Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Frankfurter Dikkat Testi
Gessell Gelişim Testi
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Büşra Salım
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Başlıca Katıldığı Eğitimler ve Kongreler:
Lisanslı Türkçe Cogent Uygulayıcı
Lisanslı Türkçe Prep Uygulayıcı
Lisanslı Türkçe Math Uygulayıcı
IAIM Uluslararası Bebek Masajı Eğitmeni
Etkileşim Temelli Erken Müdahale Programı( ETEÇOM-2)
Otizm Spektrum Bozukluğu Kapsamlı Değerlendirme Programı( IVO-ODS)
Gilliam Otizm Bozukluk Derecelendirme Ölçeği( GOBDÖ-2)
Denver II Gelişimsel Tarama Testi
Ankara Gelişim Tarama Envanteri ( AGTE)
Moxo Dikkat Testi
ıAttentioner Dikkat Program
Life Kinetik Eğitimi
Çocuk Değerlendirme Testleri ve Çizim Testleri
Çocuk Hakları Perspektifinden Türkiye’deki Risk Altındaki Çocuk Sempozyumu
6.Uluslararası Katılımlı Ulusal Disiplinlerarası Erken Çocukta Müdahale Kongresi
ç....
Büşra Hanım'la yaklaşık 5 ay çalıştık. Bilişsel olarak 4 yaşındaki oğlum için gayet başarılı çalışmalar yaptı. Çocuğum çok fazla konuşmuyordu konuşmaya ve kendisini ifade etmeye başladı. Büşra Hanım bazı çalışmalar yapıyordu, anlatıyordu anlayabiliyor mu diye sorduğumuzda gerçekten anlayabildiğini gördüm. Yaşına uygun aktiviteler yapıp potansiyelini ortaya çıkartıyordu. Büşra Hanım'dan çok memnun kaldık kendisi şehir dışına gitmeseydi sürecimize devam edecektik.
e....
Büşra Hanım çok pozitif, güleryüzlü ve çok ilgili bir eğitmen. Oğlum ondan danışmanlık aldığı süre içerisinde çok olumlu dönüşler aldı. Güleryüzü, enerjisi için kendisine teşekkür ederiz. Kendisinden 1 buçuk yıl kadar danışmanlık hizmeti aldık. Büşra Hanım'ın uygulamalardan sonraki açıklayıcı bilgileri süperdi. Her seans sonrasında 20-25 dakika konuyu anlatır, aktarırdı. Videolarla mutlaka dönüşler yapar mutlaka bizden de geri dönüşler isterdi. Kendisi her anlamda iyiydi.
k....ö
Büşra hanım ile 5 yaşında ki oğlumun dikkat dağınıklığın alt tanısı (işitsel işlemleme bozukluğu) için yollarımız kesişti.Ve kendisi için iyi ki diyebileceğimiz şükranla anımsayacağımız nice yolları katetmemizde vesile oldu.Büşra hanım oğluma COGENT proğramını uyguladı ve bitirdi.Sürecimiz seans dan fazlası olarak ilerledi her zaman ulaşılabilirliği ile kafamdaki endişeli soru işaretlerini, okuldan aldığım dönütleri her daim danışabildim sabırla cevapladı yol haritası çizdi bize.Tüm annelere ve özel ders'e ihtiyaç duyan tüm miniklere şiddetle tavsiye ediyorum çok memnunuz
Büşra hanımla oyun grubuna giden kızıma Denver tarama testi yapıldığında tanıştık ve çok çok mutlu ayrıldım yanından kafamdaki soru işaretlerini nerdeyse komple sildi kendimde ki doğru bildiğim yanlışları bile farketmeme sebep oldu kızımla iletişimde olduğu anlarda ilgisi alakası samimiyeti için çok teşekkür ederiz kendisine iyi ki tanıdık sizi…
gü...
