2008 yılında Yardımcı Doçent olarak Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Üroloji AD dalında göreve başladım 2009 yılında Ege Üniversitesi Organ Nakil Merkezinde sertifikasyon eğitimi sonrası Çanakkale İl Organ Nakil Koordinatörü oldum. 2010-2011 yılları arasında Almanya Heidelberg Üniversitesi Heilbronn Hastanesi Üroloji Kliniğinde İleri Laparoskopik girişimler ve Robotik cerrahi eğitimi aldım. Döndükten sonra 2012 yılında Doçent oldum. 2014 yılında Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Üroloji Kliniğinde 11 ay süreyle çalışarak Böbrek Nakli sertifikası aldım. 2016 yılında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Organ ve Doku Nakil Merkezi Müdürü ve Sorumlu hekimi oldum. Kasım 2019 tarihinde Profesörlük unvanını aldım. Halen aynı fakültede devam etmekteyim
Üroloji Randevusu
Üroloji Randevusu
Barbaros Mahallesi Prof. Dr. Sevim BULUÇ Sokak Terzioğlu Yerleşkesi A Blok No:2 B Blok No:4 Çanakkale,
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Tıp Fakültesi Üroloji AD
Tam Idrar Tahlili(Tit)
Tam Kan Sayımı-Hemogram
Transvajinal Mesane Boynu Süspansiyonu
Medikal Park Çanakkale Hastanesi
Transüretral Prostat Rezeksiyonu (TURP)
Ua(Ürinaliz)
Medikal Park Çanakkale Hastanesi
Vakum Konstrüksiyon Cihazları(Penil Protez)
Vazektomi
X-Ray
Üriner Diversiyon Cerrahisi
Ürografi
Ürostomi
Medikal Park Çanakkale Hastanesi
İntravenöz Pyelografi ( İvp )
İntravenöz Ürografi
me...n
Öncelikle sözüme Prof.Dr.Cabir Alan hocama minnetlerimi sunarak başlamak istiyorum.Çanakkale 18 mart üniversitesinde böbrek yetmezliği tanısı koyulduktan sonra cabir hocamla tanıştım verdiği güvenle gerekli tahlillerin yapılmasına karar verdim ve kendimi hocama emanet ettim.Allaha şükür ameliyatım çok başarılı geçti ağrı acı hiç bişey hissetmeden süreci geçirdim ve bana ikinci bir hayat armağan etti.Gerek ameliyattan önce gerek ameliyattan sonra her gün bizzat kendi gelip ilgilendi hocama ilgi alakası ve güler yüzü için sonsuz minnetlerimi sunuyorum.iyi ki hocamı tanımışım başarılarının devam etmesi dileğimle saygılarımı sunarım
p.....
Cabir hocayla babamizin prostat kanseri sürecinde tanıstık.Doktor arastirmalarimiz da tum oklar Cabir hocayi gosterdi. Ilk tanismamizda Guler yuzlu ve aciklayici bilgileriyle icimize su serpti diyebilirim. Inanilmaz rahatlatici bir tavri var. Ameliyatimiz da cok basariliydi. Simdi biraktıgimiz yerden devam ediyoruz. Her sey icin cok tesekkur ederiz. Elleriniz dert görmesin.
g.....
Cabir Hocayla babamın prostat kanseri ameliyatında tanıştık. Güler yüzlü yaklaşımı ve detaylı açıklamalarıyla bize çok güven verdi ve hemen ameliyat oldu. Babamı sağlığına kavuşturduğu ve bu sıkıntılı süreci en iyi şekilde atlatmamızı sağladığı için kendisine ve ekibine minnettarız.
Çalışma hayatında başarılar dileriz.
e....u
Prof.Dr. Cabir Alan hocam ve ekibi Üroloji dalında harikalar, annemin sol böbreğinde kist vardı…ve sol böbreği alınması gerekiyordu…Cabir hocam annemin ameliyatını başarılı bir şekilde gerçekleştirdi… ve annem ertesi gün hemen ayağa kalkıp yürümeye başladı…şu an her şey çok güzel gidiyor,
Hocam şahsınıza ve ekibinize ailecek çok teşekkür ediyoruz
ka...ş
1 ağustosta prostat ameliyatı oldum, ameliyat güzel geçti, ilgiliydi, Cabir alan doktorumuzdan memnun kaldık, kendisine teşekkür ederiz
t.....
