Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Ağız Cerrahisi
Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi Randevusu
Tümünü gösterHizmetler
Periodontoloji Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Periodonta Master Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Ağız Cerrahisi
Gömük Diş çekimi
Kanal Tedavisi
Kapalı Kök Debridmanı
Periodonta Master Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Kök Kanal Tedavisi Tekrarı (Retreatment)
Köprü Uygulaması
Çene Implantasyonu
İmplant
İmplantoloji
Periodonta Master Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Araştırmalarımı ve klinik çalışmalarımı İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Periodontoloji Kürsüsünde ve Bakırköy'de bulunan muayenehanemde devam ettirmekteyim. Ayrıca İstanbul Ayvansaray Üniversitesi Ağız Ve Diş Sağlığı Programı'nda 2016-2020 tarihleri arasında Öğretim görevlisi olarak çalışmalarımı devam ettirdim. 2020 yılından itibaren İstanbul Kent Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Periodontoloji Anabilim Dalı'nda Dr. Öğretim Üyesi olarak akademik hayata devam etmekteyim.
Klinik çalışma alanlarım içerisinde ağırlıklı olarak; diş eti tedavisi, diş eti ameliyatları, diş eti çekilmelerinin tedavileri, gülüş tasarımı, pembe estetik, dental implant, kemik grefti operasyonları yer almaktadır.
ne....
Uzun süredir diş eti hastalığıyla mücadele ediyorum bi kez diş eti ameliyatı oldum ve çok ağrılı geçmişti doktorların ilgisizliği tavrı tam anlamıyla açıklama yapmamaları beni yıldırmıştı son dönemde diş agrilarimin artmasıyla yeni bir doktor arayışına girdim ve Çağdaş beyle karşılaştım gerçekten işini iyi yapan bi doktor maddi kazanç gözetmeden sadece gerekeni yaptı ve her yaptığını anlatmasiyla beni çok rahatlattı artı klinite çalışan asistanlar danışmadaki görevliler çok kibar ve çok disiplinli kendinizi rahat ve güvende hissediyorsunuz gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz
a....ç
Uzun süredir diş eti problemim vardı. Uzun uğraşlarım sonucu Çağdaş Bey ile tanışma fırsatımız oldu. Vermiş olduğu güven sayesinde hemen diş eti tedavi sürecine başlama kararı aldım. İşleme başlamadan önce korkudan ağlasam da içten ve sıcak yaklaşımıyla bütün korkularım geçti ve sorunsuz bir şekilde diş eti grefti işlemi yapıldı. Hem işletmeyi hem de Çağdaş beyi gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.Karşılamadaki bankodan diş hekimine tüm çalışanlara nezaket ve üsluplarından dolayı ayrı ayrı saygılarımı sunuyorum . Kliniğin konumu, hijyeni, temizliği ve ağırlaması tek kelimeyle mükemmel. İyi ki varsınız..
es...
Dis eti cekilmem için gittim beni çok güzel şekilde aydınlattı ve önerilerde bulundu kesinlikle ne yapılması gerekiyorsa onu yapan muhtesem bir doktor
öz...a
Çağdaş bey diş eti operasyonumu gerçekleştirdi. Çok korktuğum bu süreci kolay bir şekilde atlattım. İnanılmaz güven veren korkularımı gideren bir doktor. Bundan sonra tüm dişlerim ona emanet
ga...e
İnternet'e araştırarak gittiğim ve çok korktuğum küretaj tedavimi sonunda yaptırdığım hastane. Çok büyük korkularla gittim bugün bitmesinin verdiği huzurla evime dönüyorum.
Çalışan herkesin çok çok güler yüzlü, iletişimini çok kuvvetli oldugu bir ekip var.
Tüm klinik çok temiz, sadece bekleme alanı bir tık havasız :(
Çağdaş beye gelirsek duruşunun bile insanı sakinlestirme özelliğine sahip olduğunu düşünüyorum. Her aşamada tek tek ne yaptığını anlatıyor, ara ara iyi misiniz diye soruyor, tüm bakım rutinlerini siz anlayana kadar özenle anlatiyor.Gereksiz bir tedaviyi asla yapalim demiyor ve şuan buna ihtiyacın yok diye cevap veriyor.
