su...e
Trafik kazasi gecirerek Aydin devlet hastanesi aciline yatisim olmustu. Koprucuk kemigi kirilmasi sonucu dr caglar bey ilgilendi benimle. Hem acilde hem sonrasinda tum sorularimi sabirla cevapladi, her konuda yardimci oldu. Dr caglar bey sayesinde ameliyatim sorunsuz ve cok guzel gecti.
Oğlumun kolu dirsek bolgesinde birleştiği yerden kopma olmuş ve bu kolun beslenmesi ile ilgili çok önemli bir operasyon geçirdi acilen girmiştik çok şükür çağlar bey nöbetçi imiş bizim şansımıza gerçekten Oğlumun kolu gayet güzel gelişiminde hiç bir fark yok kendisine çok teşekkür ederim .
s....
Eşim Halit Yılmaz’ın kalça kemiği kireçlenmesinden dolayı protez takılması gerekti 2017 de polikliniğine gittiğimiz Sn.Dr.Çağlar Koçkesen bizi sevecenlikle karşıladı bizi rahatlatan açıklamalarda bulundu 27 eylülde ameliyatını yaptı ameliyat öncesi ve sonrası gerek açıklamaları ile hastayı rahatlatması ameliyat sonrası titizlikle yaptığı tedavisi mükemmeldi. Aydın Devlet Hastanesi Ortopedi Servisi hemşireleri ve personelinin çok anlayışlı ve sevecen yaklaşımları eşimi hem moral açısından hem de fiziki açıdan çok rahatlattı. Bu dönemde emeği geçen başta Dr. Talip Çağlar Koçkesen olmak üzere tüm personele sevgi ve teşekkürlerimizi sunarız.
rı...k
Kardesim motor kazasi gecirmisti ve sol ayaginin kopmamasi icin sadece ufak bir deri tutuyordu kolunda ve ust bacakta da kirik vardi doktorumuz Talip Bey ameliyatlarini gerceklestirdi ve kardesimi ayaga kaldirdi su anda yuruyor kendisine ilgi ve alakasi icin cok cok tesekkur ederiz
la...a
Aydın Devlet hastanesine gidip Dr. ÇAĞLAR KOÇKESEN ile tanıştık Annem Gülnaz Karaca yürümekte zorluk çekiyordu, halis vagus ameliyatından sonra menisküs yırtığı için tekrar gittik. Çok memnunuz gerek Hekim gerekse İnsan olarak ender bulunan sayın Dr. ÇAĞLAR Koçkesene Ailece teşekkür ederiz saygılarımızla.
Lamiya Karaca.(Başkan.)
Hasta
Doktorumuz alanında çok bilgili, deneyimli ve hastalarına ilgiyle yaklaşan birisi. Annemin diz protez ameliyatını yaptı. Gerek operasyon öncesi, gerekse sonraki süreçte çok memnun kaldık yaklaşımından. Çok teşekkür ederiz.
nu...l
Merhaba, 1Ekim 2015 tarihinde Annem Satı Dal'ın düşme sonucu kırılan sağ kalça kemiğine protez ameliyatını gerçekleştiren Çağlar Bey'e çok teşekkür ederiz.
mü...t
Annemin ameliyatını yapan Çağlar Beyden çok memnunuz anlayışlı ve yardımsever ameliyat çok başarılı geçti şu an annem ayakta ve yürümeye başladı kendisine teşekkür ediyorum.
ce...r
defalarca her doktora gittim hiç biri bu denli ilği göstermedi bir rotgenimi çektirdi tam emin olamadıgı için yeniden emar çektirdi bana şimdiye kadar bu denli ilgi gösterilmedi kendisine teşekür ediyor başarılarının herdaim devamını diliyorum bizlerin dualarına nail olsun inşallah ömrü uzun kazancı bol olsun
öz...r
Branşına ve kliniğine tamamen hakim olması,hasta psikolojisini çok iyi analiz ederek empati kurması ve hastanın anlayabileceği dilden konuşması,güven vermesi bizi doğru tercih yapmamıza sağladığı için çok teşekkür ediyoruz.Annemin diz protezi ameliyatı ile şu an daha sağlıklı yürümektedir.Tedavi olmak isteyen hastalara hekimimizi önermekteyiz.
Çağlar Koçkesen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Çağlar Koçkesen, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Çağlar Koçkesen adresi nerede?Çağlar Koçkesen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hasanefendi-Ramazan Paşa Mahallesi Kızılay Caddesi No:13 Aydın
Adresine gitmek zorunda kalmadan Çağlar Koçkesen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Çağlar Koçkesen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Çağlar Koçkesen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Çağlar Koçkesen bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Çağlar Koçkesen ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Çağlar Koçkesen hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Çağlar Koçkesen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Aydın bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Aydın bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları