Cemalpaşa Mahallesi Ethem Ekin Sokak Aski Sokağı Yeşil Köşk Apt. No:4 Kat:1 D:1, Adana
Ergoterapi
Kabul ve Kararlılık Terapisi
Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi
Çocuk ve Ergen Terapisi
tu...s
Oğluma kaygı bozukluğu teşhisi koyuldu..çağlar hocamin sayesinde hayata yeniden bağlandı herşeyden sogumustu oğlum. hocam emeğinize sağlık
a....p
Hocamıza oğlumuz da yaşadığım ergenlik ve sınav kaygısı nedeniyle tavsiye üzerine gittik. Hocamız tedavi süreciyle ilgili bizi detaylı bir şekilde bilgilendirdi ve telkinleri bizi oldukça rahatlattı. Devam eden süreçte telefonla bize destek verdi. Tedavi sürecimiz şuan çok güzel devam ediyor. Kendisine minnettarız, inşallah tedavi sürecimiz güzel bir şekilde sonuçlanacak. Kolay gelsin.
ma...
Çağlar beyle kızımın DEHB tedavisi için görüşmeye başladık. Her konuda fazlasıyla ilgili ve anlayışlı yaklaştı. Merak ettiğimiz tüm konularda bilgilendirdi, gel muayene esnasında gerek sonrasında çok yardımcı oldu. İyi ki karşılaşmışız
f.....
Bilgisiyle anlayışı ile bir süreden devam eden anksiyete bozukluğumun çözümünde emeği geçtiği için ve bana yardımcı olup tedavimde destekleri için hocama minnettarım emeğinize yüreğinize sağlık hocam
e...
Doktoruma hastaneden ulaştım. Panik bozukluğu ile başvurdum. Çok güzel bir tedavi oldu. Sakin ve nokta atisi tespit yaptı. Çok başarılı bir hoca onun sayesinde verdiği ilaç ve tavsiyeleri sayesinde hayata döndüm bakış açım değişti. Kesinlikle tavsiye ederim.
c...
Hastanede başka bir branşa muayene olurken ihtiyaç duyduğum için sorarak ulaştım. Panik atak rahatsızlığım için başvurdum. Tedavi süreci şuan devam ediyor Eskiye göre daha iyi durumdayım . Doktorum güler yüzlü, yaklaşımı gayet profesyonel ve ilgili. Tavsiye ederim.
yo...
Çağlar beyin güler yüzlü, samimi ve çabuk iletişim kurabilme özelliğiyle dikkat dağınıklığı ve çekingenliği olan oğlum üzerinde yetkinliğinin etkisiyle her yönüyle çok faydalı olmuştur. Sizinle tanıştığımıza çok memnun olduk. İyi ki varsınız
be...a
kendisi çok ilgili ve işinde profesyonel biri. her konuda dinliyor ve yardımcı olmaya çalışıyor. biz dikkat eksikliği konusunda gittik, kendi gözlemlerini aktardıktan sonra bize birkaç seçenek sundu ve tedaviye başladık. gayet memnun kaldık
Çağlar Bey ile kreşteki öğretmenimizin yönlendirmesiyle bir kez görüştük memnun kaldık çocuğumda dikkat eksikliği nedeniyle görüşmüştük. Test yapıldı psikologla görüşüldü Çağlar Bey de sağ olsun çocuğumda bir sıkıntı olmadığını belirtti. Tedavinin gerekli olmadığını söyledi yaklaşımı çocuğa karşı davranışı çok iyi. Ortam güzeldi.
Çağlar Bey ile kızımın özel sebeplerinden dolayı görüşme sağladık, başka bir doktorumuz yönlendirdi kendisine. Kendisi bilgili ilgili çözümcü bir doktor. 3 ay seans aldık görüşmelere devam ediyoruz. Çağlar Bey sakin bir dinleyici tavsiye ederim.
Çağlar Jaicks isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Çağlar Jaicks, Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi. Size Çağlar Jaicks tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Kabul ve Kararlılık Terapisi, Aile Terapisi, Çocuk ve Ergen Terapisi, Oyun Terapisi, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Ergoterapi.
Çağlar Jaicks adresi nerede?Çağlar Jaicks şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cemalpaşa Mahallesi Ethem Ekin Sokak Aski Sokağı Yeşil Köşk Apt. No:4 Kat:1 D:1 Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Çağlar Jaicks isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Çağlar Jaicks online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Çağlar Jaicks isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Çağlar Jaicks, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Çağlar Jaicks isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Çağlar Jaicks tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Çağlar Jaicks hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Çağlar Jaicks hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Adana bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Psikiyatristleri
Adana bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Psikiyatristleri
Adana bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Psikiyatristleri
Adana bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Çocuk Psikiyatristleri
Adana bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Çocuk Psikiyatristleri
Adana bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Psikiyatristleri
Adana bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Çocuk Psikiyatristleri