Dil ve Konuşma Terapisi lisans bölümümü İstanbul'da Üsküdar Üniversitesi'nde tamamladım. Üniversite hayatım boyunca çeşitli özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinde, eğitim araştırma hastanelerinde ve dil konuşma merkezlerinde birçok gözlem yaptım. Meslek hayatımda iki farklı rehabilitasyon merkezinde uzun süre çalıştıktan sonra Balıkesir/ Edremit bölgesindeki danışanlara daha iyi ve daha kaliteli hizmet vermek için Mart 2022 tarihinde İDADİL Dil, Konuşma ve Danışmanlık Merkezi'ni açtım.
Kliniğimde yoğunluklu olarak kekemelik, selektif mutizm, işitme engeline bağlı dil ve konuşma bozuklukları, gecikmiş dil ve konuşma, konuşma sesi bozukluğu, edinilmiş dil konuşma bozuklukları (afazi), ses bozuklukları, dil bozuklukları, sendroma bağlı dil bozuklukları alanlarında çalışmaktayım.

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 3 yaşındaki çocuklar
Banka Havalesi

Akıcılık Bozukluğu Terapisi +3 daha fazla

Aprakside Konuşma Terapisi

Hızlı Bozuk Konuşma Terapisi

İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi

İdadil Dil Konuşma ve Danışmanlık Merkezi
Eroğlan Mah. Çanakkale Yolu Cad. no:103/30 Halis Akıllıoğlu Apt. A Blok Kat:5 Daire:30, Edremit , Balıkesir

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Banka Havalesi

Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu

Randevu +12 daha fazla

Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi

Akıcılık Bozukluğu Terapisi

Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu

Eroğlan Mah. Çanakkale Yolu Cad. no:103/30 Halis Akıllıoğlu Apt. A Blok Kat:5 Daire:30, Balıkesir

Röportaj

Konum: İdadil Dil Konuşma ve Danışmanlık Merkezi Diğer

Ögretmenım ve ses kısıklığım ıcın Büşra hanımla ses terapisi yaptık.Nodullerımın küçüldüğünü kbb uzmanı soyledı kı bende artık sesimi daha rahatlamış hıssedıyorum.tavsıye edıyorum

Telefon numarası doğrulandı

Oğlumun kekemelik sorunu için başvurduk. 5-6 aydır gidiyoruz. Olumlu sonuçlar alıyoruz. Oğlumda değişimler var. Her zaman kendisine ulaşabiliyorum. Oğlum kendisine severek gidiyor. Rahatlıkla konuşabiliyor. Bizde öyleyiz. Büşra Hanım çok güler yüzlü, sevecen ve tatlı dilli bir uzman. Biz kendisinden memnunuz.

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim

Telefon numarası doğrulandı
Konum: İdadil Dil Konuşma ve Danışmanlık Merkezi Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu

Büşra hanımla altı seansın sonunda oğlum r harfini çıkarmakta zorlanıyordu. Terapi sürecimiz bitti kendisinden çok memnun kaldık işinde çok iyi Dil ve konuşma terapisti

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim

Randevu doğrulandı

Oğlumun ilkokul öncesi artikülasyon problemlerini çözmek ve kendini ifade ederken daha rahat iletişim kurması amacıyla Büşra Hanım'dan destek almaya başladık. üçüncü hafta olmasına rağmen seansları oğlumun farkındalığı ve gelişimine belirgin şekilde katkı sağlamaya başladı.Her seans sonrasında detaylı açıklama yapıyor ve genel olarak yaklaşımı ve disiplini sonuç odaklı çalışması konusunda bize güven verdi.

Dkt. Büşra Yaman Demir

Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Sizin gibi bilinçli ebeveynlerle çalışmak bizim için büyük bir keyif.

Telefon numarası doğrulandı

Kızımın sonradan başlayan kekemeligi için başvurduk.suan gayet iyi gidiyoruz doktorumuz da gayet güler yüzlü kızım da çok sevdi.

Dkt. Büşra Yaman Demir

Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

Konum: İdadil Dil Konuşma ve Danışmanlık Merkezi Diğer

BÜŞRA HANIMA KIZIMIN Ş VE J HARFLERİNİ SÖYLEYEMEMESİ ÜZERİNE BAŞVURDUM.SEANSLARIMIZI TAMAMLAYARAK İSTEDİĞİMİZ SONUCA ULAŞTIK,KENDİSİNE EMEĞİ İÇİN ÇOK MİNNETTARIZ VE TEREDDÜTSÜZ TAVSİYE EDİYORUM.

Dkt. Büşra Yaman Demir

Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

Telefon numarası doğrulandı

BÜŞRA hanım çok pozitif güler yüzlü ve ikinci görüşmemiz olmasına rağmen çok deneyimli ve işinde çok özverili şekilde çalıştığını farkettim ayrıca çocuklarla iletişimi çok çok iyi sadece iş olarak bakmıyor gerçekten yardımcı oluyor. Yeni oldugumuz için sonuç yazamıyorum ama umut ediyorum ki oğlumun bu sıkıntısı çok etkin şekilde ve kısa, sürede çözecegini düşünüyorum

Dkt. Büşra Yaman Demir

Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederiz.

Telefon numarası doğrulandı

Kizimin bazi harfleri soyleyememesi nedeniyle Busra Hanim dan destek aldik. Kendisi konusunda oldukca donanimli ve deneyimli. cocuklara yaklasimi da cok basarili. Bizim icin guzel bir surec oldu kendisine tesekkur ederiz.

Dkt. Büşra Yaman Demir

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederiz.

Telefon numarası doğrulandı

Büşra hanımla sürece başlayalı 8 ay oldu süreç çok güzel ilerliyor 6 yaşında çocuğum konuşma güçlüğü yaşıyor, etkileşim kuramıyordu şuan konuşma güçlüğü en minimum düzeyde çok büyük bir ilerleme var. Kendisine çok teşekkür ediyorum kesinlikle tavsiye ediyorum işinde uzman
Dil ve konuşma terapisti

Dkt. Büşra Yaman Demir

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederiz.

R
Randevu doğrulandı

Merhabalar kızım özlem konuşmakta anlatmaka zorlaniyordu 2aylik surecte duzelme görüyoruz cok tesekkurler büşra hanıma

Dkt. Büşra Yaman Demir

Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim.