k.....
İşinin ehli, hem iyi bir doktor hem iyi bir insan. Annemin kalp pilini taktı, zor bir süreci sayesinde çok rahat atlattık.
mu...ş
Eylül 2021 tarihinde olduğum anjiyo sonrası, 18 Ocak 2022 tarihinde kontrol amaçlı ilk kez giitiğim Çağın Mustafa Üreyen hocam’ın yaklaşımı İNSANA DEĞERLİ OLDUĞUNU HİSSETTİRMESİ, yapılan anjiyo ve takılan stent ile ilaçların kullanımı hakkında bir hastanın anlayabileceği ve rahatlatıcı açıklamaları çok mükemmeldi. Çağın hocam gibi doktorlarımızın sayılarının inşallah daha da artmasını dilerken, onu yetiştiren başta anne-babası ve tüm öğretmenleri ile kendisine saygılarımı-teşekkürlerimi sunuyorum ve Allah razı olsun diyorum.
t.....
Çağın hocam eps ablasyon işlemini yaparken beni bilgilendirdi ve inanılmaz rahat bir operasyon geçirdim.Emeginize sağlık,yolunuz hep açık olur dilerim.
le...n
bu aralar izinli olduğu için yollarını gözlediğim doktor. hastasıyla akrabası gibi ilgileniyor, takip ediyor, çok sıcakkanlı görünmese bile kocaman bir kalbi var. binlerce kez teşekkürler..
Çok güleryüzlü bir doktor. Sırada beklerken giren hasta neden çıkmıyor diye şikayetlenmiştim. Ama sıra bana gelince anladım ki çok inceleyen ve hastasını sonuna kadar dinleyen özel doktor gibi inceleyen bir doktor.
ze...i
HARİKA BİR İNSAN ÇOK İYİ BİR DOKTOR SSK HASTANELERİNDE HASTASINI KARŞISINA ALIP ONLARA TEK TEK ANLATABİLEN ENDER DOKTORLARDA BİRİSİ HİÇ KİMSEYE YÜKSEK SESLE KONUŞTUĞUNU GÖRMEDİM.ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN
he...i
alanında iyi bir uzman.annem onun sayesinde yaşıyor.Hiç kimsenin koyamadığı teşhisi doktorumuz koydu.binlerce teşekkürler.başarılarının devamını diliyorum.
se...ç
Gösterdiğiniz alaka ve ilginizden dolayı size çok teşekkür ederiz, bu zamanda böyle hastalarıyla ilgilenen doktorların olması bizi gerçekten çok sevindirdi sizin gibi doktorları allah başımızdan eksik etmesin .Ali dinç ve Sevim dinç
gü...ş
çok ilgili bir doktor annemi onun sayesinde kurtardık diyebilirim ilgisi bizi yönlendirmesi kendisine çok teşekkür ediyorum saygılarımla.
Çağın Mustafa Üreyen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Çağın Mustafa Üreyen, Kardiyoloji.
Çağın Mustafa Üreyen adresi nerede?Çağın Mustafa Üreyen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Anafartalar Cad.Üçgen Mevkii No:100 Muratpaşa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Çağın Mustafa Üreyen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Çağın Mustafa Üreyen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Çağın Mustafa Üreyen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Çağın Mustafa Üreyen bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Çağın Mustafa Üreyen ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Çağın Mustafa Üreyen hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Çağın Mustafa Üreyen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Muratpaşa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Muratpaşa bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kardiyologlar