Diş Hekimi Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Dt. Çağlar Atasever Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Bonding
Tam Diş Protezi
Zirkonyum Porselen Kronlar
İmplant
ay...r
Diş ağrım çok fazla olmasına rağmen korkumdan herhangi bir hekime gidemiyordum. Burada yazan yorumların etkisiyle Çağlar beye gittim. Dişim çekildi. Çok ağrır sanıyordum ama öyle olmadı. Hem elinin hafifliği hem süreç ile ilgili bilgilendirmesi beni çok rahatlattı. Çok iyi bir ekip.
ye...
Çağlar bey'in kliniğinde 2023 yılında dolgu işlemi yaptırdım. Bu yıl ise hem 20 lik diş çekimi hem de diş temizleme işlemi yaptırdım.
tu...a
Bonding işlemi için tercih ettim Çağlar Beyi. Mükemmel bir diş hekimi gerçekten çok naif ve hastasını düşünen biri. İşleme gelince çok defa başka yerlerde yaptırmış biri olarak söylüyorum ki Çağlar Bey den önce ben diş yaptırmamışım Ellerine sağlık
n....a
Çağlar beyle 8 dolgu ve ön dişlere composit lamine işlemini yapmak üzere anlaştık. Şu an 6 dolgum yapıldı. Tedaviye devam ediyoruz. Yapılan dolgulardan gayet memnunum. Diş hekimine gitme korkumu sayesinde daha iyi atlattım.
nu...r
Eli hafif işini severek yapan bi doktor güler yüzü ile sizi rahat hissettiriyor dişçi korkusu olanlar için aranan bir doktor. Zirkonyum kaplama yaptırdım tedavi sürecim boyunca ekip arkadaşlarıyla birlikte gerçekten çok rahat hissettirdiler. Sonuçtan çok memnunum o kadar doğal bir gülümsemem oldu ki zirkonyum kaplama olduğunu yakınlarım anlamadı bile elinize emeğinize sağlık.
şe...
Hem dr bey hem de çalışma arkadaşları sempatik ve güler yüzlüler. Kızımın çürük tedavisi için gittik. Çocuklara karşı da çok ilgili ve sevecen. Yukarıdan bakmayan, güler yüzlü bir de arayışında olanlara tavsiye ederim
n....e
Dişlerden dolayı çok fazla şikayetim vardı çağlar hoca sayesinde tüm şikayetlerim geçti kaplama işlemi yapıldı. Güler yüzlü çalışma arkadaşları ve çağlar hoca sayesinde herşey yolunda
Doktorumuza Ön dişlerimde çatlama ve kırık şikayetiyle gitmiştim. Muayene ve detaylı bir planlama ile hem bonding işlemim hemde diğer dişlerimin tedavisi yapıldı. (estetik dolgu, kanal tedavisi, dolgu) Çok mutlu olarak ayrılıyordum her gidişimde, hem sağlıklı hemde çok güzel bir görünüme sahip oldu dişlerim. Sakin bir ortamda diş aldırmak, doktorumuza güvenmek güzeldi.
se...
Güler yüzlü hekimim. Ve personeli .
İlgililer ve anlayışlar.
Eşimin kanal tedavisi için 4 sene önce gitmiştik.O zaman tanıştığımız Çağlar beyden memnun kaldığımız için bu sefer kendi kanal tedavimi yaptırmak için gittim.
Hem iki dişime kanal tedavisi aynı anda da 20 lik diş çekimi gerçekleştirdim.
20’lik dişimi çektirdim ağrı kesici kullanmadan ve bşr damla kan akmadan çok rahat bir gün/gece gecirdim bu Çağlar bey sayesinde oldu
Harika ekip harika diş hekimi
Çağlar Atasever isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Çağlar Atasever, Diş Hekimi. Size Çağlar Atasever tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diş Hekimi Randevusu, Kök Kanal Tedavisi, Zirkonyum Porselen Kronlar, 20'lik Diş Çekimi, Estetik Porselen, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Lamina Uygulamaları, Tam Diş Protezi, Diş Dolgusu.
Çağlar Atasever adresi nerede?Çağlar Atasever şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Girne,2229 sk. no:2/1 d:1 09100 (starbucks üst katı) Aydın
Adresine gitmek zorunda kalmadan Çağlar Atasever isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Çağlar Atasever online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Çağlar Atasever isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Çağlar Atasever, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Çağlar Atasever isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Çağlar Atasever tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Çağlar Atasever hakkında ne düşünüyor?Toplam 147 hasta / danışan, Çağlar Atasever hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Aydın bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Aydın bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri