çk...b
Merhabalar Ben Çiğdem Batur Çağdaş hocama 18 nisan 2023 salı günü varis ameliyatı oldum tecrübesi, ilgisi, alakasi , tatli diliyle ve yaklasimiyla harika bir hoca ona ve ekibine çok teşekkürler
üm...a
Merhaba; ben bu platformda ki yorumlara önem verdiğim için bende yorum da bulunmak istedim babaım sol bacağında ki damar tıkanıklığı için özel bir hastaneye gitmeye başladık fakat bize direk aort damarının çok tıkalı olduğu ameliyat edilmesi gerektiği ve yapay damar takılması gerektiği iletildi ve ayağında ki kan akışı durduğu içinde çok kısa bir süre içerisinde karar vermez isek ayağının kangrene dönüşeceği ve kesilebilir denildi araştırmaya başladık kısa zaman içerisinde Doç. dr. Çağdaş Baran beye ulaştık harika bir doktor hem hasta ve yakınlarıyla iletişimi hem de başarısı tartışılamaz bir hafta içerisinde yoğun programını ayarlayarak önce balon anjiyo yapılacağını olmaz ise en son ameliyat yapacağını iletti ve balon anjiyo sonucu damarları açıldı ve stent yerleştirdiğini iletti babam çok rahatladı her sorumuza güler yüz ve sabır ile cevap vermesi ilgisi çok iyiydi çok ama çok teşekkür ederiz iyi ki varsınız sizi yetiştiren hocalara ve azimli çalışma şeklinize minnettarız bu ülkenin sizler gibi doktorlara çok ama çok ihtiyacı var....
se...ş
Gerçekten çok iyi bir doktor bu genç yaşta çokda başarılı ameliyatları var zaten özellikle de hastalarıyla alakası insanlara kibarlığı ve yardımları en güzeli,genelde cerrahlar egolarıyla bilinir ama çağdaş beyde hiç böyle bişey yok,çocukluktan beri kalp damar cerrahı olmak istiyorum çağdaş beyle tanıştıktan sonra artık daha da eminim.çok teşekkür ediyorum kendine.
şe...ş
Tebrikler hocam sivas numunede yapmış olduğunuz başarılı ameliyatınızı basından öğrendim hastsya geçmiş olsun dileklerimi ileterek, başarı dolu bir gelecek dilerim
Çağdaş Baran isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Çağdaş Baran, Kalp Ve Damar Cerrahisi.
Çağdaş Baran adresi nerede?Çağdaş Baran şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yeşilyurt Mah. Şifa Cad. Sivas
Adresine gitmek zorunda kalmadan Çağdaş Baran isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Çağdaş Baran online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Çağdaş Baran isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Çağdaş Baran bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Çağdaş Baran ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Çağdaş Baran hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Çağdaş Baran hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sivas bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Sivas bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Sivas bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Sivas bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Sivas bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Sivas bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Sivas bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları