Kekemelik Terapisi
- Videolaryngostroboscopy workshop
- 1. Ulusal Dil ve Konuşma Terapisi Öğrenci Kongresi
- Kekemeler Derneği 3.Türkiye Konferansı
h,...r
Kızımın konuşma sorunu için destek aldık. Kendini asla ifade edemiyordu.Çağla Hanımın seansları sayesinde iletişimi düzeldi kendine güveni geldi.Kızım için çok faydalı oldu.
ç....s
oğlumun kekemelık sorunu ıcın bır sure destek aldık kendısınden zorlu bır surectı bızım ıcın ve kendını asla anlatamıyordu etrafındakı kısılere karsı ve ıcıne kapanmaya baslamıstı. seanslar ılerledıkce kekemelıgı nerdeyse azalmıstı cagla hanımın yonlendırmesı bılgısı ve tecrubesı cok ıyıydı bu surecte cok faydalı oldu sayesınde oğlumun ozguvenı yerıne geldi.
d....s
kızımın konusma gerılıgı ıcın destek aldık okulda cok zorlanıyor kendını ıfade edemıyordu seanslar ılerledıkce kısa surede faydası gostermeye basladı konusması ılerledi bızım ıcın olumlu bır surec oldu
ü....t
kızımın konusma problemı ıcın kendısınden destek aldık okulda yasıtlarından cok gerıde kalıyordu ve cok zorlanıyorduk artık. kendısı harıka biri sayesınde hem özguvenı yerıne geldı kızımın hemde konusması düzeldi nerdeyse seanlar cok basarılıydı.
İşim gereği sesimi çok kullanıyordum.Yaşadığım ses kısıklığı sonucu doktorum ses terapisi almamı tavsiye etti.Kendisine buradan ulaştım.Çok ilgili ve bilgilendirici bir terapi süreci geçirdik.Bana sesimi nasıl daha doğru kullanacağımı gösterdi.Çok sıcakkanlı ve anlayışlı bir terapist.Seanslarımız hala devam ediyor.Sesimi artık daha doğru kullanıp sesi yoran alışkanlıklarımdan uzak duruyorum.Gün sonu konuşmamı zorlaştıran o yorgunluk neredeyse gitti.Çok memnunum
Hasta
İyi ki iyi ki Çağla Hanımı seçmişiz. Ben Çağla Hanımı buradan buldum. Oğlumda kekemelik vardı. Bu duruma bağlı olarak hayattan kendini soyutlayan, özguvensiz, mutsuz bir çocuktu. Ta ki oğlumun deyimiyle prensesimizÇağla Hanımla tanışana kadar. Önce muhteşem iletişim yeteneğiyle oğluma kaybettiği özgüveni kazandırdı. Misafir gelince odasına kaçıp huzursuzluk yapan oğlum herkese selam verebilen sosyal bir çocuk oldu. Daha sonra bu sosyal fobiye bağlı kekemelik problemini çözdü. Oğlum artık akici konusabilen, ozguvenli ve sosyal bir çocuk. Allah bin kere razı olsun. Çağla Hanım bana hem oğlumu yeniden kazandirdi hemde problemimizi cozdu. Herkese tavsiye ederim. Bazı insanlar işini sevgiyle yapar ya Çağla Hanım bu iş için yaratilmis. Çocuğumun yanında beni de bir veli olarak psikolojik olarak rahatlattı. Yönlendirdi, onun sayesinde eksiklerimi öğrendim. Tedavi sonunda hem aile dostu hem de bir terapist kazanıyorsunuz. Terapimiz bitti ama hala oğlumu arar, benimle sohbet eder. İyi ki Çağla Prensesimiz
h....b
oğlumun kekemelik sorunu nedeniyle kendisiyle iletişim kurmuştuk, bilgisi, donanımı ve iletişimi çok güzel, seanslarımız sonuçunda ilerleme sağladık, kendisinin bize sağlamış olduğu destekten memnun kaldık seanslara devam edeceğiz
e....k
Ben kendisiyle oğlum iki yaşına gelmek üzereyken tanıştım, oğlum hiç konuşmuyordu, bir kaç kelime dışında konuşması yoktu, bununla alakalı geç konuşma üzerine yaklaşık bir 5-6 ay Çağla hanımdan destek aldık, aşırı faydasını gördüm, şuan çocuğum nerendeyse bütün kelimeleri konuşmaya başladı, önceden 5-6 tane konuşması vardı, şuan bütün kelimeleri konuşabiliyor, seanslar hem sosyalleşmesi için hem insan ilişkileri adına oğlum için çok faydalı oldu, konuşması çok gelişti, cümle kurmaya ve kelimeleri öğrenmeye başladı, çok güzel bir süreç geçirdik, kendisinin şehir değişikliği yapmasıyla seanslarımız sonlandı, gayet memnun kaldık.
g.....
Ben çok memnunum çok razıyım yeni başladık. Biz başlamadan önce çocuğun hiç oturan bir çocuk değildi masaya oturtamıyordum orada gittikten sonra oturmaya başladı ben de düzeni ev de kurdum. Çocuğuma otizm teşhisi konduğun da rehber öğretmeni vasıtası ile tanıştık. Çağla hanım ergoterapiye ihtiyacı olduğunu belirtti benim başıma gelmediği için bilmiyordum benden video istedi kendi yanlışlarımı bana öğrettiler daha ileri ki süreçte ergoterapi gitmem söyledi biz de almaya başladı ben çok memnunum.
Çocuğum kekemelik konusun da baya fark etti çocuğum onu çok seviyor çocukla çocuk oluyor memnunuz. Kendisine araştırarak gittim sonra birebir görüştüm. Çocuğumla çok güzel uyum sağladılar baya anlaştı benim için önemli olan da anlamasıydı daha iyi olacağını düşünüyordum öyle de oldu mesela ben diyorum ki bugün işimiz var dil terapistine gitmeyelim çocuğum hayır gidelim anne gidip gitmek istediği belirtiyor.
Çağla Sezgin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Çağla Sezgin, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Çağla Sezgin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Oyun Terapisi, Randevu, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Aksan ve Şive Etkilerini Azaltmaya Yönelik Terapi, Aprakside Konuşma Terapisi, Artikülasyon Bozukluğu Terapisi, Fonolojik Bozukluk Terapisi, Gecikmiş Konuşma Terapisi, Hızlı Bozuk Konuşma Terapisi, İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi.
Çağla Sezgin adresi nerede?Çağla Sezgin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kaledere mah. Cengiz Topel cad. No:4/2 Ordu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Çağla Sezgin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Çağla Sezgin uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Çağla Sezgin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Çağla Sezgin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Çağla Sezgin hangi dilleri konuşuyor?Çağla Sezgin ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Çağla Sezgin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Çağla Sezgin tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Çağla Sezgin hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Çağla Sezgin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Çağla Sezgin hangi sigortaları kabul ediyor?Çağla Sezgin tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.