Öncelikle Büşra Hanımcığıma çok teşekkür ediyorum güler yüzü ilgi alakası için beklentimizin
çok çok üstünde de bir görüşme sağladık oğlum ile ayrı eşim ve benimle ayrı ilgilendi moxo testi için gittik bu test dışında bambaşka şeyleri de sorduk güler yüzü ile bizi dinledi kafamızdaki soru işaretlerini kaldırdı güvenle gidebilirsiniz dün gittik ve oğlum bugün Büşra ablama gitmek istiyorum diye bize yalvardı iyiki yolumuz kesişti bize ışık oldunuz dünya küçük dedikleri bu olsa gerek başka bir mekanda 2 hafta önce tesadüf karşılaştık ve yolumuz size düştü sohbet etme imkanımız da oldu başarılarınızın devamını diliyorum
Çocuk psikiyatri doktorumuzun önerisi ile Büşra hocam ile tanmıştık ve eğitim sürecine başladık. Risk grubunda olduğunu söylemişti doktorumuz yaklaşık 7 aylık bir eğitimin sonunda oğlumda çok iyi bir gelişim sağladı. Doktorumuz her kontrolde gelişimi teyit etti.şu anda hiçbir problemimiz yok anaokuluna başladık. İyi ki kendisini tanıdık ve eğitime başladık. Tüm süreçlerde vermiş olduğu desteği ile çok güzel bir yol aldık. Gönül rahatlığıyla çocuklarınızı emanet edebilirsiniz. Eğitim, gelişim ve davranışsal tüm alanlarda haritadır kendisi .
k....d
Büşra hanımdan oğlum için dikkat eksikliği konusunda destek aldık, kendinin buna yönelik kullandığı bir program var, onun üzerine kendisiyle ilerledik, kendisinin çocuklara olan yaklaşımı çok iyi, beklentimizin üzerinde bir eğitim süreci geçirdiğimizi söyleyebilirim, seanslarımıza kısa bir ara verdik ama tekrar devam edeceğiz, seansların çocuğum üzerinde gerek okul anlamında gerek sosyal ilişkileri üzerinde çok faydasını gördüm.
g....d
Oğlumun disleksi problemi vardı, işitsel dikkat dağınıklığı üzerine doktorumuz ilaç öncesi bir özel eğitimin çocuğum için iyi olacağını söyledi, bundan dolayı kendisinden destek aldık, çocuğum kendisinden gayet güzel bir elektrik aldı, ödevlerle alakalı hala sorunlarımız var, yaparken içi daralıyor, oğlumdan kaynaklı oranın ödevlerinde de aynı şekilde oldu ama oğlumla aralarındaki elektrik çok iyiydi, çok memnun kaldık, seanslarımız sonlandı, şuan ilaca başladık.
s....b
Ben kendisine arkadaşım vasıtasıyla ulaştım ve yaklaşık 6-7 aydır kızım için kendisiyle görüşüyoruz, bu süreçte kızıma çok faydası olduğunu birebir gözlemledim, kendisiyle hala seanslarımıza devam ediyoruz, kızımın dikkatle ilgili sıkıntıları baya düzeldi, şuan bizimle iletişimi çok iyi, normalde ders yaparken çok çabuk sıkılan bir çocuktu, bu konuda baya bir düzeldi, dikkati arttı, artık eskisi gibi sıkıntı yaşamıyoruz, aynı zamanda kızım kalem tutmaktan çok hoşlanmamasına rağmen ders yapalım mı diye sorduğumda kendisinin öğrettiği şeyleri tekrar yapmak isteyip beni teşvik etmeye başladı, bu anlamda kendisinden çok memnunuz, hala da devam ediyoruz.
m....t
Kendisi işini başarıyla ve layıkıyla yapan biri, ben çocuğumda bunu gördüm, seanslarımızın karşılığını alabildiğimiz, dönüş verebilen bir uzman, bu süreçte bize karşı yaklaşımı çok iyiydi, gayet başarılıydı, çok memnun kaldık, biz kendisinden özel birey eğitimi aldık, aynı zamanda eteçom üzerine görüşmeler sağladık, seanslarımız şuan devam etmiyor çünkü ihtiyaç duymuyoruz.
Büşra Salım isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Büşra Salım, Çocuk Gelişimi. Size Büşra Salım tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Burdon Dikkat Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Frankfurter Dikkat Testi, Gessell Gelişim Testi, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Beier Cümle Tamamlama Testi, Denver Gelişim Tarama Testi.
Büşra Salım adresi nerede?Büşra Salım şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul
- Side 1603 sokak 1/1 Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Büşra Salım isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Büşra Salım online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Büşra Salım isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Büşra Salım, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Büşra Salım isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Büşra Salım bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Büşra Salım ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Büşra Salım hakkında ne düşünüyor?Toplam 18 hasta / danışan, Büşra Salım hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Büşra Salım hangi sigortaları kabul ediyor?Büşra Salım tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.