Yenişehir Mah. Prof. Dr. Selahattin Yazıcıoğlu Cad. Oryıl Myoffice B Blok K:1 D:1, Yenişehir, Diyarbakır
Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Randevusu
Yenişehir Mah. Prof. Dr. Selahattin Yazıcıoğlu Cad. Oryıl Myoffice B Blok K:1 D:1, Diyarbakır
Abdominoplasti
Kanser Cerrahisi
Karpal Tünel Ve Sinir Basısı Onarımı
Karın Germe
Prof. Dr. Caferi Tayyar Selçuk
Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)
Kesik İzi Tedavisi
Meme Protezi
Mikrocerrahi
Post-Bariatrik Cerrahi
Prof. Dr. Caferi Tayyar Selçuk
Redüksiyon Mammoplasti (Meme Küçültme)
Rekonstrüktif Mikrocerrahi
Saç Ekimi
Serbest Fleple Onarım
Tümör Ameliyatı
Yara İzi Tedavisi
o....g
15 kez doku nakli ameliyatı geçirdim. Bundan dolayı açık yaralar oluşuyor. Enfeksiyon riskine karşı sürekli kendisine gidiyorum. 4 yıldır birlikteyiz. Tedavi sürecimde hiç enfeksiyon kapmadım. Her zaman kendisine ulaşabiliyorum. Her şeyi açıklayıp ve bilgi veriyor. Caferi Bey egosuz bir hoca. Üstten bakmıyor ve konuşmuyor. Hastasıyla sonuna kadar ilgileniyor. Benim gözümde nadir hocalardan birisi.
n....k
Caferi hocamda 1 yıl önce meme protez yaptırdım sıfır ağrı sıfır sıkıntı her şey o kadar mükemmel ilerledi ve iyileşim süreci oldu ki hocama çok teşekkür ederim kontrollerime düzenli gittim gayet iyiyim hiçbir sorun yok:) o her şeyin en iyisini bilir sadece ona bırakın ölçüyü ölçütü o bakıp ölçüp en iyisini yapıyor :)
Caferi Tayyar Selçuk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Caferi Tayyar Selçuk, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Caferi Tayyar Selçuk tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Dikiş, Lokal Anestezi, Redüksiyon Mammoplasti (Meme Küçültme), Abdominoplasti, Blefaroplasti, Deri Grefti Uygulaması, Dermabrazyon, Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın), Karpal Tünel Ve Sinir Basısı Onarımı, Liposakşın.
Caferi Tayyar Selçuk adresi nerede?Caferi Tayyar Selçuk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenişehir Mah. Prof. Dr. Selahattin Yazıcıoğlu Cad. Oryıl Myoffice B Blok K:1 D:1 Diyarbakır
Adresine gitmek zorunda kalmadan Caferi Tayyar Selçuk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Caferi Tayyar Selçuk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Caferi Tayyar Selçuk isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Caferi Tayyar Selçuk, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Caferi Tayyar Selçuk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Caferi Tayyar Selçuk bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Caferi Tayyar Selçuk ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Caferi Tayyar Selçuk hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Caferi Tayyar Selçuk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Caferi Tayyar Selçuk hangi sigortaları kabul ediyor?Caferi Tayyar Selçuk tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.