Yüksek lisans eğitimini ise Üsküdar Üniversitesinde tamamlamıştır.
2015 Psikoloji Bölümü Lisans Programı sürecinde İstanbul Bakırköy Prof. Dr. Mahsar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde staj gerçekleştirmiştir.
2015 Cinsel Terapi Eğitim Bilimleri Enstitüsü bünyesinde Aile ve Çift Terapisi Eğitimi Sertifikası almıştır.
2015 Cinsel Terapi Eğitim Bilimleri Enstitüsü bünyesinde Cinsel Terapi Eğitim Sertifikası almıştır.
2016 Psikoloji Bölümü Lisans Programı sürecinde Fransız Lape (La Paix) Hastanesi bünyesinde staj gerçekleştirmiştir.
2016 İstanbul Aydın Üniversitesi bünyesinde Aile Danışmalığı Eğitimini (450 saat) tamamlamıştır.
2016 İstanbul Aydın Üniversitesi bünyesinde Oyun Terapisi Eğitimi Sertifikası almıştır.
2016 İstanbul Üsküdar Üniversitesi MMPI (Minesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri) Eğitimi Sertifikası almıştır.
2017 İstanbul Üsküdar Üniversitesi Klinik Psikoloji Bölüm Programı sürecinde Ümraniye NP Beyin Hastanesi bünyesinde staj gerçekleştirmiştir.
2017 İstanbul Üsküdar Üniversitesi NP Feneryolu Polikliniğinde 7 aylık süreçte OKB tanılı bireylerle gönüllü olarak uygulamalı şekilde çalışmıştır.
2017 Trans Eğitim ve Danışmalık Merkezi bünyesinde Hipnoterapi Eğitimi Sertifikası almıştır.
2018 Moxo Türkiye Derneği bünyesinde Dikkat ve Algı Testi Eğitimi Sertifikası almıştır.
2019 Davranış Araştırmaları ve Terapileri Merkezi bünyesinde Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimi Sertifikası almıştır.
2019 İstanbul Aydın Üniversitesi bünyesinde Objektif Testler Eğitimi Sertifikası almıştır.
Tükenmişlik Sendromu, Kaygı Bozuklukları, İletişim Teknikleri, Hipnoterapi gibi birçok konuda Van, Mersin, Malatya, İstanbul merkezli seminerlerde konuşmacı olarak katılım sağlamış ve ulusal kanallarda yer almıştır.
Psikohome Eğitim ve Danışmanlık bünyesinde Uzman Psikolog olarak çalışmakta ve Psicologo Psikolojik Danışmanlık Merkezi'nde danışanlarına hizmet vermektedir.
Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
ha....
Mesleğinin hakkını vermeye çalışan, sevdiği işi yapan, bence sadece para için çalışmayan biri. (Bu benim için çok önemli). Çalışma ortamı ve çalışanlar da çok iyi. Doktor takviminden çok düşünerek verdiğim karar tam isabet bir kararmış. Eşimi ve beni bütün yönlerimizle tanımaya çalışması özellikle bir artı. Bir iki ay oldu başlayalı, çok faydasını gördük. Özellikle kendinizi bütün yönlerinizle tanıyıp, ona göre hareket etme ihtiyacınız varsa tavsiye ederim. Tamamen bana veya bize odaklı olduğunu ve dinlemek kadar çözümler üretmeye yönelik düşündüğünü her zaman hissettim
be...
Çağatay hocadan yaklaşık 2 aydır düzenli olarak kendimi daha yakından tanımak ve kaygımı kontrol altında tutmak amacıyla terapi alıyorum. Seanslarda ünlü yazar ve düşünürlerden alıntılar yapması, donanımlı olması, kendi hayatından örneklerle konuları işlemesi beni aldığım seanslar boyunca en çok etkileyen şeylerden yalnızca birkaçıydı. Hayata ve insanlara bakış açımı değiştirdiğini ve hayat kalitemin arttığını söyleyebilirim. Diğer seansımı sabırsızlıkla bekliyorum :)
z....t
Terapiye ilk başladığım zaman psikolojikmen çok iyi değildim. Çağatay hocam ile birlikte çok fazla yol kat ettik ve ben bir sene içinde yaşadığım bütün kayıplara ve olumsuzluklara rağmen daha iyi bir duruma geldiğimi düşünüyorum. Çağatay hocamın hem üslup olarak hem anlatım açıklığı olarak gerçekten çok iyi bir terapist olduğunu düşünüyorum. Tavsiye edebileceğim en iyi psikolog kendileri.
