Ben Psikolog Büşra SUBAŞI. Kendimi bildim bileli her zaman psikolojiye ilgim oldukça fazlaydı, eğitim hayatımda bu doğrultuda ilerledi. Psikoloji lisans eğitimim devam ederken, bir çok eğitim ve seminerle katıldım. Gönüllü olarak bir çok projede bunundum. Daha sonra eğitimimi daha üst seviyeye yükseltmek için Kıbrıs'ta Psikoloji Klinik Yüksek lisans programında eğitimime devam ediyorum. Bunların yanı sıra Başkent Üniversitesinden Yaşam Koçluğu sertifikasını 70 saatlik eğitimin tamamladıktan sonra aldım. Hem Türkiye'de hem Kıbrıs'ta bir çok seminer ve eğitimlere aktif olarak katılarak, alanda çalışmaya yönelik tecrübe ve deneyim kazandım. Hocalarımın öncülüğünde gönüllü olarak terapiler yaptım.
Depresyon, panik atak, anksiyete, madde bağlamlılığı, kişiler arası ilişkiler, fobiler, dikkat dağınıklığı, özgül öğrenme bozukluğu, sınav kaygısı, stres, aile içi iletişim problemleri ve daha birçok rahatsızlığa sahip danışanlarla çalıştım.
Online Danışmanlık - Yüz Yüze Danışmanlık
Stroop Test
Tematik Algı Testi (TAT)
Wisconsin Kart Eşleme Testi
Psk. Büşra Subaşı
Çocuklarda Tematik Algı Testi (CAT)
Ön Görüşme
Psk. Büşra Subaşı
Benim için gerçekten büyük bir adım oldu. Şans mı tesadüf mü diyeyim benim için hoş bir durum oldu. Birtakım sıkıntılarım vardı kendisi iyi geldi. Tesadüfen tanıştık. Büşra Hanım'ın faydasını gördüm. Ben daha sonrasındaki seanslarda da çok istekli ve hevesliyim. Kendim için büyük bir adım attım. Kararlıydım ama kendiside benim şansım diyebilirim. 6-7 seans görüşme yapabildim. Çok sıklıkla olmasada kafama bir şey takıldığında sormak için telefondan arayabilyordum. Aşamayacağım sıkıntım yoktu, çok kararlıydım. Çalıştığım işten birden çıkarmışlardı hiç beklemediğim bir anda olmuştu. Kendisi gerçekten benim bakamadığım çerçeveden bakarak göremediğimi gösterdi. Ben memnunum. İyi ki kendisiyle tanışmışım. Hep böyle kalmayacaktım ama kendisi beni meşgul etti ve kafamı dağıttı.
ö.....
Kendisinden çok memnun kaldım. Gerçekten çok rahatlattı. Bilmiyorum, sorunlarım mı çoktu ya da herhangi bir çıkmazdaydım, bilmiyorum ama çok memnun kaldım. Büşra Hanım'dan yaklaşık 3 ay danışmanlık hizmeti aldım ve devam ediyorum. Şu anda rahatım, iyiyim. Büyük bir rahatlama oldu. Alışkanlık haline geldiği için o kadar ihtiyacım olmasa bile, en basit bir şeyde kendisiyle görüşüyorum, çünkü kendisi her alanda rahatlatıyor. Günlük olaylarımı da kendisiyle paylaşmak istiyorum, çünkü gerçekten yorumları çok farklı.
Büşra Subaşı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Büşra Subaşı, Psikoloji. Size Büşra Subaşı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Louisa Duss, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Aile Danışmanlığı, Tematik Algı Testi (TAT), Yetişkin Terapisi, Evlilik Terapisi.
Büşra Subaşı adresi nerede?Büşra Subaşı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gazimağusa, İskele Belediyesi Gazimağusa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Büşra Subaşı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Büşra Subaşı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Büşra Subaşı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Büşra Subaşı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Büşra Subaşı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Büşra Subaşı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Büşra Subaşı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Büşra Subaşı hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Büşra Subaşı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Büşra Subaşı hangi sigortaları kabul ediyor?Büşra Subaşı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.