Botoks
Burun Estetiği
Epilasyon
Çağhan Baytekin Muayenehanesi
Fokuslu ultrason ile yüz ve vücut germe
Göz Kapağı Estetiği
Karın Germe
Çağhan Baytekin Muayenehanesi
Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)
Kaş Kaldırma Kozmetik Cerrahisi
Saç Ekimi
Vücut Şekillendirme
Yüz Estetiği
n....c
Botoks, dolgu, kepçe kulak ameliyatı, göz kapağı estetiği vb. işlemler için gittim. Tanıdığım bir doktor. Hiçbir sorun yaşamadım. Aile gibi olduk kendisiyle. İstediğim zaman iletişim kurabiliyorum. Çağhan Hoca iyi ki var. Çok memnunum kendisinden. Güler yüzlü birisi. Ekibi ve kendisi çok iyi. Çok ilgililer. Emeklerine ve kendisine çok teşekkür ederim.
e....y
Botoks, dolgu ve göz kapağı germe işlemleri için başvurdum. Tüm işlemleri yaptırdım. Çok memnunum kendisinden. Herkese tavsiye ederim. Çok titiz, cana yakın birisi. İşini büyük bir dikkatle yapıyor ve güzel sonuçlar alıyoruz.
g....t
15 yıldır kendisine gidiyorum. Her işlemi kendisine yaptırıyorum. Botoks, dolgu, ip askı, göz kapağı vb işlemler gibi. Her zaman kendisine ulaşabiliyorum. Çok titiz bir hoca. Başarılı sonuçlar veriyor. Yaptığı işlemlerin arkasında duruyor. Çok memnunum kendisinden.
ze....
Çağhan Bey’in çok yeni hastasıyım.2hafta önce yüzüm için botox ve dolgu uygulaması yaptırdım.Tüm süreçlerden çok çok memnun kaldım.İsteklerimi dinleyip ihtiyaçlarım doğrultusunda bir reçete çıkardı ve sonuç harika oldu.Yapaylıktan çok uzak ,işlem olduğu anlaşılmayacak kadar doğal ama son derece fresh ve genç bir ifade oluşturdu.Yüzümün yeni haline ben ve çevremdeki herkes bayıldı.
Ön görüşmeden uygulama randevusuna kontrol seansına kadar tüm görüşmelerimiz çok keyifli geçti.Tüm nezaketi içtenliği ama önemlisi doğru noktalara doğru yaklaşımları muazzamdı.Beni “ben olmaktan” uzaklaştırmadan sadece “yenileyen” tüm dokunuşları çok iyi sonuçlandı.
Estetik uygulama yaptırmak isteyen herkese de deneyimlemiş biri olarak gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.
Hasta
Çağhan Bey’e göğüs büyütme ameliyatı oldum , gerçekten ilgisi alakası ve yaptığı başarılı operasyonla istediğim göğüslere ulaştım ,yani vücut tipime göre o kadar uygun büyüklükte oldu ki herkes çok beğendi , kendisine tekrardan teşekkürlerimi iletiyorum iyi ki varsınız
ad...
Bir çok yerde düzgün sonuç alamadigim lazer epilasyonunu Zeynep hanım aracılığı ile burada yaptrdim müthiş sonuçlar aldım çok tşk ediyorum kendilerine burun estetiğimi de yaptırmayı düşünüyorum kesinlikle
Doktor Bey çok nazik botoks işlemi yapıldı oldukça ilgili ve Güler yüzlü kendisi ve ekibindeki personelleride çok teşekkür ederim ilgi alakalarından dolayı
hh...ö
burnumdaki lezyonu başarılı bir operasyonla temizledi.Çağhan bey ;meslek bilgisi,becerisi,meslek ahlakı ve etik degerleri ile. mükembel bir hekim ve insan.iyiki var .allah her şifa arayanı böyle degerli hekimlerle karşılaştırsın
Doktor bey ve klinik çalışanları çok ilgili ve enerjikti. Onların bu tutumu karşısında ben de çok rahatladım ve gönül rahatlığıyla saç ekimi yaptırdım. Yapılan tüm işlemler çok sıkı bir şekilde takip edildi ve sonuçtan çok memnun kaldım. Çağhan beye ve tüm klinik çalışanlarına çok teşekkür ediyorum.
ay...u
Merhabalar, Ameliyatlarımı olmak için birçok dr arastırdım, burda ençok dikkatimi çeken personelin ve dr um Çağhan BAYTEKİN nin çok samimi, çözüm odaklı olmasıydı. Güven verdikleri içinde onları tercih ettim, 22 şubatta ameliyat oldum bana ameliyat öncesi ve sonrası için net bilgi verildi, en ufak problemimde telefonda dahi yardımcı oldular istediğim an ulaşma imkanı vardı. özellikle dr ma ve hemşiresi Gülay hanıma, ve idari işler sorumlusu Tuğba hanıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. halen dr uma gidip gelmekteyim, Ameliyat olalı uzun zaman olmasına ragmen aynı hassasiyetle ilgileniyorlar. Kesinlikle herkese şiddetle öneriyorum.!!!☺️
Çağhan Baytekin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Çağhan Baytekin, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Çağhan Baytekin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Yüz Estetiği, Burun Estetiği, Meme Büyütme, Meme Küçültme, Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın), Botoks, Göz Kapağı Estetiği, Liposakşın, Kulak Estetiği, Saç Ekimi.
Çağhan Baytekin adresi nerede?Çağhan Baytekin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kazımdirik mahallesi 372/23 sokak No:3 Bornova İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Çağhan Baytekin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Çağhan Baytekin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Çağhan Baytekin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Çağhan Baytekin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Çağhan Baytekin hangi dilleri konuşuyor?Çağhan Baytekin ile İngilizce, Almanca dilinde konuşabilirsiniz.
Çağhan Baytekin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Çağhan Baytekin tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Çağhan Baytekin hakkında ne düşünüyor?Toplam 41 hasta / danışan, Çağhan Baytekin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra