Güvenevler Mah. 1914 Sk. Boss Point İş Merkezi B Blok 1/1, 33150 Yenişehir/Mersin, Mersin
EMDR Terapi
Çözüm Odaklı Terapi
Ön Görüşme
İlişki Terapisi
Uzm Psk. Büşra Uysal
Uzmanlık alanlarım; anksiyete, panik atak, aile ve çift terapisi, depresyon, travma sonrası stres bozukluğu, öfke problemleri, obsesif-kompulsif bozukluklar, tüm fobiler, iletişim sorunları, alkol-madde bağımlılığı, sosyal kaygı, kişilik bozuklukları, evlilik, çocuktan sonra ilişki ve buna bağlı sorunlar.
d.....
Kızım için bir uzman arayışındaydık ve Büşra Hanım hakkındaki yorumlardan ve özgeçmişinden etkilenerek kendisine ulaştık. Çok açıklayıcı, anlamaya çalışarak dinliyor, kızımla rahatça bağlantı kurdu ve biz tavsiye verdiğimizde dinlemeyen kızımız Büşra Hanım’ın tavsiyelerini yerine geitrmeye çalışıyor. Kızımdaki değişim fark ediliyor. 3 seans oldu henüz, devam ediyoruz..
Anlayışlı, her zaman insanların gözü kapalı gidebileceği bir psikolog.Koronadan dolayı devamlı evde olduğum için ister istemez bunalıma girmiştim ama kendisiyle görüştükten sonra kendimi daha iyi hissetmeye başladım.İlgi ve alakasından, yaklaşımından memnunum.
Eşimle evliliğimizde yaşadığımız problemlerden dolayı Büşra Hanımla çift terapisine başladık. Eşim önceleri terapiye karşı önyargılı olmasına rağmen Büşra Hanımın açıklayıcı ve samimi tavrı sayesinde çok güzel bir süreç geçiriyoruz. Terapinin evliliğimizde yeni bir sayfa açtığını hissediyoruz ikimizde. Aramızdaki iletişim problemlerinin farkına varmamızda, birbirimize daha anlayışlı olmamızda kesinlikle Büşra Hanımın ve uyguladığı çift terapisinin etkisi oldu. Bu süreci onunla geçirdiğimiz için çok mutluyuz.
m....
Bugüne kadar çok destek aldım. İlaçta kullandım. Geçmişimde yaşadığım bir travma vardı. Büşra hnmla görüşmeye başladık. O kadar elim boş dönüyordum ki yine öyle olur sandım ama yanılmışım. Görüşmelere başladığımızda yaklaşım şekli, hissettiğim o rahatlama, ses tonu bana çok iyi geldi. Yaşadıklarım bana çok yük olmaya başlamıştı ve Büşra hnmla bunların üstüne gitmeye başladık. Yaşadıklarımla resmen barıştım ve artık geleceğe daha umutlu bakabiliyorum. Uzun bir süreçti bizim için ama birlikte hallettik şimdi ziyaretine bile giderim.
a....
Büşra hocam ile 3 aydır her hafta görüşüyoruz. Panik atak teşhisim üzerine terapiye başladık. Atak nöbeti geçiririm diye hiçbir şey yapmak istemiyordum ve çok evhamlıydım. Sinirli bir insan olmaya da başlamıştım. Hayatımın dönüm noktasında Büşra hocam ile referans aracılığıyla terapiye başladık. Düzenli terapilerle panik atağımın üstüne gitmeye başladık. Artık hayatımı yaşamaya başladım. Değişmeye başladım resmen. Kendisine çok teşekkür ederim allah razı olsun ondan.
b....y
Büşra hanımı arkadaşımın tavsiyesi üzerine tanımış oldum, 5 ay gibi bir süre destek aldım. Büşra hanımla görüşmelerimiz devam ediyor, onunla konuşmak iyi geliyor. Kendisine çok teşekkür ediyorum benim sıkıntılı sürecimde yanımda olduğu için. Gerçekten alanında tam bir uzman. Herkese tavsiye ediyorum, probleminiz olsun ya da olmasın mutlaka ziyaret etmelisiniz.
g.....
Büşra hanımla terapiye başlamadan önce çok kötü bir yıl geçti. Biraz internetten araştırdım ve denemek istedim. Büşra hanım kendimi çok daha iyi hissetmemi ve problemlerimi çözmemi yardımcı oldu. Bu kadar etkili olacağını hiç düşünmemiştim. Yardım alabileceğiniz en tatlı en sempatik kişi ertelemenize hiç gerek yok. Utanmadan çekinmeden her sorunuza yönlendirme yapıyor.
mg....
Doktor hanıma öncelikle çok teşekkür ediyorum. Kendimle alakalı konularda farklı bakış açısı edinmemi sağladı. Samimiyetin yanında profesyonelliği ile ister istemez sizi düşünmeye itiyor.
Yaklaşımı kibar, içten ve etkili. Sorunu belirleyip çözüme kavuşturmada çok başarılı. Çok Faydalı bir terapi geçirdiğimi düşünüyorum. Başarılarının devamını dilerim.
s....s
Büşra Hanım ile 5 aydır tanışıyoruz. Olaylara yaklaşımı, analiz ve empati yeteneği ile bana çok yardımcı oldu. İlk etapta online terapi olayının işe yararlılığını çok sorgulamıştım ancak ilk seansta bile bu saydıklarımı bana hissettirdiği için devam etme kararı aldım ve açıkçası 5 aydır konuşabildiğim ve konuştukça fayda alabildiğim bir insan oldu kendisi. Kişisel hayatıma, karakterime çok şey kattı Büşra Hanım. Kendisine bana kattıkları için çok teşekkür ediyorum.
Büşra Uysal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Büşra Uysal, Psikoloji. Size Büşra Uysal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Gottman Çift Terapisi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Aile Danışmanlığı.
Büşra Uysal adresi nerede?Büşra Uysal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güvenevler Mah. 1914 Sk. Boss Point İş Merkezi B Blok 1/1, 33150 Yenişehir/Mersin Mersin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Büşra Uysal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Büşra Uysal uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Büşra Uysal isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Büşra Uysal, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Kredi kartı, Banka Havalesi, Nakit.
Büşra Uysal hangi dilleri konuşuyor?Büşra Uysal ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Büşra Uysal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Büşra Uysal tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Büşra Uysal hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Büşra Uysal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.