İngiltere Pcos Nutrition Center tarafından verilen “Pcos Nutrition Training Course” ( Pcos Beslenme Eğitimi Kursu) katılmış ve eğitimini tamamlamıştır. 2021 yılında, Büşra Akpınar Beslenme Danışmanlığını kurmuştur. Online ve yüz yüze olarak Türkiye ve Dünya’nın birçok yerinden danışanlarına hizmet vermektedir.
Diyetisyen Randevusu
Zayıflama Diyetleri
Zayıflama Programı
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
Dyt Büşranur Akpınar
Sosyal medyadan kendisini takip ediyordum. O şekilde kendisi ile yeme bozukluğu ve fazla kilo problemim olduğu için başvurdum. Bana çok yardımcı olan bir süreç oldu. Yemeklere karşı bakış açım çok yanlıştı ve geçmişten gelen bir sürü kötü yemek yeme alışkanlıklarım vardı. Bunları nasıl çözebileceğim konusunda bana çok yardımcı oldu. En beğendiğim özellikler bana sorular sorup cevaplarını da bana yardımcı olarak yine benim bulmamı sağlamasıydı. Yanlış düşüncelerimin ve alışkanlıklarımın bu şekilde çözülmesi bana çok faydalı oldu. Kesinlikle çevreme tavsiye ederim ve ettim de.
Kendisi çok ilgili çok memnun kaldım baya faydasını gördüm kilo takıntısı birisi olarak diyet listelerini çok kolaylıkla uyguladım.5.5 kilo kaybettim bir kaç sağlık problemi var bu konu da kendisi bana yardımcı oldu özel günlerim de düzene girdi benim için yaşam biçimi oldu.Bir arkadaşımın tavsiye üzerine gittim hem çok ilgili hem de bütün beklentilerimi karşıladı.Takibinde ve yönlendirmesinden memnun kaldım öncesin de bir çok diyetisyenle çalıştım ama içlerinde en çok memnun kaldığım Büşra Hanım oldu.
z.....
Ben memnunum kendisinden herkese önerebilir. Kendisi yanımda oldu çok daha iyi hissettim yalnız değilmişim gibi hissettim beni çok iyi anladı. Diyet listelerini kolaylıkla uyguluyordum çok fazla kilo fazlalığım yoktu 4-5 kilo fazlam vardı onu da verdim. Bir arkadaşımın önerisi ile gittim o da çok memnundu. Takibi ve yönlendirmesi de güzeldi beklentilerimi karşıladı.
ş.....
Büşra Hanım'dan diyetisyen desteği aldığım için hayatımda olumla anlam da çok fazla gelişme oldu sağlık beslenmeyi öğrendi diyet mantığından uzaklaştım yiyeceklere olan olumsuz bakış açım değişti.Porsiyonlarımı daha iyi ayarlıyorum uyku düzenim oldu hayatımın da bir sürü alanında olumlu değişiklikler oldu şimdi zorlanmadan devam ediyorum hem sağlıklı yaşamanın sistemini öğrendi hem de bunu hayatım da alışkanlık haline getirdim yavaş yavaş alışmayı öğrendim.Sağlıklı beslenme üzerine başvurdum hatta kilo da verdim.Kendisi çok kibar ve çok ilgili birisi hiç gerilmedim onunla görüşme yaptığım dönem de keyifli geçiyordu.
Kendisinden çok memnun kaldım özellikle polikistikover sendromu olan hastalara danışmanlık veriyor bu konuyu bilmeyen birisi olarak Büşra Hanım çok güzel şekilde öğrenebilirler ne yapmamız gerektiğini bilebilirler.Kendisini internetten araştırarak buldum açıklayıcı birisi ben çok memnun kaldım.
Bana özel program hazırladı kişisel olaması uygulayabilmemi sağladı talebimi karşıladı.Sadece liste vermiyordu motivasyon olarak da olumlu anlam da etkiledi.Benim kişisel özelliklerimi dikkate aldı diğer diyetisyenlerden farklı bir bakış açısı olduğunu düşünüyorum klasik yöntemlerin dışındaydı.Takibinden ve yönlendirmesinden memnunum.İsteyen herkese tavsiye ederim.
Büşranur Akpınar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Büşranur Akpınar, Diyetisyen. Size Büşranur Akpınar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Zayıflama, Zayıflama Diyetleri, Sağlıklı Beslenme, Metabolik Hastalıklarda Beslenme, Kalp Damar Hastalıkları ve Beslenme, Kilo Verme Diyetleri, Obezite, Zayıflama Programı.
Büşranur Akpınar adresi nerede?Büşranur Akpınar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenişehir Mh. Osmanlı Bulv. No:2A İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Büşranur Akpınar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Büşranur Akpınar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Büşranur Akpınar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Büşranur Akpınar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Büşranur Akpınar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Büşranur Akpınar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Büşranur Akpınar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Büşranur Akpınar hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Büşranur Akpınar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Büşranur Akpınar hangi sigortaları kabul ediyor?Büşranur Akpınar tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler