Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi +43 daha fazla
Çocuk ve Ergen Terapisi
Çocuklarda Yeme Problemleri
İlişki Terapisi
Psk. Çağla Summakoğlu
• Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimi (Prof. Dr. Hakan Türkçapar)
• Bireysel Yetişkin Psikolojik Danışmanlık Eğitimi
• Kum Terapisi Eğitimi
• Çocuk Resimlerinin Psiko-Pedagojik Analizi Projektif Çizim Testleri Eğitimi
• Oyun Terapisi Odasında Öfke ve Saldırgan Davranışların Yönetimi Eğitimi
g...
Depresyon, ADHD ve travma şikayetlerim ile Uzmanım Çağla Hanım’a online danışman sisteminden ulaştım. Psikoloğumdan oldukça memnunum, sorunlarımın had safhada olduğu dönemde yüzleşme ve iyileşme noktasında oldukça aşama kat ettiğimi düşünüyorum. Empati yeteneği, mesleki yetkinliği, farklı kültürlerle köprü kurup onları anlayabilmesi, mesleki sınırlarının farkındalığı, online sisteme kendisini adapte edebilmiş olması ve daha bir çok başka artı sayabilirim. Kendisini çevremdeki insanlara önerdim, buradan da ihtiyaç duyan herkese tavsiye ederim.
b....ç
Ben uzmanlık sınavına hazırlanıyordum, bu dönemde bana anksiyete teşhisi konulmadı ama dönemsel endişelerim vardı, bunun dışında ailevi konular, partnerlerimle olan ilişkilerim ve çocukluk travmaları üzerinde de görüşmeler gerçekleştiriyoruz, sınav sonrası genellikle bu konular üzerinde durduk, kendisi bence gayet rahatlatıcı bir uzman, seanslarımız gayet güzel geçiyordu, sizi çok zorlamıyor ve konuşmak istemediğimiz konular varsa üstünüze gelmiyor, kaçak göçek davrandığınızda da bunu çok güzel bir şekilde toparlıyor, dostane bir tavrı var, sınırlarımı çok iyi biliyor, danışan psikolog ilişkisini zedelemeden dostane bir tavır takınıyor, hiç bir problem yaşamadım, esnek saatler benim için özellikle iyi oluyordu, sabahın erken saatinde ya da geç saatte seans alabiliyordum, endişe konusunda çok faydasını gördüm, endişelerim bitti, memnun kaldım.
i̇...d
Ben Çağla hanımı tanıyana kadar çok karmaşık duygular içerisindeydim, kendisi düşünce yapımı değiştirdi diyebilirim, seanslar bana çok iyi geldi, nefes alıp vermenin ne kadar faydalı olduğunu öğrendim, nasıl nefes alıp vermem gerektiğini bana öğretti, şuan kendisinden çift terapisi alıyoruz, süreçte sıcaklığı, samimiyeti ve dürüstlüğü çok iyiydi, çok memnunum.
k....ç
Kendisi benim için büyük bir şans oldu, hem kendimi fark etmeme hem de yaşadığım sıkıntıları atlatmamda bana çok faydası oldu, bu anlamda kendisine de teşekkür ederim, seanslarımız şuan devam ediyor ama seans sıklığı azaldı, süreçte beni çok iyi tanıması ve bana göre hareket etmesi çok güzeldi, aynı zamanda çok samimiydi, çok daha soğuk biri olsaydı kendimi ifade etmemde bu kadar rahat olamazdım diye düşünüyorum, bu anlamda çok memnun kaldım.
ça...a
Çağla hanımla ilk olarak tekli seanslar gerçekleştirdik ve kendisini çok sevdim. Daha sonrasında eşimle çift terapisine başlamamızı önerdi ve şu an seanslarımız devam ediyor. Çok güleryüzlü, yaklaşımı çok iyi, Çağla hanımla konuşurken kendimi çok rahat ifade edebiliyorum. Gözümde çığ gibi büyüyen problemlerim şu an beni o kadar rahatsız etmiyor. İşinde gerçekten çok başarılı biri
a...s
Aslında duygularımı cok rahat ifade eden biriyimdir. Ama beni asıl yıpratan şeyin etrafımdaki herkesin beni dinlemesi ama hiç kimsenin beni anlaması, hiç kimsenin bu yönde aksiyon almaması, davranış değişikliği göstermemesiymiş. Hayatımı üzerinde temellendirdiğim saçma düşüncelerden beni kurtardığın için teşekkür ederm :) farkındalıkkk herşeydirrrr :)
si...
Benim hayatıma dokunan en zor zamanlarımda destek olan beni doğrularla tanıştıran sınavlara karşı pozitif bakabilmemi sağladığı için öncelikle teşekkür ederim.Iyi ki tanımışım. iyi ki sizinle karşılaşmışım. Hayatıma dokunduğu için çok mutluyum. Kendisinin o kadar güzel kalbimi var ki bir tebessümüyle bile benim başaramayacağım hiçbir şey olmadığına inanmamı sağlıyor. Sizlerin de mutlaka tanışmanızı isterim...
cf...
Çağla hanımın kapısını, kaybettiğim yolumu bulmama yardımcı olması,kendimi yeniden keşfetmek için çalmıştım ve ilk çalıştan sonra bir baktım ki açtığı kapıların ardı arkası kesilmiyor. Anladım ki bu zamana kadar çalmam gereken kapı Çağla hanımmış. Kaybettiğim yolu bulmaya başladım henüz yolun başındayım ve bu yolu yürürken Çağla hanımın desteği,işinde ki özveriliği,Güler yüzü,yaklaşımı,farkettirdiği durumlar yolumu güzelleştirmeye başladı.
k....ö
merhaba, ilk seansımda Çağla hanıma gittiğimde korkularım vardı. endişelerim, kaygılarım ya olmazsa ya başaramazsam diye bir çok kaygım vardı benim. özgüven eksikliğim, kaygılarım vardı. iletişim kurmakta zorlanıyordum. kendimi sevmeyen biriydim ve bunları aşmam 6 seansta oldu. şu an kendine güvenen, inanan, seven ve her şeyi yapacak cesareti kendimde gören biriyim. bunları Çağla hanımla birlikte başardım ve Çağla hanımla tanıştığım için ve bana yardım eli uzattığı için çok teşekkür ediyorum.
5 senedir panik atağım var daha önce birçok ilaç kullandım fakat kısa süreli çözüm oldu. Çağla hanım neye ihtiyacım oldunu çok iyi anladı ve ilk defa bir doktor tarafından önemsendiğimi hissettim. Olaylara farklı açılardan bakmayı öğretti bana, henüz 3 seans oldu fakat krizlerim yok denecek kadar azaldı teşekkürler
Çağla Summakoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Çağla Summakoğlu, Psikoloji. Size Çağla Summakoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Gottman Çift Terapisi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi.
Çağla Summakoğlu adresi nerede?Çağla Summakoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Akasya Mah. 170.Sk. No:1 İç Kapı No:60 Daire Kodu:502, A PLAZA Hatay
Adresine gitmek zorunda kalmadan Çağla Summakoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Çağla Summakoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Çağla Summakoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Çağla Summakoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Çağla Summakoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Çağla Summakoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Çağla Summakoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Çağla Summakoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Çağla Summakoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Çağla Summakoğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Çağla Summakoğlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.