Varoluşçu Psikoterapi
Yas Terapisi
Koşuyolu Mahallesi Cenap Şahabettin Sokağı No:114 Daire:3 Güney Apartmanı, İstanbul
Bireysel Psikoterapi Çalışması ve Tedavisi
Varoluşçu Psikoterapi
Yas Terapisi
i̇...
Çağdaş Bey yeme bozukluğum ve tranvalarım sonucunda hastahanede sonrasında muhayenehahe de uzun süre beni yolda tutan çok değer verdiğim bir hekimdir hayata tutunma yeteneklerimi keşif surecimde yol gösterici bir rehber dost uzman doktor edindim kendisine başarılar diliyorum
d.....
Tedavi süreçlerimden ve sonuçta vardığımız noktadan çok memnunum. Çağdaş Bey’in değerli katkıları ve desteğiyle hayata tekrar geri döndüm diyebilirim
Kendisi hastalık sürecimde ve devamında tüm imkanlarıyla profesyonel bir şekilde bana yardımcı oldu bilgisi ve uzmanlığıyla tekrardan hayata tutunmamda büyük rol aldı
Çağdaş Bey alanında oldukça yetkin,sıcakkanlı, iletişim dili etkili bir uzman.Tanistigimiz zamandan bugüne kadar hayatımda olumlu açıdan bir çok değişikliğe adım atmama yardımcı olduKaygiyla başa çıkma konusunda konustuklarimz hayat boyu bana yol gesterecek iyiki tanımışım diyebileceğim güvenilir bir hekim.
d.....
Çağdaş Yokuşoğlu hastaya yaklaşımıyla, terapiyi verimli hale getiren iletişimiyle güven veren, anlayışlı harika bir doktor. Terapi sürecinde kaygı bozukluğu ve sosyal fobi nedeniyle yıllardır yapamadığım bir çok şeyi doktorumun yardımıyla başarabildim. Terapistim olduğu için kendimi çok şanslı hissediyorum.
Çağdaş Yokuşoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Çağdaş Yokuşoğlu, Psikiyatri. Size Çağdaş Yokuşoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Yetişkin Terapisi, Varoluşçu Psikoterapi, Yas Terapisi, Bireysel Psikoterapi Çalışması ve Tedavisi, Randevu.
Çağdaş Yokuşoğlu adresi nerede?Çağdaş Yokuşoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Koşuyolu Mahallesi Cenap Şahabettin Sokağı No:114 Daire:3 Güney Apartmanı İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Çağdaş Yokuşoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Çağdaş Yokuşoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Çağdaş Yokuşoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Çağdaş Yokuşoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Çağdaş Yokuşoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Çağdaş Yokuşoğlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Çağdaş Yokuşoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Çağdaş Yokuşoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Çağdaş Yokuşoğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Çağdaş Yokuşoğlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikiyatristler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikiyatristler