Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu
Tam Kan Sayımı-Hemogram
X-Ray
Çocuk Gelişim Testi
g....ç
Kızımızın 3.5 aylık yoğun bakım surecinde gerekli tüm tedavileri itinayla uygulayan ilgilenen ve bizimlede cok iyi iletişim kuran empati yapabilen kısacası bir doktordan fazlası.mesleginin hakkını veren güzel insan.basarilari daim olsun insaAllah.
he...i
Tanidigim cok iyi bir doktor cok guzel aydinlatiyor ve ilaci fazla yazmiyor gercekten dort dortluk bir doktor doktor tavri yoktur cok tesekkur ederim kendosine arkadasima da tesekkur ederim tavsiye ettigi icin herkese tavsiye ederim
he...i
el...r
kesinlikle mükemmel belki biraz zor gibi görünüyo ama öyle değil sorduğum sorularıma rahatlıkla cevap alıyorum ilgisi gayet güzel bazen insanın zor durumu olur ya o ana gelmişsindir böyle mükemmel bir doktora lütfen benim bebeğim onun sayesinde buhar makinesine bağlanmaktan kurtuldu
ze...ü
iyi bir hekim herkese tavsiye ederim işini gerektiği gibi en iyi şekilde yapıyor
di...k
dün gece acilde tanıştık, çok teşekkürler, hem oğluşu muayene etti, hem de biz çok güzel açıkladı.
Çağatay Kabak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Çağatay Kabak, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Çağatay Kabak tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Hemaferez, Tam Kan Sayımı-Hemogram, X-Ray, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Çocuk Gelişim Testi.
Çağatay Kabak adresi nerede?Çağatay Kabak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Esentepe Mahallesi Deva Sokak No: 11/A Çorlu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Çağatay Kabak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Çağatay Kabak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Çağatay Kabak isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Çağatay Kabak, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Çağatay Kabak hangi dilleri konuşuyor?Çağatay Kabak ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Çağatay Kabak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Çağatay Kabak bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Çağatay Kabak ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Çağatay Kabak hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Çağatay Kabak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Çağatay Kabak hangi sigortaları kabul ediyor?Çağatay Kabak tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, QNB Finansbank Sigorta, Generali Sigorta, Axa Sigorta, Zurich Sigorta, Mapfre Sigorta, Groupama Sigorta, Ankara Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Çorlu bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çorlu bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çorlu bölgesinde QNB Finansbank Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çorlu bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çorlu bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çorlu bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çorlu bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çorlu bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çorlu bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çorlu bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çorlu bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çorlu bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çorlu bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çorlu bölgesinde NN Hayat Ve Emeklilik kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çorlu bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çorlu bölgesinde Magdeburger Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çorlu bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çorlu bölgesinde Quick Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çorlu bölgesinde Aveon Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla