1992 yılında Aydının Nazilli ilçesinde doğdum. ilkokul Nazilli Ahmet Yesevi İlkokulunda liseyi ise Nazilli Anadolu Öğretmen Lisesinde tamamladım. Üniversite hayatımı ise Yüzüncü Yıl Üniversitesinde tamamladım. Mesleğimin ilk yıllarında Nazillide çalıştım .Aydın merkeze taşınıp kliniğimi açtım. Hastalarıma kliniğimizde hizmet vermekteyim.

Girne,2229 sk. no:2/1 d:1 09100 (starbucks üst katı), Aydın

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı

Diş Hekimi Randevusu

20'lik Diş Çekimi +12 daha fazla

Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)

Bonding

Diş Beyazlatma

Diş Hekimi Randevusu

Konum: Dt. Çağlar Atasever Muayenehanesi Diğer

şu ana kadar 3 tane dişim işlem gördü; kanal tedavisi çok güzel oldu, 2 kırık dişimin birisi dolgu işlemiyle kurtarıldı diğeri ise post tedavisi ile çekilmekten kurtarıldı yeniden bir dişim doğdu resmen ve 2 günde bitti. hepsinden de çok memnunum. kliniğe girdiğinizde de zaten rahatlatıcı ve güzel bir ortam var. herkes çok güler yüzlü ve samimi. Çağlar bey çok ilgili ve işini de çok iyi yapıyor, favori doktorum oldu kendisi. tereddüt etmeden randevunuzu alabilirsiniz.

Konum: Dt. Çağlar Atasever Muayenehanesi Gülüş Tasarımı

Çağlar bey ailemizin diş hekimi. Annemin implant ve devamında gülüş tasarımını gerçekleştirdi. Yıllardır dislerinden çeken annem ilk defa bu kadar mutlu ve rahat. Benim kanal dolgu ve zirkonyum kaplama işlemlerimi gerçekleştirdi. Açıklamaları güler yüzü profesyonel yaklaşımı ve sabrı ile o bizden bıkmadığı sürece ailece ağız ve diş sağlığımızı ona emanet edecegiz.

Konum: Dt. Çağlar Atasever Muayenehanesi Gülüş Tasarımı

Hep hayalim olan gülüş tasarımım için çevremden aldığım tavsiyelerle Çağlar Bey'i tercih ettim. İlk muayeneden itibaren çok ilgili davrandı ve kaygılarımı giderdi. Tüm hekimlerin kurtaramam dediği dişimi çekim yapmadan kurtardı. Gülüş tasarımım çok doğal oldu gerçek dişimden ayırt edilemiyor kesinlikle tavsiye ediyorum.

Konum: Dt. Çağlar Atasever Muayenehanesi Diş Dolgusu

Çok iyi çok yardımsever mükemmel biri. Dişimden de baya memnunum asla dolgu olduğu belli olmuyor diş taşı temizliğinden sonra dişlerimin şeklini hissettim. Her zaman giderim

Konum: Dt. Çağlar Atasever Muayenehanesi Diş Hekimi Randevusu

Diş ağrım çok fazla olmasına rağmen korkumdan herhangi bir hekime gidemiyordum. Burada yazan yorumların etkisiyle Çağlar beye gittim. Dişim çekildi. Çok ağrır sanıyordum ama öyle olmadı. Hem elinin hafifliği hem süreç ile ilgili bilgilendirmesi beni çok rahatlattı. Çok iyi bir ekip.

Y
Konum: Dt. Çağlar Atasever Muayenehanesi 20'lik Diş Çekimi

Çağlar bey'in kliniğinde 2023 yılında dolgu işlemi yaptırdım. Bu yıl ise hem 20 lik diş çekimi hem de diş temizleme işlemi yaptırdım.

T
Konum: Dt. Çağlar Atasever Muayenehanesi Bonding

Bonding işlemi için tercih ettim Çağlar Beyi. Mükemmel bir diş hekimi gerçekten çok naif ve hastasını düşünen biri. İşleme gelince çok defa başka yerlerde yaptırmış biri olarak söylüyorum ki Çağlar Bey den önce ben diş yaptırmamışım Ellerine sağlık

Konum: Dt. Çağlar Atasever Muayenehanesi Diş Dolgusu

Çağlar beyle 8 dolgu ve ön dişlere composit lamine işlemini yapmak üzere anlaştık. Şu an 6 dolgum yapıldı. Tedaviye devam ediyoruz. Yapılan dolgulardan gayet memnunum. Diş hekimine gitme korkumu sayesinde daha iyi atlattım.

Konum: Dt. Çağlar Atasever Muayenehanesi Gülüş Tasarımı

Eli hafif işini severek yapan bi doktor güler yüzü ile sizi rahat hissettiriyor dişçi korkusu olanlar için aranan bir doktor. Zirkonyum kaplama yaptırdım tedavi sürecim boyunca ekip arkadaşlarıyla birlikte gerçekten çok rahat hissettirdiler. Sonuçtan çok memnunum o kadar doğal bir gülümsemem oldu ki zirkonyum kaplama olduğunu yakınlarım anlamadı bile elinize emeğinize sağlık.

Ş
Konum: Dt. Çağlar Atasever Muayenehanesi Diş Hekimi Randevusu

Hem dr bey hem de çalışma arkadaşları sempatik ve güler yüzlüler. Kızımın çürük tedavisi için gittik. Çocuklara karşı da çok ilgili ve sevecen. Yukarıdan bakmayan, güler yüzlü bir de arayışında olanlara tavsiye ederim