Pediatrik Rehabilitasyon
Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme)
Ergoterapi
Otizme Erken Müdahale
Pediatrik Rehabilitasyon
Absolem Gelişimsel Destek ve Danışmanlık
Eğitim sürecimde; Liva Ergoterapi Danışmanlık, Duyu çocuk, Bekam Ergoterapi ve Psikolojik Danışmanlık, Samsun Ergoterapi Merkezi, Özel Evren Çocuk Rehabilitasyon Merkezi, Aile Kadın Destekleme ve Engelliler Merkezi, İsçem Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Bağcılar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Ornöram fizik tedavi merkezi, Pera özel eğitim kurumları, Koç Üniversitesi Engelli Çocuk ve Ailelerine Destek Merkezi’nde uygulamalı stajlar yaptım.
Şu anda kurucusu olduğum Absolem Gelişimsel Destek ve Danışmanlık Merkezi’nde danışan kabulü yapmaktayım.
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Erg. Büşra Yıldız adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Büşra Yıldız isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Büşra Yıldız, Ergoterapi. Size Büşra Yıldız tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Pediatrik Rehabilitasyon, Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme), Otizme Erken Müdahale, Ergoterapi.
Büşra Yıldız adresi nerede?Büşra Yıldız şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Liman Mah., Fener Sok., Öztel Apt., No:2/2 ilkadım Samsun
Adresine gitmek zorunda kalmadan Büşra Yıldız isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Büşra Yıldız online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Büşra Yıldız isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Büşra Yıldız, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Büşra Yıldız isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Büşra Yıldız bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Büşra Yıldız ile iletişime geçmenizi öneririz.