Era Göz Hastalıkları Merkezi
Yayla Mahallesi Şehit Mustafa Ercigez Caddesi No:21, Keçiören

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: Era Göz Hastalıkları Merkezi Diğer

9 Eylül 2024 tarihinde Annemi Ankara dışından Çağlayan Hocama muayeneye getirdim. Annemin uzun süredir uzak ve yakın görmesinde sorun vardı. Gözlük kullanıyordu. Ayrıca ileri derece Katarak olduğu için gözlükle dahi %50 görüyordu. Çağlayan Hocamın çok değerli muayenesi, tavsiyeleri ile Akıllı Lens uygulamasına karar verdik. Çağlayan Hocam operasyonu gerçekleştirdi. Bu süreçteki tüm muayeneleri, güler yüzü, hasta ile diyaloğu bizlere çok güven verdi. Çok başarılı bir operasyon ile kısa zamanda harika bir sonuç elde etmiş olduk. Biz çok memnun kaldık. Eminim sizlerde kalacaksınız. Doğru ellerde olursunuz.

Konum: Era Göz Hastalıkları Merkezi Diğer

2,5 ay önce lazer ameliyatımı oldum. Göz numaram 6 numara idi. 1. ay kontrolüme gittiğimde gösterilen küçük harfleri bile okuyabildim. Numaramın 0.25 civarında düştüğünü gördük ve görme oranımın gayet iyi olduğunu söyledi Çağlayan Hoca. Yaptırmak isteyen varsa ben kesinlikle Çağlayan Hocamı ve Era Göz'ü tavsiye ederim. Benim gibi korkanlar varsa emin olun hastane her sorunuza tek tek detaylı yanıt veriyor ve ameliyat esnasında da sakin olabilmeniz için ellerinden geleni yapıyorlar. Süreç hakkında bilgilendirme yönlendirme konusunda da tüm ekibin oldukça bilgili ve iyi olduğunu düşünüyorum. Çizdirmek isteyenler için öneririm.

Konum: Era Göz Hastalıkları Merkezi Diğer

2022 de Katarakt ameliyatı oldum.30 yıldır gözlük takıyordum. Şu anda gözlüksüz ve konforlu bir hayatım var. Çağlayan Aksu hocama minnettarım.. Mehmet IŞIK.. Emekli asker...

Ş
Konum: Era Göz Hastalıkları Merkezi Diğer

18 şubat 2020 de No touch lazer Göz ameliyatı oldum uzun süredir gözlük ve lens kullanıyordum miyop numaralarım 4.75 idi operasyondan önce endişelerim çok fazlaydı. Birçok göz merkeziyle görüştüm ve ameliyatı burda olmaya karar verdim iyiki diyorum. Çağlayan bey ve ekibine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Ameliyatımın üzerinden bir buçuk yıl geçti numaralarım sıfırlandı yaşam kalite arttı. Teşekkürler Era GÖZ:)

Konum: Era Göz Hastalıkları Merkezi Diğer

Annemin iki gözünü katarak ameliyatı yaptı ..bir göz tamamen kapanmıştı..10dak gibi bir sürede operasyonu gerceklestirdi.suan annemin iki gozude maşallah süper uzak görme muhteşem yakın içinde gözlük dusunmuyor ..süper bir doktor...kendiisne ve asistanı harun bey ilgi alaklarından dolayı çok teşekkür ederiz selamlar

Konum: Era Göz Hastalıkları Merkezi AMELİYAT

10 mayısta excimer lazer ameliyatımı oldum doktorumuz çağlayan aksu ve ekibine çok teşekkür ederim.göz derecem tamamen sıfırlandı herkese sonsuz teşekkürler

İlk Sincan devlet hastanesinde kendisine muayene olmuştum. Kimsenin teşhis koyamadığı hastalığıma doğru teşhis ile beni gözümü kaybetmekten kurtarmıştı. Şimdi Era göz de hizmet veriyor. Genç yaşına rağmen çok başarılı bir hekim...

Geçen hafta babaannemi katarakt ameliyatı etti çağlayan bey. gözlükle 1 metreyi zor görüyorken şimdi gözlüksüz televizyon izleyebiliyor. hayır duasını eksik etmiyor çok teşekkür ederiz...

Hocam a babamı getirdim çok memnun kaldım çok ilgili ve güler yüzlü bir doktor herkese tavsiye ederim.BU ilgilerinden dolayi çok teşekkür ediyorum

Oğlumu muayne amaçlı kendisine keçiören esertepedeki hastanesine götürdüm gerek muayne gerekse ilgi ve alakasından cok memnun kaldık herkese tavsiye ederim..

Profili düzenle veya yönet