Eskişehir Anadolu Üniversitesi Sosyoloji bölümü mezunuyum. Lisans eğitimimi tamamladıktan sonra Fatih Sultan Mehmet Üniversitesinden Aile Danışmanlığı, Evlilik ve Çift Terapisi ve Oyun Terapisi eğitimleri aldım. Şu anda kendi iş yerim Büşra Yalgın Danışmanlıkta hizmet vermekteyim.

Yetişkin
Çocuk

Büşra Yalgın Danışmanlık

Cumhuriyet Mah. Vali Konağı Bulvarı A Blok No:36/4 Güven 4 Apartmanı Kat:3 Daire:6, Efeler, Aydın 09100

• Sigortası olan hastalar

Aile Danışmanlığı Randevusu

Cumhuriyet Mah. Vali Konağı Bulvarı A Blok No:36/4 Güven 4 Apartmanı Kat:3 Daire:6, Aydın

• B

Evliliğimizdeki bazı sorunlardan dolayı görüştük. Üçüncü seansımızı gerçekleştirdik biz faydasını gördük tavsiye ederiz

• Büşra Yalgın Danışmanlık Aile Danışmanlığı Randevusu  •

Eşimle bebekten sonra bazı problemlerimiz olmuştu bu konuda görüştük çok yardımı dokundu

• C

Büşra hanıma 2,5 ve 7 yaş cocuklarimizdaki kardeş kıskançlığı için başvurduk büyük olanın okulundan olumsuz dönüşler alıyorduk ikinci seansimizi tamamladık oğlum artık her hafta ne zamana gideceğiz diye soruyor aile dostumuz araciligiyla ulaştık kendisine bize çok yardımcı oldu

• M

İlişkim bittikten sonra gittim bir türlü istediğim şekilde ilişki kuramıyordum sonu hep ayrılık oluyordu bu konularda tavsiye aldım farklı bakış açıları sundu hayattaki onceliklerimi netlestirmeme yardım etti memnun kaldım

• F

evliliğimizdeki sorunlu dönem oğlumuzun sınav dönemine denk geldiği için başvurduk hoca hanıma bu zorlu sürecimizde cok yardımı dokundu anlayışlı ve güleryüzlü kendisi

• Y

Bir arkadaşımın tavsiyesiyle gittim evlilik öncesi sürecimiz konusunda danıştık çok yardımı dokundu kendisini gönül rahatlığıyla tavsiye ederim

• L

Torunum için görüştük kendisiyle okula devamda sorunlarimiz vardı üç seansta oldukça fazla yol katettik bu tarz sorunlar için gorusebilirsiniz

• R

Büşra hanımla boşanma sürecimizi hem kendimz hemde üç çocuğumuz için kolay atlatmak için görüştk destek almadan devam etseydik çok yıpratıcı bir süreç olabilecekken kendisi sayesinde en az hasarla atlattığımızı düşünüyorum eski eşimle aramızdaki iletişimi çocuklarımız için iyi bir seviyede tutmamıza yardımcı oldu

• Büşra Yalgın Danışmanlık Boşanma Danışmanlığı  •

• M

eşimle yaşadığımız sorunlardan dolayı kendisine başvurduk sürecimiz hala devam ediyor ama etkisini görmeye başladık süreç iyi ilerliyor kendisini tavsiye ederiz

• Büşra Yalgın Danışmanlık Aile Danışmanlığı  •

• Z

Büşra hanımla 3 yaşındaki kızımın öfkesi için görüştük. Öncelikle bizi çok rahatlattı detaylıca bilgilendirdi sonrasında oyun terapisine başladık. Dördüncü seansımızı gerçekleştirdik kendisiyle ve gelişmeleri hem biz hem de kreşteki öğretmenimiz görüyor. Bu süreçte güler yüzüyle kızıma ve bize çok iyi geldi kendisi. Ne zaman yazsak arasak geri dönüş sağladı hizmetini tavsiye ederim