Merhaba ben Çağdaş Vezir, 9 Mart 1997 tarihinde Denizli’de doğdum. İlköğretimi Cumhuriyet İlköğretim Okulunda tamamladıktan sonra lisenin ilk 3 yılını Emel-Mustafa Uşaklı lisesinde okumuş Özel Kavaklı Lisesinden ise 2015 yılında mezun oldum.
Üniversite hayatımın ise ilk iki yılını Aydın Adnan Menderes Üniversitesinde Sosyoloji Bölümünde geçirdikten sonra 2017 yılında başladığım Doğu Akdeniz Üniversitesi (%100 İngilizce) Psikoloji lisans eğitimini 2021 yılında tamamladım
Bu süreçte çeşitli eğitimlere katıldım, gönüllü olarak Aydın’da bir psikoterapi merkezinde staj yaptım.. 2022 yılının güz döneminde Yakın Doğu Üniversitesi Klinik Psikoloji Yüksek Lisans eğitim
sürecine başladım. Yüksek lisans eğitim döneminde staj programını 2022 yılı yaz
mevsiminde Lefkoşa’Yakındoğu Üniversite Araştırma Hastahanesinde, Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Polikliniği’nde tamamladım
2 Temmuz 2024 tarihinde Yakındoğu Üniversitesi Tezli Klinik Psikoloji Yüksek Lisans bölümünü tamamladım, 2 Kasım 2024 tarihine kadar Aydında bulunan Şenyüz Psikoloji'de çalıştım.
Profilimi ziyaret etiğiniz için teşekkür ederim.
sürecine başladım. Yüksek lisans eğitim döneminde staj programını 2022 yılı yaz
Profilimi ziyaret etiğiniz için teşekkür ederim.
Kabul edilen yaş grubu:
yetişkin, her yaştan çocuk
Banka Havalesi
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Çağdaş Vezir adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Çağdaş Vezir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Çağdaş Vezir, Psikoloji. Size Çağdaş Vezir tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Danışmanlık.
Çağdaş Vezir adresi nerede?Çağdaş Vezir adresini belirtmedi. Çağdaş Vezir yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Çağdaş Vezir adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Çağdaş Vezir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Çağdaş Vezir uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Çağdaş Vezir isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Çağdaş Vezir, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Çağdaş Vezir hangi dilleri konuşuyor?Çağdaş Vezir ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Çağdaş Vezir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Çağdaş Vezir tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Çağdaş Vezir hangi sigortaları kabul ediyor?Çağdaş Vezir tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.