Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu
Klinik Pilates
Kuru İğne Tedavisi
Kuru İğneleme
he...
2019dan beri calisiyoruz işini bu kadar seven danışmanları ile bu kadar ilgilenen bir fizyoterapist tanimadim benim gibi romatizma ve fıtık hastalarına sabır ve sevgi iile ilgilenip bağımlılık yapar kendisi
Güler yüzlü çalışkan bir fizyoterapist çok tatlıdır. Çok severek gittiğim bir yerdi. Skolyozumu neredeyse yok etti
tu...
Çağla hanım ile oğlumun skolyoz derecesi 15 iken tanıştık. Çağla hanımın disiplinli ,takipçi yaklaşımı ve uyguladığı kişiye yönelik çalışmaları ve egzersizleri sayesinde oğlumun skolyoz derecesi 15 ten 8 e düştü.üstelik pandemi ve yaz tatili nedeniyle seanslarımıza düzenli olarak katılamadık. Belki de düzenli katılsaydık derece daha fazla düşecekti. Kendisine ne kadar teşekkür etsek az .skolyoz hastaları için ışık olması dileğiyle.Çağla hanımin emeğine ,ilgisine ,sabrına sonsuz teşekkürler.
Henüz 2 kez görüştük ama devamının geleceğinden hiç kuşkum yok. Gayet kibar, alakadar ve başarılı bir hanim. Saglik problemleri geçmişi olan biri olarak, yormadan sıkmadan danışana özel programla ilgileniyor olması da ayrı önemli benim için.
pı...l
Daha sıkı ve daha esnek bir vücut için reformera başladım fakat hastalıklar, iş yoğunluğu, sosyal hayat derken bir türlü istikrar gösteremedim. İyiki Çağla hanımla başlamışım ki pes etmedim hatta istikrar kazandım. Sabırlı, anlayışlı bir öğretmen ve güleryüzlü samimi candan bir insan. Tavsiye ederim, reformerdan fayda görüleceği gibi sadece kendisini tanımak için dahi denemeye değer :)
Çağla Üzümcü isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Çağla Üzümcü, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Çağla Üzümcü tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Bel - Boyun Fıtığı, Boyun Fıtığı, Ameliyatsız Boyun Fıtığı Tedavisi, Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi, Kuru İğneleme, Kuru İğne Tedavisi, Randevu, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu, Klinik Pilates.
Çağla Üzümcü adresi nerede?Çağla Üzümcü şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mansuroğlu Mahallesi Eminoğlu Plaza 288/4. Sokak, No:14 Kat:5 Daire:45 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Çağla Üzümcü isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Çağla Üzümcü online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Çağla Üzümcü isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Çağla Üzümcü, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Çağla Üzümcü hangi dilleri konuşuyor?Çağla Üzümcü ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Çağla Üzümcü isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Çağla Üzümcü bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Çağla Üzümcü ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Çağla Üzümcü hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Çağla Üzümcü hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizyoterapistler
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
İzmir bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Fizyoterapistler