Bütüncül Psikoterapi
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Otojenik Gevşeme Tekniği
Ön Görüşme
İstanbul
Çağla hanım ile seanslarımız boyunca kendime dair çok fazla farkındalığım oluştu. Şefkatli ve empatik tutumu beni gerçekten iyi hissettirdi. İyi ki kendisiyle denk geldim
se...n
Her konuştuğumda farkındalığım artıyor kendimle ilgili sürekli bir şey keşfediyorum ve çözme yolunda ilerliyorum.. kendimi geliştirmemde çok yardımcı oluyor. Yaptığımız uygulamalı çalışmalar ben de çok işe yarıyor. Çok anlayışlı ve güler yüzlü bir doktor :)
Randevu almadan önce biraz araştırma yaptım ve çevremdeki bazı arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine size ulaştım. Özellikle duygusal zorluklarımı ele almak ve bu konuda destek almak için bir uzmanın rehberliğine ihtiyaç duyuyordum. Çağla Hanım ile gerçekleşen süreç oldukça olumlu geçti. İlk olarak, kendimi rahat hissetmemi sağlayacak bir ortam sağladı ve beni anlamaya odaklandı. Sürecin başından itibaren açık ve samimi bir iletişim kurduk. Uzmanım, beni dinledi ve duygusal olarak desteklediği gibi, sorunlarımı anlamama ve çözüm bulmama yardımcı oldu. Kendisinin profesyonel yaklaşımı ve empatik tutumu benim için oldukça değerliydi. Eğer çevremde psikolojik destek arayan bir olursa, kesinlikle Çağla Hanım'ı tavsiye ederim. Kendisi alanında uzman ve insan ilişkilerinde son derece yetenekli bir psikolog.
d...
Çağla Hanımı internet üzerinden buldum. Kaygıyla baş etme sebebiyle başvurdum. Görüşmelerimiz benim için çok yararlı oldu. Her şeyden önce Çağla Hanımla konuşmak çok kolay. Seans çoğunlukla kendiliğinden akıyor, akmadığı zamanlarda da gayet iyi rayına oturtuyor konuyu. Çevreme kesinlikle tavsiye ederim.
d...
Çağla Hanımla yaklaşık 1 yıldır online olarak seans yapıyoruz. İlk seanstan itibaren rahatlıkla kendimi ona açmamı sağladı, enerjisi sayesinde hızlıca güven bağı oluşturduk. Yoğun kaygı sebebiyle başvurdum. Her seans sonrası ruhsal olarak daha da iyiye gittiğimi hissedebiliyorum. Bunu sağlayan kesinlikle Çağla Hanım. Profesyonel bakış acısı benim hayattaki korkularımı yenmeme çok yardımcı oldu. İyi ki yolumuz Çağla Hanım’la kesişmiş.
n....e
Bipolar teshisi konuldugundan sonra tavsiye uzerine gorusmeye basladigim ve yaklasik 3 senedir duzenli gorustugum psikologum. Bu surecte tekrardan benligimi ozguvenimi kazanmamda yanlis ve dogrularimi gormemde cok katkisi olmustur. Benim gibi yogun bir hastane surecinden gecmis kisilere rahatlikla onerebilirim.
ma...y
Çağla Hanım ile yaklaşık 2 yıldır hemen hemen düzenli olarak farklı konular hakkında görüşmeler gerçekleştiriyoruz. Daha kaliteli bir yaşam için çıktığım bu terapi yolculuğumda, yaklaşımı ve paylaşımları ile her zaman kendi yolumu bulmam için yanımda oldu. Üstüne gittiğimiz her konunun üstesinden çok güçlü ve kendimi tanıyarak çıktığımı hissediyorum. Bu yolculukta yanımda yürüdüğü ve hayatıma dokunduğu için kendimi çok şanslıyım, tüm emekleriniz için çok teşekkürler Çağla Hanım.
f.....
Çağla hanımla 9 aydır terapi yapıyoruz. İlk başta online seansın başarısına karşı çekincelerim vardı ancak kendisinin tavırları ve yaklaşımı ilk seanstan itibaren düşüncelerimi değiştirdi , hayata ve kendime karşı farkındalık yaratan bir süreç geçiriyorum sayesinde.
si...a
Cagla Hanim’dan 6 aydir danismanlik aliyorum. Her zaman gorusmelere cok dakik bi sekilde katilir. Bu surecte kurdugumuz iletisim benim icin cok degerli. Yollarimiz kesistigi icin kendimi sansli hissediyorum.
ha...a
Çağla ile neredeyse 1.5 yıldır görüşüyorum. Kendisi, sürecim boyunca problemleri çok iyi analiz eden, geçmişteki tecrübelerimle de bağlantılar kuran ve bunların bendeki yansımalarını ortaya çıkaran bir uzmandır. 1.5 yıl içerisindeki değişimlerimi ve kendimi daha iyi hissetmemi sağlayan ve iyi ki terapiye başlamışım dedirten biridir. İşini çok severek yaptığı çok bellidir, görüşmelerdeki bakış açısından, bilgi birikiminden bu rahatlıkla anlaşılabilir. Şu anda da yaşadığım sorunları büyük çoğunlukla hallettiğimizi düşünüyorum ve görüşmelere devam edeceğim çünkü Çağla kendimi tanımam için çok güzel bir yol açtı ve bu görüşmeleri kendime ve ruhsal sağlığıma yatırım olarak görüyorum.
Çağla Özkan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Çağla Özkan, Psikoloji. Size Çağla Özkan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Yetişkin Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoterapi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Bireysel Terapi, Fobilerden Kurtulmak, Davranış Bozuklukları, Bütüncül Psikoterapi, Ön Görüşme.
Çağla Özkan adresi nerede?Çağla Özkan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Çağla Özkan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Çağla Özkan uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Çağla Özkan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Çağla Özkan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Çağla Özkan hangi dilleri konuşuyor?Çağla Özkan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Çağla Özkan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Çağla Özkan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Çağla Özkan hakkında ne düşünüyor?Toplam 15 hasta / danışan, Çağla Özkan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Çağla Özkan hangi sigortaları kabul ediyor?Çağla Özkan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu