1984 yılında Kahramanmaraş’ta doğumluyum.Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesinden 2010da mezun oldum. 2016 yılında Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden (Bakırköy Doğumevi) Kadın Hastalıkları ve Doğum uzmanı ünvanı alarak mezun oldum.
2016-2018 yılları arasında Tunceli Devlet Hastanesi’nde zorunlu hizmetimi tamamladım, sonra sırasıyla 2018 – 2021 yılları arasında Tunceli Devlet Hastanesi Başhekimlik, 2019 – 2022 yılları arasında Tunceli İl Sağlık Müdürü olarak çalıştım.Evli ve bir kız çocuk babasıyım.
2017 yılında Normal Doğum üzerine çalışmalarım sebebiyle Yılın Hekimi olmaya hak kazandım ve Sağlık Bakanlığı tarafından ödüllendirildim. Laparoskopik cerrahi, histereskopik cerrahi,genital estetik,cinsel fonksiyon bozuklukları ve ileri ultrason tekniklerinin de dahil olduğu birçok eğitim ve sertifikasyon programını kadın doğum kariyerim boyunca tamamlayarak başarı sertifikası almaya hak kazandım.
Yurtiçi ve yurtdışında yayınlanmış birçok bildiri ve makalem bulunmaktadır.

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi

3 Boyutlu USG

4 Boyutlu Renkli Doppler İkinci Düzey Ultrasonografi +15 daha fazla

4 Boyutlu Ultrason

Aile Planlaması

Anormal Kanamalar Tedavisi

Konum: VM Medical Park Bursa Hastanesi Normal Doğum

Hamilelik takibim ve doğum için kendisine başvurdum. İlgili ve sıcakkanlı bir doktor.İstediğim her saatte ulaşabileceğimi söyledi ve herhangi bir sorumda asla yanıtsız bırakmadı. Doğumdan sonra aklıma takılan herhangi bir şeyde kendisine hala ulaşabiliyorum.

Telefon numarası doğrulandı

Hamilelik takibi için başvurdum. Doğum yaptım. Çok memnun kaldım. Sürecim çok güzel geçti. Her zaman kendisine ulaşabildim. Soru sorduğumda her türlü açıklamaları yapıyor. Sabırlı ve anlayışlı bir doktor.

Telefon numarası doğrulandı

Gebelik takibi ve doğum için başvurdum. Farklı doktora gidiyordum, hastaneden ayrılınca bu doktora gitmeye başladım. Hiçbir sıkıntı yaşamadım. Güzel geçti her şey. Çağdaş Bey sıcakkanlı, çok güler yüzlü birisi. İşini ciddiyetle yapıyor ve çok samimi. Riskli bir gebeliğim vardı. Bütün süreci güzel yönetti.

Z
Telefon numarası doğrulandı

Gebelik takibi için başladım. Kendisinde doğum yaptım. Doğumum güzel geçti. Hiçbir sıkıntı yaşamadım. Her zaman kendisine ulaşabildim. Çağdaş Bey iyi bir doktor. Çok ilgilendi. Özellikle beslenme konusunda destek oldu. Her sorduğum soruya cevap verdi. Kendisinden çok memnunum.

Telefon numarası doğrulandı

Gebelik takibi için gittim. Doğum henüz gerçekleşmedi. Hemen kendisine ulaşabiliyorum. Anında dönüş yapıyor. Süreç iyi, hiçbir sorun yok. Çağdaş Bey her şeyi net bir şekilde açıklıyor. Aklımda soru işareti bırakmıyor. Yumuşak ve ilgili bir doktor.

Telefon numarası doğrulandı

Hamileyim. Takip için başvurdum. Doktor takviminde kendisini buldum. Sürecimiz çok güzel geçiyor. Çok memnunum doktorumdan. Her soruya cevap veriyor. İletişim konusunda da sıkıntı yok. İlgili bir doktor kendisi.

Telefon numarası doğrulandı

Gebelik takibi için kendisine gittim. Kendim araştırarak buldum. 9 ay boyunca takibindeydim. Doğum yaptım. Çok memnunum kendisinden. Hastane ile evim arasında baya mesafe vardı ama kendisini beğendiğim için devam ettim. Gece saat kaç olursa olsun yazdığımda hemen cevap veriyordu. Çağdaş Bey tek kelime ile çok iyi bir doktor. Normal doğumdan çok korkuyordum. Kendisi beni çok güzel ikna etti.

Telefon numarası doğrulandı

Ben hamileliğim sürecinde başlarda devlet hastanesinde takipliydim, daha sonra riskli bir gebelik geçirdiğimi öğrendiğimde kendisini araştırarak buldum, öyle görüştüm. İlk görüşmeden itibaren beni gerçekten çok rahatlattı, hem bebeğimle ilgili hem de takip ettiği süreçle ilgili olarak beni çok güzel yönlendirdi, iki aylık bir takip sürecimiz oldu, o süreçte beni hem rahatlattı, hem de tedavimi de gayet güzel, ilaç kullanmadan yürüttü, her konuda bana çok yardımcı oldu. Beş gün önce de kendisiyle gayet güzel bir doğum gerçekleştirdim, şu an bebeğim de ben de çok mutluyuz, herkese de kendisini tavsiye ederim.

O
Telefon numarası doğrulandı

Dokuz aylık gebelik sürecimi kendisi ile geçiriyorum, doğumuma az kaldı ve doğum sürecimi de kendisiyle geçireceğim. Genel olarak ilgisi ve takibi gerçekten çok iyi, bu süreçte 7/24 kendisi ile iletişim kurabiliyorum, bu anlamda gayet memnunum.

Telefon numarası doğrulandı

Biz eşimin hamilelik ve doğum sürecini kendisi ile geçirdik, eşimin hamileliğinin üçüncü ayında Çağdaş beye başladık. Kendisinin ilgisi alakası ve babacanlığı çok iyiydi, doktor gibi değil de arkadaş ve dost gibi bize yaklaştı, bu süreçte ne gerekiyorsa bize yardımcı oldu, gece ne zaman olursa olsun arayabileceğimizi söyledi, bunlar bir doktorda gayet güzel şeyler düşünüyorum, bizim için çok güven vericiydi.