MY PLAZA
Kişiye Özel Diyetler
Sporcu Beslenmesi
me...ş
Mükemmel bir hocaaa
Verdiği öğünler sayesinde hiç acıkmıyorum ve cok güzel kilo veriyorum ve kendisini çok seviyorummmmm
s....t
Çok uzun zamandır ideal kilomdan uzak olduğum için defalarca diyet ve diyetisyen denemem oldu ama bir türlü başaramadım. Burasıyla tanıştıktan sonra kilo vermeye başladım diyet listeleri ayrıntılı tartı detaylı takip kişiye özel yiyeceklerle aç kalmadan kilo vermek beni çok motive etti. Kilo verme konusunda çok zorlanan birisi olarak burayı sonuna kadar tavsiye ediyorum. Çok güleryüzlü bir ekiple işlerini yürütüyorlar
n....i
Tip 1 diyabetim iyiki yolum Busra hanımla kesisti.güler yüzü yeter.isinin ehli bir diyetisyendir.cok memnunum kendisinden
h....r
Ben asiri kilo almistim. Tartiya ciktigimda 99 gordum ve korktum. Busra hocama ulastim bana bir kac tahlil yaptirip rabdevu verdi. Galen center daki ofisine gittim randevumda hic beklemedim guzeldi. Hocam anlatmaya basladi o kunustukca ben rahatliyordum bu kilonun cok olmadigini ve zayiflayabilecegimi ama bunun zaman alacagini anlatti. Bana bunu nasil basaracagimizi anlatti ve ben ilk diyetime basladim kisa bur suresonra zayifladigimi hissettim ve istedigim kiloya indim. Çok güzeldi. Zayiflarsam kupe takacaktim
Ve kupe takmaya başladım. Çok karizmatik olmuştum. İyi ki varsın Busra hocam.
Kendisinden çok memnundum. 1 yıl görüşme sağladım ve 30 kilo verdim. Diyet bana özeldi zaman zaman uygularken zorlandığım kısımlar oldu ama genelde iyiydi. Büşra Hanım dünya tatlısı bir insandır.
h....)
Büşra Hanım'dan çok memnun kalmıştık. Kendisi her şeyden önce çok samimi, çok yakın davranıyor. Evimizdeki yiyecekler doğrultusunda bizi yönlendiriyor. Kendi adıma kilo vermek ve sağlıklı yaşam adına görüşme sağladım. Anneminde yoğunluğu kilo vermek amacıyla oldu. Annemin şeker, tansiyon rahatsızlığı var 2 tane ilaç kullanırken Büşra Hanım'ın tavsiyeleri üzerine diyet yaparken teke düşmüştü. Diyet listelerimizi uygularken zorluk yaşamadık. Büşra Hanım'a başarılarının devamını diliyorum. Kendisi gerçekten çok iyi, işini layıkıyla yapabilen bir insan. Allah yolunu, bahtını açık etsin.
Büşra Hanım'a başladığım ilk günden beridir sevecen, samimiyeti ile verdiği diyet listeleriyle birlikte inanılmaz yol katettim. Kendisi ile kilo vermek amacıyla görüşme sağladım ve gerçekten çok memnunum. Çok güzel verimli bir diyet süreci geçirdim. Herkese tavsiye ederim. Diyet listelerim bana özel olarak hazırlandı her hafta listelerimde değişiklik oldu. Çok güzel yol katettik.
Ben gayet memnunum. Herhangi bir kötü bir şey yaşamadım, gayet güzeldi. Yaklaşık 3-4 ay görüşme sağladım ve 17 kilo verdim. Listelerimde herhangi bir zorluk yaşamadım ve her gittiğimde özel program hazırlıyor. Büşra Hanım oldukça nazik birisi. Kendisi işinde uzman ve güler yüzlü bir diyetisyen.
Büşra Hanım sıcakkanlı, çok samimi ve disiplinli bir uzman. Disiplinini hissettiğim için olabildiğince diyeti bozmamaya çalışıyorsunuz. Kilo vermek amacıyla görüşme sağladım. 5 ay danışmanlık hizmeti aldım ve bitirdik. Listelerimi uygularken çok zorluk yaşamadım öyle zorluk yaşadığımda da kendisi değiştirdi. Büşra Hocamın ilgisi çok güzel.
t.....
Geçen sene kilo vermek amacıyla kendisine başvurmuştum. Gayette memnun kaldım ve aynı şekilde devam ediyorum. Diyet listelerimi bana özel hazırlandı gayette çok zorlanmadım. Büşra Hanım birebir kişilerle özel olarak ilgileniyor ve aynı zamanda bıraktıktan sonra kilo alımı olursa onun için ayrı bir uygulama yapıyor. 3-4 ayda bir kontrole çağırarak birebir her zaman ilgileniyor.
Büşra Yılmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Büşra Yılmaz, Diyetisyen. Size Büşra Yılmaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Diyetisyen Randevusu, Online Diyet, Normal Randevu, Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi.
Büşra Yılmaz adresi nerede?Büşra Yılmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kızılırmak 31 Ankara
- Tevfik İleri 14 Ankara
- Tevfik İleri 14 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Büşra Yılmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Büşra Yılmaz uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Büşra Yılmaz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Büşra Yılmaz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi, Kredi kartı.
Büşra Yılmaz hangi dilleri konuşuyor?Büşra Yılmaz ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Büşra Yılmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Büşra Yılmaz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Büşra Yılmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 27 hasta / danışan, Büşra Yılmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Diyetisyenler