de...t
Boşandıktan sonra ki süreci nasıl yonetebilirim diye araştırırken Çağatay beyle tanışma fırsatım oldu.farkindalik kendini keşfetme kendine değer verme ve iyi hissetme ile ilgili adımlar atmama çok çok yardımcı oldu inşaallah daha iyi olcm Çağatay bey sayesinde çünkü kendimi tanımama yardımcı oluyor
Bakış açımı dolayısıyla davranışlarımı değiştiren aydınlanmalar yaşıyorum . Faydalı olduğunu düşünüyorum.
m....d
Cagatay Bey ile eşimle yaşadığım sıkıntılar ve ayrılık sürecine girmeye başlayınca görüşmeye başladım. Süreci çok güzel yönetti. Çok profesyonelce ihtiyacım olan alanlarda yardımcı oldu. Birden fazla psikolog deneyimim olduğu için bunu rahatça ifade edebiliyorum Çağatay Bey alana çok hakim. Umarım yeniden ihtiyacım olmaz ama eğer olursa gideceğim tek kişidir şu an Malatya'da.
c.....
Çağatay hocayla sosyal medya üzerinden görüp iletişim sağladım panik atak rahatsızlığım vardı gerçekten işinin ehli işini severek yapan bir psikolog bir sene boyunca ilaç kullandım malatya depreminden sonra tekrar nüksetti çağatay hoca nın seanslarına başladıktan sonra nasıl başa çıkacağımı öğretti ve kafamda tamamıyla pekiştirdi panik atağı, artık ben panik atakla baş etmeye başladığımdan beri gelmemeye başladı ve çağatay hocanın panik atağı ve kaygılarımın bana hiç bi şekilde bi zararı olmadığını anlatıp kafamda hepsinin mantıklı bi açıklaması gerçekleştiği için artık gelmemeye başladı ve tamamen bitti diyebilirim çok memnun kaldım herkesede tavsiyede bulunuyorum.
Çağatay hoca benim kendimi daha iyi tanımamı ve kendimle ilgili daha doğru be sağlıklı kararlar almamda yardımcı oldu
ze....
Bir süredir seanslara gitmekteyim, seanslarımız devam ediyor. Bazı insanlara bazı meslekler çok yakışır ve Çağatay Hocanın da mesleğini hakkıyla yapan biri olduğunu düşünüyorum. Sakinliği, anlayışı, verdiği güven ve yardımlarıyla beraber ,kendini seven daha mutlu bir insan olmaya çalışıyorum .Aynı zamanda hayata ve insanlara karşı bakış açımın değiştiğini hissediyorum. İyi ki varsınız ve iyi ki sizinle tanışmışız :)
be...n
Çağatay Beyi bir tavsiye üzerine buldum. Son dönemlerdeki anlam veremediğim kaygım ve ilişki sorunlarım için başvurdum. Kendisinin ilk görüşmemizdeki tavrı ve sıcakkanlılığı bile iyi geldi. Kendisiyle devam ediyoruz seanslara zamanla daha iyi olacağını biliyorum artık.
Çağatay Yıldırım isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Çağatay Yıldırım, Psikoloji. Size Çağatay Yıldırım tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Normal Randevu, Online Danışmanlık, Psikoloji Randevusu.
Çağatay Yıldırım adresi nerede?Çağatay Yıldırım şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şifa mahallesi. Tekel sokak. Ilıcak Plaza 2. Kat 1 No:1 Malatya
- Zuhuratbaba Mahallesi Şükran Çiftliği Sokak No:49/3 Bakırköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan Çağatay Yıldırım isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Çağatay Yıldırım uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Çağatay Yıldırım isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Çağatay Yıldırım, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Çağatay Yıldırım hangi dilleri konuşuyor?Çağatay Yıldırım ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Çağatay Yıldırım isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Çağatay Yıldırım tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Çağatay Yıldırım hakkında ne düşünüyor?Toplam 84 hasta / danışan, Çağatay Yıldırım hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.