Ayrıca birçok kurumda kurum psikoloğu ve koordinatör olarak görev almıştır.
Mezuniyet sonrası:
Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi
Çocuk Değerlendirme Envanterleri
Cognitive Assesment System CAS
g....a
Büşra hanımla ilk seansa başladığım zaman herkese hatta kendime karşı tahammülüm yoktu ama 2 aylık seans sürecinde Büşra hanım sayesinde çok yol katettik
İşlerimi toparlamakta harekete geçmekte zorlanma ve erteleme davranışlarım vardı. Bir kaç seansta bunların çözümlenmiş olması bana çok iyi geliyor. Ayrıca büşra hanımın yaklaşımı seans esnasında farkındalıklar yaratması çok iyidi gönül rahatlığıyla öneririm
Merhabalar Büşra Hanımla oğlumun dürtüselliği üzerine çalıştık bizleri yönlendirmesi, Yardımcılar kaynaklar vermesi, ayrıca aile danışmanlığı yapıp yol göstermesi eşimle beni oldukça rahatlattı artık oğlumla daha duygu odaklı konuşabiliyorum, sınırlarımızı daha net çizebiliyoruz
n....g
Büşra hanımın hissettiğim bütün kaygılarıma ve soru işaretlerime ayrıntılı ve ılımlı bir şekilde cevap vermesi beni çok mutlu etti. Terapi süreçlerimizde her anlamda mutlu ayrıldık. Özellikle oyun terapisi sürecimiz çok verimli ve iyiydi. Bilgi birikiminin oldukça yüksek olduğunu bize her terapi sonunda hissettirdi. Biz çok memnun kaldık. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
z....ö
Kaygı sorunlarımla ilgili destek almıştım. Duygu sürecimi yönetmekte düşüncelerimi susturmakta zorlanıyordum 6 aydır sürecimiz devam etmekte şuan gerçekten daha mutluyum iyi ki Büşra Hanımla tanışmışım ve destek almışım diyorum
i̇...c
Yaşanan durum ve duyguları en güzel şekilde çözmeye çalışıyor sevgili büşra hanım. İnsanlara karşı olan yaklaşımı daha naif ve kırmadan
İyileştirmek için elinden gelen özveriyi kullanıyor
f....g
Büşra Hanımın öncelikle terapideki duruşu sakinliği yaklaşımı anlayışı beni çok iyi hissettiriyordu. Saç koparma şikayetiyle gitmiştim ve bunu kısa sürede çözmüş olmamız çok mutluluk verici, Büşra Hanıma bir kez daha teşekkür ederim
Büşra Hanımla deprem sürecinde yaşadığım yoğun kaygılar üzerine seans almaya başladım EMDR terapi uyguladı bana ve aslında başka ne çok travmam olduğu bunlar üzerinde olumlu inançlarımızı çalıştık ara ara ihtiyaç duyduğumda Büşra Hanımla sürecimiz devam ediyor.
z.....
Büşra Hanımla depresyonda olduğum bir süreçte terapiye başladık 7 ay süren bir terapi sürecim oldu ve bu süreçte kendime dair bir çok farkındalık kazandırdı. Büşra Hanımın yaklaşımı sakinliği nokta atışları beni çok iyi hissettiriyordu
Büşra Yılan Kenar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Büşra Yılan Kenar, Psikoloji.
Büşra Yılan Kenar adresi nerede?Büşra Yılan Kenar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Büşra Yılan Kenar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Büşra Yılan Kenar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Büşra Yılan Kenar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Büşra Yılan Kenar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Büşra Yılan Kenar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Büşra Yılan Kenar hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Büşra Yılan Kenar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu