Uzm. Kl. Psk. Çağla Begüm Yüce Gürsoy

Psikoloji daha fazla

İstanbul 2 adres

2012 yılında Maltepe Üniversitesinden (burslu) Psikoloji lisans derecesini almıştır. Aynı yıl Maltepe üniversitesi Klinik Psikoloji (burslu) bölümünde, yüksek lisans eğitimine başlayarak uzmanlığını almıştır. Lisans ve Yüksek Lisans eğitimi süresince, Sokakta Yaşayan ve Çalışan Çocuklar (SOYAÇ) ile gerçekleştirilen “Çocuklarla Birlikte” projesinde yer almıştır. Yüksek lisans eğitimi süresince aldığı Bilişsel Davranışçı Psikoterapi (BDT) eğitiminin ardından, Bağımlılık Danışmanlığı Eğitimini süpervizyon alarak tamamlamıştır. Bağımlılık Danışmanlığı eğitiminde yardımcı eğitmenlik yaparak, bağımlılık alanında gönüllü bilinçlendirme eğitimleri ve seminerleri vermiştir. 2014 -2015 yılında özel bir televizyon kanalında, “Aklın Yolu 1- Bağımlılıklarla İlgili Bilinçlendirme” televizyon programında program yapımcılığı yapmıştır. 2016 yılında Hasan Kalyoncu Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezinde verilen Hukuk Uyuşmazlıklarında Arabuluculuk Eğitiminde “Algı ve Öfke, Gelişim Psikolojisi, Kişilik ve Kişilik Bozuklukları” konularında dersler vermiştir. Ulusal kongre, sempozyum ve panellerde konuşmacı olarak yer almıştır. Çağla Begüm YÜCE GÜRSOY, meslek içi eğitimlerini ve bireysel süpervizyonlarını sürdürmekte ve öğretmenlere, velilere ve öğrencilere çeşitli seminerler vermeye devam etmektedir. Yeni Aile yayınlarının çıkardığı, “Yetkin Ebeveynlik‘ kitabında “Çocuklar ve Regülasyon” bölümünün ve “Geçişler” kitabının da “Boşanma: Ayrı Evlere Geçiş” bölümünün yazarıdır. 2013`ten bu yana EMDR, BDT, Çocuk Merkezli ve Deneyimsel Oyun Terapisi gibi terapi yöntemini kullanarak çocuk, ergen ve genç yetişkinlerle çalışmakta olan Çağla Begüm YÜCE GÜRSOY, Adım Psikoloji Dil ve Konuşma Merkezi ve Terapi İstanbul`da Klinik Psikolog olarak görev yapmaktadır.

Adım Psikoloji Dil Ve Konuşma Merkezi
Göztepe mah. Dr Rıfat Paşa sok. No :27 Kat :12 D: 12 Göztepe Kadıkoy, Kadıköy, İstanbul

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Terapi İstanbul Psikiyatri Merkezi

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

J
Konum: başka bir yer Diğer

Çağla Hanımla pandemi koşullarında kızımın desteğe ihtiyaç duyması ile tavsiye üzerine tanıştık.İlk yıl düzenli aralıklarla danışmanlık aldık. Sonraki üç yıl içerisinde ise kızım ihtiyaç duydukça hem yüz yüze ve hem de şehir değişikliği nedeni ile çoğunlukla online olarak destek almaya devam ediyoruz.
Kızımın tekrar eski neşesine kavuşması ile başlayan sürecimiz, ihtiyaç duyduğumuz tüm zamanlarda (bazen çocuğum, bazen ben) devam ediyor. Her zaman güler yüzle, enerjik ve olumlu bir yaklaşımla yanımızdadır. Biz panik halindeyken o sakince bizi dinler. Alan hakimiyeti yüksektir, profesyonel önerileri ile bize yol gösterir. Bu yollar bizim için hep iyilik haline çıktıÇocuklarla iletişimi o kadar iyidir ki size anlatılmayanlar biriktirilir, Çağla Ablaya anlatılır. Siz ne derseniz deyin karşılık bulmayan cümleler Çağla Ablanın dilinden çıkınca şahane olur Varlığına her zaman minnettar olduğum Çağla Hanım’ı, ihtiyaç duyan tüm arkadaşlarıma önerdim, önermeye devam ediyorum.

