Hüseyin Okan Merzeci Mah. Akbelen Blv.No:199, Mersin
Dt.Cafer Hündü
t.....
Cafer Bey'in pratikliği, iş bilirliği ve ustalığı çok güzel. Kendisini beğeniyorum ve severek gidiyorum. Diş hekiminden her zaman korkmuşumdur ama korkumu yendim. İmplantlarımdan, dişimin yapılmasından, doktorumdan memnun kaldım.
t.....
Cafer Bey'de tedavi oluyorum, dişlerimi yaptırıyorum. Ben gayet memnunum. İmplant ve porselen diş tedavimi yaptırıyorum ve devam ediyorum. Cafer Bey son derece cana yakın ve işini bilen biri.
Cafer Bey iyi bir doktor. Kendisi 3 dişimi kapladı ve damak tedavimi yaptı. Tedavimden çok şükür memnunum. Kendisi her an için çok iyi birisi gittiğimde her zaman bakar.
f...
Arkadaşımın tavsiyesi üzerine Cafer Bey'le irtibata geçtim alt protezim yapıldı ilgi ve hizmetlerinden çok memnun kaldım. Kesinlikle tavsiye ederim.
m ...d
20 ilk diş çekimi ile gitmiştim korka korka meğerse hocamızın eli hafif olduğu için korkumu yendim
Ön dişlerimde çürük vardı ve estetik bir biçimde yapılması gerekiyordu. Randevudan tedavi sürecinin sonuna kadar kaliteli ve memnun edici bir tedavi hizmeti aldım. Başarılar diliyorum
ö.....
Çok güler yüzlü, ilgili, klasikleşmiş dişçi korkusunu kesinlikle yaşatmayan bir hekim. İmplanttan diş beyazlatmaya kadar birçok tedavimi bizzat kendisi yaptı. Memnun kalmakla beraber yakınlarıma da önerdiğim bir hekim kendisi.
Cafer Hündü isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cafer Hündü, Diş Hekimi. Size Cafer Hündü tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Cafer Hündü adresi nerede?Cafer Hündü şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hüseyin Okan Merzeci Mah. Akbelen Blv.No:199 Mersin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cafer Hündü isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cafer Hündü online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Cafer Hündü isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Cafer Hündü, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Cafer Hündü isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cafer Hündü tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Cafer Hündü hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Cafer Hündü hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.