15 Temmuz Mah.148167 nolu sokak kapı no :28 daire :1, Şehitkamil, Gaziantep
Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Diş Hekimi Randevusu
15 Temmuz Mah.148167 nolu sokak kapı no :28 daire :1, Gaziantep
VERA DENTAL AĞIZ VE DiŞ SAĞLIĞI POLİKLİNİĞİ / Ortodonti Uzmanı Dt. Çağlar Dağdeviren
Cep Derinliği Azaltma
X-Ray
Çene Eklemleri Tedavisi
İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri
15 Temmuz Mah.148167 nolu sokak kapı no :28 daire :1, Gaziantep
Gayet memnundum kendisinden. 18 aylık bir ortodonti tedavim oldu. Sonucunda gayet mutluydum. Herhangi bir sorun da yaşamadım.Kendisi gayet ilgiliydi, mutlu bir şekilde ayrıldım .Her konuda yardımcı oldu kendisi ve ekibi.Hastaya yaklaşımı gayet güzeldi.Bir sorun yaşamadık kendisiyle.Her an ulaşabildik,her zaman gittiğimde işimi hallediyordu.Tavsiye ederim kendisini.
d.....
Benim dişlerim çok çarpıktı. Alt çeneye ortodonti tedavisine başladık.Hem güzel ilerliyor hem de kendisi çok güleryüzlü ve pozitif, çok memnunum.Bilgilendirmeleri çok açık.Kafamda soru işareti kalmıyor.Herşeyi detaylı anlatıyor.Güzel ilgileniyor,güzel ilerliyoruz tedavimizde de.Ben memnun kalınca kardeşime de önerdim.O da çene genişletme ve tel tedavisi görüyor.
Ben Çağlar Bey'den memnunum. Hizmetleri kaliteli.Ben diş teli tedavisi görüyorum şu an.2 ay oldu ama düzelmeler başladı.Aylık kontrollerimiz devam ediyor. Bir şikayetim olduğunda her türlü ulaşabiliyorum.Çok sıcak davranıyorlar, güleryüzlüler ve bilgilendirmeleri de gayet güzel.
Çağlar Bey'i çok fazla öneren oldu bana.Ben üst çene darlığı şikayetiyle gitmiştim.Ameliyat istemediğimi söylemiştim, o da elinden geldiğince düzeltebileceğini söyledi.11.ayımız olacak,tel tedavisi görüyorum. Beklediğimden daha iyi ilerliyor.Yavaş ilerleyeceğini düşünmüştüm ama güzel ilerleme sağladık.Durumdan şu an çok memnunum.Gerek psikolojik anlamda yaklaşımından gerek tedavisi yönünden çok destek oluyor bana. Kesinlikle herkese tavsiye ediyorum,çevremde olan kişileri de Çağlar Bey'e yönlendiriyorum.
Çağlar Dağdeviren isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Çağlar Dağdeviren, Diş Hekimi, Ortodonti. Size Çağlar Dağdeviren tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diş Hekimi Randevusu, X-Ray, Normal Randevu, Lokal Anestezi, Kök Kanal Tedavisi, Diş Dolgusu, Hassas Bağlantılı Protezler, Diş Eti Estetiği, Kanal Tedavisi.
Çağlar Dağdeviren adresi nerede?Çağlar Dağdeviren şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 15 Temmuz Mah.148167 nolu sokak kapı no :28 daire :1 Gaziantep
Adresine gitmek zorunda kalmadan Çağlar Dağdeviren isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Çağlar Dağdeviren online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Çağlar Dağdeviren isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Çağlar Dağdeviren, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Çağlar Dağdeviren isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Çağlar Dağdeviren bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Çağlar Dağdeviren ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Çağlar Dağdeviren hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Çağlar Dağdeviren hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Çağlar Dağdeviren hangi sigortaları kabul ediyor?Çağlar Dağdeviren, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Çağlar Dağdeviren ile iletişime geçmenizi öneririz.
Gaziantep bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Gaziantep bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri