Diş Hekimi Randevusu
Diş Hekimi Randevusu
Kazım Karabekir Cad., Van
Van 100. Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi
Sağ üst çenemdeki dişime dolgu yaptırdım.Başarılı bir operasyon oldu.10 gün oldu dolgu yapılalı.Bir ağrım sızım yok.Herşeyinden memnunun kaldım.Tedaviye başlamadan önce şikayetim ve tedavim hakkında beni detaylı bilgilendirdi.
r.....
Almış olduğumuz sağlık hizmetinden gayet memnun kaldık. Ekip çalışanları oldukça ilgili.Alt-üst diş takımı,porselen kaplama,kanal tedavisi yapıldı.Şu an iyiyim, bir sıkıntım yok.İyi bir süreç takibi var.Randevuların bize uygun ayarlanmasından memnun kaldm.Tedavinin bitmesine %30 kaldı.Mükemmel bir kadro oluşturmuşlar.Olumsuz bir durum görmedim.
Dt. Büşra Sümeyye Kavut
Teşekkürler. Kontrol randevularınıza ve herhangi bir durum varlığında bekleriz. Geçmiş olsun, sağlıklı günler dilerim. :)
Ben çok beğendim,çok memnun kaldım.Eşim ve yakınlarım da hastası, onlara da önerdim,onlar da gidiyorlar. Giden herkes çok memnun.Benim çok şiddetli diş ağrım vardı.Randevusuz gittik ama hemen aldı,müdahale uygulandı,kanal tedavisi yaptı.Eski halim ortadan kalktı.Şu an çok memnunum.2 kez gittim.Kanal tedavisi yapıldı.Tedaviye başlamadan önce şikayetim hakkında detaylı bilgilendirildim.Tedavim bitti.Çok memnun kaldım.
Dt. Büşra Sümeyye Kavut
Çok teşekkürler. Herhangi bir rahatsızlık durumunda veya kontrol amaçlı bekleriz. Geçmiş olsun, sağlıklı günler dileriz :)
Ben gayet memnun kaldım.Kendilerine tavsiye üzerine gittim ve ayrıca işlerinde gayet başarılılar,gayet memnun kaldım.Güleryüzlü bir karşılama var.Diş ağrısı ve diş kırılması şikayetimle gittim.Kanal tedavisi ve dolgu tedavisi yapıldı.Tedavim gayet başarılı sonuçlandı.Tedaviye başlamadan önce şikayetim ve tedavim hakkında detaylı bilgilendirildim.Kontrollerim devam etmekte.
Büşra Sümeyye Kavut isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Büşra Sümeyye Kavut, Diş Hekimi. Size Büşra Sümeyye Kavut tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Hekimi Randevusu.
Büşra Sümeyye Kavut adresi nerede?Büşra Sümeyye Kavut şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kazım Karabekir Cad. Van
Adresine gitmek zorunda kalmadan Büşra Sümeyye Kavut isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Büşra Sümeyye Kavut online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Büşra Sümeyye Kavut hangi dilleri konuşuyor?Büşra Sümeyye Kavut ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Büşra Sümeyye Kavut isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Büşra Sümeyye Kavut bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Büşra Sümeyye Kavut ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Büşra Sümeyye Kavut hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Büşra Sümeyye Kavut hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.