6 yıllık süreç boyunca meslek ile alakalı sürekli olarak bilgilerimi güncel tutmak için bir çok eğitime katıldım.
Zayıflama ve kilo alma haricinde özel ilgi alanlarım sezgisel beslenme ve sürdürülebilir beslenme. Bunun haricinde tansiyon, şeker, insülin direnci, kolesterol, gut gibi bir çok kronik rahatsızlıkta beslenme tedavisi uyguluyorum. Obezite cerrahisi diyetisyenliği ile ilgili bir çok eğitim alarak, obezite cerrahisi uygulanan hastalara beslenme programı düzenliyorum.
Her şeyden önce mükemmel diyeti değil danışan için en uygun ve sürdürülebilir programları hazırlamak mesleki anlamda önceliğim.
Diyetisyen Randevusu
Çocuk ve Adölesanlarda Beslenme
Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
l.....
Beslenme alışkanlıklarımı ve kilo kontrolünü düzenlemek amaçlı tavsiye üzerine kendisinden randevu aldım. diyetisyen olarak kendisinden çok memnun kaldım. İlgili, çözüm odaklı ve her nüansı tek tek açıklaması danışan olarak beni etkiledi. Geçici çözüm yerine kalıcı pozitif yönlendirmeler yapması da fevkaladeydi.
İlgilendiği için kendisine müteşekkiriz...
Büşra hanım oldukça güler yüzlü ve süreçle ilgili ayrıntılı şekilde bilgi veriyor bu da motivasyon açısından çok faydalı oluyor, beklediğimden çok daha kısa bir sürede hedefime ulaştım ve en önemlisi sağlıklı beslenmeyi öğrendim, teşekkür ederim
Hasta
Yıllardır bir cok diyetisyen deneyimim oldu ama ilk kez karşımda beni anlayan,dinleyen ve empati yapan bi diyetisyen ile karsilastim. Yiyerek de kilo verilebilecegi aslında bunun diyet degil sağlıklı yaşam olduğunu surdurulebilir bi sekilde yasam tarzi haline donusmesi icin programlar yapiyoruz.Her ne kadar uzmanlık alani beslenme olsa da psikolojik olarak da cok iyi gelen bi yani var. Tartıya odaklanmadan kişinin kendini iyi hissetmesine odaklanmasi zaten tartida ki basariyi da beraberinde getiriyor..
me...u
Suanda tavsiye edebilecegim tek diyetisyen. Dogumdan sonra toplaminda 6 kilo verdim.
Herhafta randevu saatimi sabirsizlikla bekliyorum. Basarilarin devamini diliyorum
f....y
Doğumdan sonra bebegim 10 ayliken diyete basladik Büşra Hanimla ve 10 kilo verdim sayesinde.Kendisi cok güleryüzlü bikmadan usanmadan her sorumu yanitlar ve işin en güzel tarafi diyet yapan kisiyi sunu yiyeceksin bunu yiyeceksin diye zorlamaz kisiye gore bir liste daima bulur Aradan 3 yil gecti simdide eliminasyon diyeti yapacağız birlikte heyecanliyim kendimdeki degisimi merakla bekliyorum
fa....
Merhaba...
Büşra hanimla yeni tanıştık bir kaç ay oldu hayatımda ilk defa bir diyetisyenle bukadar uyumluyuz. İnsülin direncim çok yüksek olduğu için çok zor diyet yapıyordum.Tatli diye gözüm dönerdi ama şimdi öyle kolay bir beslenme programına geçtik ki iyiki diyorum.En önemlisi de sürdürülebilir beslenme olması günlük hayatımdan kopmadan yasaksız bir ay gibi kısa bir sürede sporsuz 7 kg verdim ve hiç aç kalmadan! Gelmek isteyen diyetisyen arayışında olan herkese tavsiyemdir.Ayrica çok güler yüzlü rahat hissettiriyor.
mu...k
Büşra hanımla yaklaşık 3 ay önce tanıştık. İlk başladığım gün 96 kilo ile gelmiştim. Şu an 89 kiloya kadar düştüm. Kilo vermenin ötesinde yemek yeme şekli ve alışkanlıklarımı değiştirdi. Bu sayede bundan sonraki zaman diliminde diyetimin devamını daha rahat yapabileceğim. Özellikle Güler yüzlü karşılaması detaylı bir şekilde sizi dinlemesi ve size yapmanız gerekenleri detaylı bir anlatması çok olumlu. Konuşurken rahat hissetmenizi sağlıyor ki diyete başlamanın getirdiği stresi de azaltıyor. Kısaca ben çok memnun kaldım ve iyi ki Büşra hanımla tanışmışım diyorum. Ve gitmek isteyen herkese de tavsiye ediyorum.
