Kırık dişim için gittim dolgu işlemi istememe rağmen kaplaması olması gerektiğini söyledi sonrasında sağlam dişimi çarkladı, çarkladıktan sonra diş kökünde sorun olduğunu söyledi kanal tedavisi olmuş dilime tekrar kanal tedavisi yaptı.Dişime müdahale ettiği günün ağrıdan uyuyamadım dişim apse yaptı, apseli dişimi antibiyotik vermeden eliyle sıkarak müdahale etti.Sonra bu diş açık kalsın 1ay bekleyelim dedi, bir ay sonra tekrar dişi kapattı diş yeniden alevlendi.Tabi bu süreçte dişimin röntgeni çekilmedi. Bu böyle olmayacak deyip başka doktora dişimi göstermeye gittiğimde, röntgen çekildi meğersem dişimin içinde diş eğesinin kırılıp dişin kökünden dışarı doğru çıktığını öğrendim.Şimdi dişim diş eğesi çıkarmak imkansız olduğu için çekildi! Hiçbir sorunu ağrısı olmayan dişim artık yok ! Ayrıca üst dişimi de kanal yaptı o da berbat durumda. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Çağatay Çekiç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Çağatay Çekiç, Diş Hekimi.
Çağatay Çekiç adresi nerede?Çağatay Çekiç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güvenevler Mah. 1917 Sok. No:2/3 Mersin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Çağatay Çekiç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Çağatay Çekiç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Çağatay Çekiç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Çağatay Çekiç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Çağatay Çekiç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Çağatay Çekiç hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Çağatay Çekiç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 1 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.