Ben çok çok memnun kaldım, herkese tavsiye ederim.
ce...l
Bugün yirmilik diş çekimi için Çağdaş Hoca’ya gittim. Sorunsuz ve çok kısa bir sürede yirmilik dişten kurtuldum 6 ay önce de hocam diş eti çekilmesi için operasyonumu yapmıştı. Bu operasyona dair büyük bir korkum vardı fakat Çağdaş Hocam sayesinde rahat bir şekilde bu süreci de tamamlamıştım.
Çağdaş Hoca’nın mesleki anlamdaki bilgi ve yetkinliği ilk dakika kendini gösteriyor zaten. Her iki problemimin çözümünde de büyük bir memnuniyet duydum ve sorun yaşamadım. Ayrıca şunu da eklemeden geçemeyeceğim, Çağdaş Hoca mesleki yetkinliklerin yanı sıra çok çok iyi bir insan. Endişe ve korkuları azaltabilmek için çok insani bir yerden yaklaşıyor hastasına. Bu beni oldukça rahatlattı. İşlem ve operasyonlardan sonra takibini yaptı. Bu yaklaşımı, zaten dertli olan tedavi süreçlerini oldukça hafif bir şekilde geçirmeme neden oldu. Diş eti sorunu yaşayan herkesi yönlendirdiğim adres Çağdaş Hocam.
c ...d
Dişlerim sallaniyor kokleri uzamisti kok dislerimde bosliklar vardi iyi ki dr.caglar beyin klinik gitmişim çekmeden diş kuretaj 2 seansda bitti kanal implant plani cikardik tedavim devam ediyor .dislerimi cekmeden kurtagi icin mutluyum.detayli bilgi veriyor dis fircalasini nasil temiz tutacagimi anlatti sabirli .calisanlarda ilgili hepsi.
r....e
Uzun yıllardır diş eti problemim vardı. Uzun uğraşlarım sonucu Çağdaş Bey ile tanışma fırsatımız oldu. Vermiş olduğu güven sayesinde hemen diş eti tedavi sürecine başlama kararı aldım. 4 seanslık diş eti küretajım sıkıntısız çok güzel ilerledi. Çok memnun kaldım sonuçtan. Kesinlikle tavsiye ederim. Hem doktor Çağdaş Bey hem de çalışanlar çok ilgi ve alakalıydı.
Çağlar Bey mükemmel bir doktor. Kızımla ilgilendi o kadar sabırlı bir doktordu ki işlem sonuçlandı sayılır kızım hala gitmekte korkuyor. Benim de diş dolgusu tedavim yapıldı. Ben çok memnun kaldım. Gayet de iyi.
f.....
Öncelikle muayene oldum ve 2 kere daha tekrardan geldim. Diş taşı temizliği ve küretaj işlemi yaptırdım. İşlemden çok memnun kaldım. Herhangi bir sıkıntım olmadı. Kişilik olarak kendisinin yaklaşımından çok memnun kaldım. Her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlattı. İş durumuma göre tekrar gideceğim.
Çağdaş Çağlar Laçin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Çağdaş Çağlar Laçin, Periodontoloji. Size Çağdaş Çağlar Laçin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Eti Estetiği, Diş Eti Tedavisi, Periodontal Tedavi, Diş İmplantı, Diş Eti Temizliği, Diş Taşı temizliği, Diş Eti Ameliyatı, Randevu, Periodontoloji Randevusu, Ağız Cerrahisi.
Çağdaş Çağlar Laçin adresi nerede?Çağdaş Çağlar Laçin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İncirli Cad 86/A İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Çağdaş Çağlar Laçin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Çağdaş Çağlar Laçin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Çağdaş Çağlar Laçin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Çağdaş Çağlar Laçin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Çağdaş Çağlar Laçin hangi dilleri konuşuyor?Çağdaş Çağlar Laçin ile İngilizce, Almanca dilinde konuşabilirsiniz.
Çağdaş Çağlar Laçin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Çağdaş Çağlar Laçin tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Çağdaş Çağlar Laçin hakkında ne düşünüyor?Toplam 111 hasta / danışan, Çağdaş Çağlar Laçin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Periodontologlar
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Periodontologlar