Konum: Online Danışmanlık Psikoloji Randevusu

çok müthiş bir psikolog sınav senemin iyi geçmesinde çok yardımcı oldu

Konum: Adım Psikoloji Dil Ve Konuşma Merkezi Ergen Terapisi

Düzenli olarak devam ettiğimiz terapilerle kendimi çok daha iyi hissediyor, sosyal hayata daha entegre görüyorum. Akademik ve sosyal hayatımda daha başarılı olmamda katlısı yadırganamaz derecede. Düzensiz duygu değişimlerimle başa çıkabilmemde de katkısı büyük.

Z
Konum: Adım Psikoloji Dil Ve Konuşma Merkezi EMDR Terapi

Çağla Hanımla tanıştığımda sorunlarım o kadar büyük görünüyordu ki hiçbir zaman üstesinden gelemeyeceğimi düşünüyordum. Onunla tanışıp birkaç seans yaptıktan sonra bu terapinin bana iyi geleceğini anlamıştım. Daha önce başka psikiyatrist ve psikologlara da gittim ama hiçbiriyle Çağla Hanımla kurduğum iletişimi kuramamıştım. Şimdilik terapi sürecimiz bitti ve hayatta zorlandığım şeyler tabi ki oluyor ama artık olaylara bakış şeklim değişti. Böylece daha kolay üstesinden gelebiliyorum. İyi ki onunla tanışmışım.

Konum: Online Danışmanlık Diğer

Cagla hanımla hayatımın cok zor bır doneminde karsılaştım ve tedavımız boyunca destegı, empatısı, sagladıgı guven duygusu, ıletişimi bana cok sey kattı. kendımı sevme yolunda ılk adımlarımı atmamı sagladı. bana kattıgınız tum degerler ıcın tesekkur ederım.

Konum: Self-Psikoloji Eğitim Psikolojik Danışmanlık Çocuk ve Ergen Psikolojisi

11 yaşında kızımın hayvan korkusu artık evden çıkmak istememe boytuna ulaşmıştı. Araştırmalarımız sonunda Çağla Hanım ile yollarımız kesişti ve 8 seans sonunda ciddi yol kat ettik. Yaklaşımı ve uyguladığı teknik ile artık normal hayatımıza devam ediyoruz. İşinin yanı sıra gösterdiği yakınlık ve yaklaşımı için kendisine çok teşekkür ederiz.

Konum: Adım Psikoloji Dil Ve Konuşma Merkezi Psikoloji Randevusu

Çağla Hanım’la hayatımın zor bir döneminde bir yandan gelecek kaygısı ile savaşırken tanıştım. Kendimi olması gerektiği yerden görmemdeki ve hayatıma kendime çok daha güvenerek devam etmemdeki baş mimar diyebilirim. Bir terapiden ziyade çözüm odaklı bir arkadaşmış gibi hissettirmesi harika bir şey.

Z
Konum: Self-Psikoloji Eğitim Psikolojik Danışmanlık EMDR Terapi

Ben Çağla Hanım'a böcek korkusu sebebiyle başvurmuştum, ve sorunumu beklediğimden çok daha kısa bir sürede çözdük. Hem samimiyetiyle hem de samimiyetinin ve tatlı kişiliğinin engel olmadığı mantıklı açıklamalarıyla bana çok iyi bir yol gösterici oldu.

Konum: Adım Psikoloji Dil Ve Konuşma Merkezi Psikoloji Randevusu

Çağla Hanım'a 12 yaşındaki oğlumun uyku problemi için başvurmuştuk. Çok kısa sürede oğlumun uyku süreci düzene girdi, güveni yerine geldi, ve sorunu aştı. Güler yüzü, ve her türlü doğru desteği için teşekkürü borç biliriz.

Y
Konum: Adım Psikoloji Dil Ve Konuşma Merkezi Psikoloji Randevusu

Kendisinden hayatımın en zor dönemini yaşarken danışmanlık aldım. Hiç anlaşılmadığımı düşündüğüm bir dönemde oldukça ilgi ve empatiyle çok yardımcı oldu. Düşüncelerimi ve hayata olan bakış açımı oldukça fazla değiştirdi. 6 ay içinde şu ana kadar ki en iyi halime dönüşmemde çok büyük katkısı oldu. Gerek beni anlayışı olsun gerek güler yüzlülüğü benim için hayatıma çok büyük katkıları olan biridir kendisi.