be...k
Öncelikle iyi ki Büşra Hanım la tanıştım.Daha önce birçok kez diyetisyen desteği almış biri olarak söylüyorum kilo vermek isteyen insanlar hayat enerjilerini kaybetmeye başlamis ve bu farkındalıkla çare arayan insanlardır. Karşımızdaki uzmanın bizi dinlemesini isteriz. Kendimizi,beslenme alışkanlıklarımızı, yeme arzumuzun bizi ne kadar üzdüğünü anlatmak isteriz. İşte bu konuda Büşra Hanım , tek kelimeyle mükemmel.Sizi önce samimi bir şekilde, içtenlikle dinliyor. Sizi anlamaya çalıştığını hissediyorsunuz. İnsan anlaşıldığını hissettiğinde, karşısındakine de değer vererek dinliyor. Samimiyet karşısında siz de degisebileceginize inanıyorsunuz. Ve inandığınız yolda yurumeye başlıyorsunuz. Bu yolculukta yalnız olmadığınızı bilmek sizi daha da güçlendiriyor. Cesaretiniz artıyor. Kendinize inanıyorsunuz. Ben doğru beslenme alışkanlıklarını , eksiklerimi, yanlışlarımı Büşra Hanım dan öğrendim. Bana inanılmaz bir rehber oldu , her seferinde yeni beslenme programlarıyla hiç de sıkıcı olmadan acaba bu kez ne konuşacağız diyerek gittim . Tabi ki sevgili eşimle birlikte bu yolculuk daha da keyifli oldu. İkimizi de ayrı ayrı takip eden ve destekleyen Büşra Hanım a çok teşekkür ediyorum. Ve kesinlikle tavsiye ediyorum. Size doğru beslenme alışkanlıklarını, sebepleriyle ve sizdeki etkisinin ne olacağını anlatarak kazandiracak. Bundan emin olabilirsiniz. Sizin kendinizi tanımanızı ,ve bu sayede neye ihtiyacınız olduğunuzu kesfetmenizi sağlayacak bir diyetisyen desteği sunacak. Kısacası elinize bir liste verip hadi bunları ye , bunları yeme deyip sizi yollamayacak. Kilo vermeye gerçekten kararlı iseniz kesinlikle Büşra Hanım la tanışmalısınız.
h....b
Büşra hanımla çok uzun zaman önce karşılaşmıştık ben zayıflayamıyorum diye gitmiştim hatta mide ameliyatı düşünüyordum ama konuşması enerjisi yaklaşımı o kadar iyi geldi ki zevkle tariflerini yapmaya başladım.harika sonuçlar elde ettik beraber sonra biraz ara verdik şimdi tekrar danışman kabul ettiğini duyduğumda çok sevindim. Hemen beraberce başladık. Kendisi harika ötesi bir insan kafasına göre değil sizin sevdiğiniz vaz geçemediğiniz şeyleri öğrenip sizin sevdiğiniz şeylerle bir liste hazırlıyorsunuz beraber. Yasak diye birşey yok sağlıklı yaşamayı öğreten biri gerçekten. Çünkü ömür boyu diyet yapamayacağımızı ve sağlıklı yaşamaya alışmamızı bunu öğrenmeyi planlıyor sizi hazırlıyor sizi çok güzel anlıyor ve hayat standartınıza göre bir yol çiziyorsunuz. Ben çocukluğumdan beri kiloluyum ve diyetisyen diyetisyen gezen birisiydim ama başka hiçbir diyetisyen arayışına girmeden direk tekrar kendisiyle başlamayı istedim. Tatlı sohbeti güler yüzü ve motivasyonuyla harika birisi diyet yapıyor muşunuz gibi hiç hissetmiyorsunuz doya doya kilo veriyorsunuz tartıya çok odaklanmıyor strese girmiyorsunuz. Kendisine minnettarım gerçekten. Diyetisyen arayışında olan herkese Büşra hanımla tanışmanızı tavsiye ediyorum.
b....ç
Büşra hanımla tanışmadan önce farklı diyetisyenlerede gittim ama büşra hanımın çok farklı yöntemleri var ve bence çok başarılı güler yüzlü çok tatlı bi bayan.En önemlisi kendini sizin yerinize koyarak sizi anlayarak öyle güzel ve özenli listeler hazırlıyorki asla diyet yaptığınızın farkında olmuyorsunuz.İlk defa doya doya diyet yapıyorum. Çok tartıya takılmadan size sağlıklı beslenme alışkanlığını hayatınıza yerleştirmeye çalışıyor.Ayrıca ilk defa diyetlerimde tatlı ve yemek istediğim her şeyi tüketebiliyorum. Yasak diye bişey yok. Yani sayasinde daha sağlıklı ve daha fit olma yolunda başarıyla ilerliyorum.Bence eğer bi diyetisyen arayışı içindeyseniz kesinlikle kendisiyle tanışmalısınız
Büşra Söylemez Ay isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Büşra Söylemez Ay, Diyetisyen. Size Büşra Söylemez Ay tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyetisyen Randevusu, Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Zayıflama Diyetleri, Kilo Alma Diyetleri, Kilo Verme Diyetleri, Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü, Kilo Problemi, Online Diyet.
Büşra Söylemez Ay adresi nerede?Büşra Söylemez Ay şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Havzan Mahallesi, Hisardibi Sokak, no:6, daire:16 Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Büşra Söylemez Ay isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Büşra Söylemez Ay online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Büşra Söylemez Ay isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Büşra Söylemez Ay, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Büşra Söylemez Ay hangi dilleri konuşuyor?Büşra Söylemez Ay ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Büşra Söylemez Ay isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Büşra Söylemez Ay bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Büşra Söylemez Ay ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Büşra Söylemez Ay hakkında ne düşünüyor?Toplam 20 hasta / danışan, Büşra Söylemez Ay hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Büşra Söylemez Ay hangi sigortaları kabul ediyor?Büşra Söylemez Ay tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Konya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Konya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Diyetisyenler