İdrar yaparken yanma, ve sürekli idrarımı yapacakmış gibi şikayetler ile hocamıza ulaştım. Hocam bu süreçte psa tahlilimi istedi. Sonucun onyedi çıkması ve babamı da prostat rahatsızlığı nedeniyle kaybettiğim için hocamız biyopsi yapılmasının doğru olacağını belirtti. Gelen sonuçların tümü pozitif çıktığı için Ankara Numune Hastanesinde pet çekildi. Herhangi bir olumsuz görüntü olmadığına karar verildiği için vakit kaybetmeden operasyonum gerçekleştirildi. Üç ay sonra alacağım ışın tedavisi ile yapılan cerrahi girişimin tamamlanması ve bir daha gelişmemesi adına böyle bir karar alındı. Sağlığımı tekrar bana geri sağlama noktasında desteğini gece ve gündüz esirgemeyen başta Cabir Hocam olmak üzere, üroloji servisi ekibine gönülden teşekkür ediyorum.
Hasta
Öncelikle prof.dr.Cabir Alan Hocama sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Böbrek ve karaciğer kistik ameliyatım ağrısız ve acısız bir şekilde ğeçti. Kısa sürede sağlığıma kavuştum.Hasta psikolojisini anlayan anlayışlı,hastasına değer veren ve her şeyi detaylıca anlayacağınız bir şekilde anlatan. Alçak gönüllü mükemmel bir insan. Her şey için binlerce teşekkürler hocam, elleriniz dert görmesin. Sonsuz sevgi ve saygılarımı sunarım.
mu...
Subat ayinin başında gece tuvalete sık kalkmakta ilgili bir uroloji uzmanına çıktım bir ultrason istedi ardından tomografi ve sonuç sağ bobrekte ur tespit ettiler ve acil ameliyat önerdiler uzun araştırmalardan sonra sayın doktor cabir alan beyi tavsiye ettiler bu beyefendi ilk muayeneden sonra beni bobregimin komple alınmasını muhtemel kanser olasiligindan bahsederek beni ikna etti ve tetkikleri sonra 28 şubatta laparoskopik ameliyat yaptı çok başarılı geçen amliyattan5 gün sonra taburcuoldum tüm kontrollerini yaptırdım patoloji sonuçlarım cok temiz geldi tüm kanserli bölgeleri doktorum temizlenmiş gerek ameliyatta gerekse de serviste doktorum ve asistanları hemşire ve saglik personelleri cokyardimci oldular doktorumu herkese tavsiye ederim bugün 3 aylık kontrole geldim her şey çok güzel geçti Rabbım bizlere ve doktoruma sağlık ve sıhhat versin.
ay...n
Saygıdeğer Prof.Dr Cabir Alan Beyefendi ile çok fazla tavsiye ile iyiki tanışma fırsatımız oldu.Güven veren ,güleryüzlü ve mütevazı yaklaşımı ,detaylı ve net açıklayıcı tavrıyla eşimin Mesane Tümörü için gereken bütün tetkikleri yaptırdıktan sonra ,herşey yolunda gitti.Ameliyat kararını birlikte verdik.Belirtilen uygun tarihte operasyonu başarıyla gerçekleştirdi.3 gün hastanede yatırdı. Şifa ile taburcu olduk. Şimdi BCG tedavisi için hazırız.Her detayla hiç sıkılmadan ,ilgili,değer veren doktorumuzu iyiki tanımışız.Kendisine müteşekkiriz.Sağlığı bozulmuş,Üroloji ,Organ ve Doku naklinde tedaviye ihtiyaç duyan tüm hastalara tavsiyem,mutlaka yolunuz Sayın hocamız Prof.Dr Cabir Alan beyefendiye getirsin sizi.Sağlığınızı size geri kazandırabilmek için gece gündüz her zaman canla başla ÇOMÜ de .İyiki varlar ,minnet ve şükranla .
Mesane ameliyatımı gerçekleştirmedeki muazzam beceriniz için teşekkür ederim.Yeteneğiniz ve özenli tavrınız tıp mesleği için bir kredidir.Siz gerçekten bir cankurtaransınız tekrar teşekkürler…
Cabir Alan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cabir Alan, Üroloji. Size Cabir Alan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Abdominal Ultrasonografi, Adrenalektomi, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Böbrek Nakli (Transplantasyonu), Böbrek Ultrasonu, Diyaliz, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Esd (Sedimantasyon).
Cabir Alan adresi nerede?Cabir Alan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Barbaros, Troya Cd. No:8, 17020 Çanakkale
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cabir Alan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cabir Alan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Cabir Alan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Cabir Alan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Cabir Alan hangi dilleri konuşuyor?Cabir Alan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Cabir Alan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cabir Alan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Cabir Alan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Cabir Alan hakkında ne düşünüyor?Toplam 76 hasta / danışan, Cabir Alan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Cabir Alan hangi sigortaları kabul ediyor?Cabir Alan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.