İstanbul Akıcılık Bozuklukları
İstanbul Dil ve Konuşma Bozuklukları
İstanbul Artikülasyon Bozukluğu
İstanbul Çocukluk Çağı Apraksisi
İstanbul Fonolojik Bozukluklar
İstanbul Disleksi (Okuma Bozukluğu)
İstanbul Yarık Dudak-Damağa Bağlı Olarak Ortaya Çıkan Konuşma Bozuklukları
Daha fazla (15)İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Dil ve konuşma terapistleri
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Dil ve konuşma terapistleri
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Dil ve konuşma terapistleri