Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Mindfulness (Bilinçli Farkındalık) Eğitimi
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Nöropsikolojik Testler
İzmir
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Projektif Testler
Çocuk Değerlendirme Paketi
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Çocuk ve Ergen Terapisi
İzmir
Çocuklarda Tematik Algı Testi (CAT)
Çözüm Odaklı Terapi
Öktem Sözel Bellek Süreçleri Testi
Ön Görüşme
İlişki Terapisi
İz Sürme Testi
p....k
Küçük yaşta evlilik yaptım ve aldatıldım. Duygusal manipülasyona uğradım. Kişisel bozukluk oluştu bende. Psikolojik ve fiziksel şiddet vardı. Bu sebeple Çağla Hanımla görüştüm. Seanslar sayesinde çok şey değişti. Şu an çok iyiyim. Çoğu insanı hayatımdan çıkardım. İtiraf edemediğim şeyleri ettim. Boşandım. Çağla Hanım bana hayat yolculuğunu öğretti. İyi veya kötü bu yola katlanacaksın dedi. Kendimi yetersiz hissediyordum. Karşı taraf yüzünden. Çağla Hanımla çoğu zaman tartışarak hayatımdan bahsettik. Arkadaş gibi yaklaştı. Bana kendime itiraf edemediğim şeyleri direk söylemesi çok hoştu. Çağla Hanım'ın kendisine katması gereken şeyler olduğunu düşünüyorum. Bu meslekte sanırım yeni. Ben memnun kaldım. Sayesinde kaybettiğim her şeyi geri kazandım. Kendimi kazanmayı gösterdi. Kendimi buldum.
ç....k
Kötü bir dönem geçirdiğim için gittim. Çağla Hanım'ın yaklaşımı çok hoşuma gitmişti. 20-25 seans aldım. Kendimi fark ettim. Güzel sonuçlandı. Çağla Hanım samimi, tatlı birisi. Yeri geldiğinde otoriter, sert bir uzman. Sürecim bitti. Ben memnun kaldım.
g....o
Çağla hanımla çok güzel bir yolculuk geçirdik.bu yolculuk bana çok güzel öğretiler kazandırdı. Çağla hanım sayesinde kaygılarımdan kurtuldum.iyiki yollarımız kesişti.
me...
Çağla hanımın hayatımdaki olumlu etkisi çok fazla işinin uzmanı ve mükemmel bir psikolog internet üzerinden ulaştım kendisine kesinlikle tavsiye ederim seansları çok etkili şu anki iyi durumumum yegane sebebidir
e....t
Sadece 2 kere terapi yapmamıza rağmen çok iyiydi sorunlarım vardı ve gayet iyi çözüldü vesamimiyeti gayet iyi tavsiye ediyorum
Çağla Çanakcı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Çağla Çanakcı, Psikoloji. Size Çağla Çanakcı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Cattell 3a Zeka Testi, Draw A Person, Good Enough Zeka Testi, Louisa Duss, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi).
Çağla Çanakcı adresi nerede?Çağla Çanakcı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Çağla Çanakcı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Çağla Çanakcı uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Çağla Çanakcı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Çağla Çanakcı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Çağla Çanakcı hangi dilleri konuşuyor?Çağla Çanakcı ile Türkçe, Almanca, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Çağla Çanakcı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Çağla Çanakcı tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Çağla Çanakcı hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Çağla Çanakcı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Çağla Çanakcı hangi sigortaları kabul ediyor?Çağla Çanakcı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar