Özel Asya Hastanesi
Küçükköy Meydan 537. Sokak Merkez Camii Karşısı No: 5 Küçükköy, Gaziosmanpaşa
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
mi...r
Telefon numarası doğrulandı
ilk muayeneye çocuğumu götürdümde çok sert biri olduğunu düşünmüştüm.ama çocuğuma ilgisini ve tedavisinden iki gün sonra iyi olduğunu görünce her hastalandığında çocuk uzmanı yerine ona götürüyorum
mi...r
Telefon numarası doğrulandı
insancıl. teşhisleri doğru,güleryüzlü ne zaman rahatsızlansam, güvenle muayeneye gidiyorum,çevremdekilerinde genelde onu tercih ettiklerini görüyorum
Cafer Almasulu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cafer Almasulu, Acil Tıp, Pratisyen.
Cafer Almasulu adresi nerede?Cafer Almasulu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Küçükköy Meydan 537. Sokak Merkez Camii Karşısı No: 5 Küçükköy Gaziosmanpaşa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cafer Almasulu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cafer Almasulu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Cafer Almasulu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cafer Almasulu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Cafer Almasulu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Cafer Almasulu hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Cafer Almasulu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gaziosmanpaşa civarındaki ilçelerden bazıları