Artroplasti
Travma Cerrahisi
Vertebroplasti
Çapraz Bağ Yırtıkları Tedavisi
t.....
Düşme sonucu kuyruk şokumu kemiğim kırıldı, uzun zamandır sıkıntı çektiğim bu durumdan Çağdaş hocam sayesinde kurtuldum. Kendisi gerek ameliyat öncesi gerekse ameliyat sonrası süreçte oldukça ilgiliydi. Alanında oldukça başarılı, işini severek yapan, güleryüzlü, süreci titizlikle yürüten son derece kibar ve nezih bir hekimdir. Ortopedik rahatsızlıklarım konusunda gidebileceğim tek adres Çağdaş hocadır.
Hasta
Çağdaş bey işinin uzmanı ve görevinde başarılı bir doktor.Benim parmağım onun sayesinde eskisi gibi oldu kendisine teşekkür ediyorum.
Uzun süredir yaşadığım el bileği rahatsızlığı ile ilgili, aynı alanda bir profesör doktorun kendisine yönlendirmesi üzerine tanıştık. Ben daha önce operasyon geçirmedim ve hocanın teşhisi operasyon gerektiği yönünde. Uzmanlığını çok net algılayabiliyorsunuz detaylı anlatımı ve ilgili yaklaşımı ile. Başka bir doktora danışmaya gerek görmüyorum, benim aklımda bir soru işareti yok. Gözünüz kapalı tercih edebilirsiniz.
10 numara bir doktor, işinde çok başarılı bir doktor.Kızım,eşim ve ben ameliayt olduk.Eşimle ben kalça protezi ameliyatı olduk. Kızımda dizindeki kıkırdağa bağlı kemik çürümesi vardı, kemiği çıkardı ve başka yerden kemik alıp nakletti.Başarılı bir ameliyat oldu,kızımda herhangi bir sorun kalmadı.Şikayetimiz yok, kendisinden memnunuz.
eşimin 2 parmağının kopması sonrasında gittiğimiz özel hastanede operasyon yapamacaklarını bildirdiler ve kendisine yönlendirdiler iyikide öyle olmuş başarlı bir operasyon geçirdik parmaklarımız kurtuldu. Doktor bey neredeyse gece gündüz saat başı yanımızdaydı. kendisinden allah razı olsun herkesin karşına böyle doktorlar çıksın.
g.....
Ben kendisinden çok memnunum,çok candan. Benim parmak ve eklem kırığım vardı, birçok deneyimim oldu ama sonuç alamazken Çağdal Bey yardımcı oldu.Ameliyat etti beni.Canayakın, samimi ve içten.Ameliyat olalı henüz 1.5 ay oldu, ilerleyen süreçte fizik tedavi ile düzeleceğini söyledi.Ameliyat öncesi tedavi sürecim hakkında da bilgi vermişti Çağdaş Bey bana.
Çağdaş Bey gerçekten çok yardımsever, işinde yetenekli bir dokor.Aynı zamanda hem ameliyat öncesi hem ameliyat sonrası gerçekten yardımcı oluyor sağolsun.Sağ el 5. parmaktan ameliyat oldum, tendom kopması vardı.Düğme iliği deformasyonu vardı parmağımda.Başarılı bir ameliyat geçirdim Çağdaş hoca sayesinde.Tavsiye ederim.Parmağımı tam olarak kullanamıyordum.Ameliyat sonrası ve yanında fizik tedaviyle birlikte şimdi parmağımı rahatlıkla kullanabiliyorum.Normalde parmağım kalkık duruyordu, bu şu an düzeldi.Faal olarak parmağımı ve eklemimi tamamen kullanabiliyorum.
Tesadüfen Çağdaş Bey'le tanıştık, iyi ki karşılaşmışım.Herkese de tavsiye ederiz.Oğlumun parmağında parçalı kırık vardı.Evde kendiliğinden yamuk tutmuştu.Bunu fark edince gittik.Ameliyat edildi.Şu anda hiç bir problemimiz yok,iyi ki de kendisiyle karşılaştık.
ş.....
Çağdaş Bey'den memnunum, ben ameliyat olmadan önce kızımı getirdim.Kızıma ameliyat değil fizik tedavi önerdi.Fizik tedavi çok güzel geçti,oturup derdimi rahat rahat anlatabiliyordum.Güler yüzlü, sempatik, anlayışlı. Ben kendim için hiç tereddüt etmeden gidip ameliyatımı oldum.Ameliyat olalı 6 ay oldu dizimden, memnunum.Bir ağrım, sıkıntım hiç bir şekilde yok.
f.....
Oğlum için gittik. 2 defa omzundan operasyon geçirdi.İkisinde de hocamızdan çok memnun kaldık.Gayet başarılı geçti.Ameliyat sonrası gayet ilgiliydi.Şu an için bir sorunumuz yok,teşekkür ederim.Oğlumun eski rahatsızlığı yok, şikayetimiz giderildi.
Çağdaş Pamuk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Çağdaş Pamuk, Ortopedi Ve Travmatoloji, El Cerrahisi. Size Çağdaş Pamuk tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kırık Cerrahisi, Kalça Protezi, Diz Protezleri, Artroskopik Cerrahi, Diz Artroplastisi, Artroplasti, Sinir Tamiri, El Bileği Artroskopi, Tendon Onarımı, Mikrocerrahi.
Çağdaş Pamuk adresi nerede?Çağdaş Pamuk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mimar Sinan Mah, Mimar Sinan Cd. No:72 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Çağdaş Pamuk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Çağdaş Pamuk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Çağdaş Pamuk isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Çağdaş Pamuk, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Çağdaş Pamuk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Çağdaş Pamuk bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Çağdaş Pamuk ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Çağdaş Pamuk hakkında ne düşünüyor?Toplam 26 hasta / danışan, Çağdaş Pamuk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Çağdaş Pamuk hangi sigortaları kabul ediyor?Çağdaş Pamuk tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, TEB Sigorta, Anadolu Sigorta, Akbank T.A.Ş. Mensupları Tekaüt Sandığı Vakfı, Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta, Garanti Emeklilik Ve Hayat Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları