rh...z
Öncelikli olarak, devlet hastanelerinde çalışan hekimlerimizin oldukça yoğun bir hasta sirkülasyonuyla çalıştığını biliyoruz. Buna rağmen Çağlayan hoca merhametini ve mesleğinin temeli olan iyileştirme güdüsünü asla kaybetmemiş bir hekimimiz.
Sadece korktuğum için, 6 senedir ağrısına katlanıp aldıramadığım kırık yirmilik dişimi bir çırpıda, acısız, ağrısız bir şekilde aldı. Teşbihte hata olmaz, belli ki özel hastane kalitesinde, tecrübeli, mesleki yeterliliği tam bir hekimimiz.
Randevu saatimden erken alındığım hiç beklemediğim için stresim katlanmadı. İşlem anında sakın, kısa ve net açıklamaları sayesinde sakinleştirdi. Sonrasında da yapmam ve yapmamam gerekenleri hem kendisi, hem de hekimimize eşlik eden hemşire hanım; kısa, net, kafa karıştırmayacak bir şekilde anlattı. Söylemeden geçemeyeceğim, hekimimize eşlik eden hemşire hanım da bir o kadar iyi bir insan.
Sayenizde dişçi (diş hekimi) korkum azaldı.
Çok teşekkür ederim. Umarım sağlıkçılar olarak hak ettiğiniz değeri görürsünüz.
ro...
Yaa canım doktorum bugün gömülü kistli dişimi çekti doktor bey ve hemşire hanım da gördü o kadar tedirgindim ki hiçbir şey düşünemez olmuştum ellerim titriyordu doktor bey neyi nasıl yapacağını neden yapacağını çok güzel bir şekilde açıkladı eli de hafif maşallah diş çekildi mi anlamadım bile operasyon sonrası tampondan dolayı teşekkür edemedim ama Allah ellerine zeval vermesin yine yolum düşse gideceğim ilk doktor olur kendisi hemşiresi de ayrı ilgiliydi ikisine de minnettarım
s....t
İki dişimi aynı anda amelliyat etti ve gram ağrım olmadı. Amelliyat esnasında bütün tedirginliğimi, korkumu açıklayıcı ve hoş konuşmalarıyla aldı götürdü. Gerçekten Çok başarılı bir hekim. Kendisine çok teşekkür ediyorum
i̇...a
Sinirlerle bağlantılı 20lik dişim için gitmiştim.Çok gergindim ağrı olacağı konusunda,Çağlayan bey in açıklayıcı konuşmaları işlemi yaparken gayet ağrısız sancısız ve gerginligim geçmiş bir ameliyat süreci olmasını sağladı. 15-20 dkdada işlem bitmişti bile.Çağlayan bey çok başarılı bir çene cerrahı,şuan ağrısız ve rahat geçen sürecimi ona borçluyum.
b....b
Yorumların çoğu iyi fakat ben doktor beyin sadece kolay konularda iyi olduğunu düşünüyorum üst çene damağımda bir gömü dişi vardı sanki bizi azarlar gibi konuştu ilgi alakâ 0 dı Ayrıca operasyonu yapamayacağını söyledi diğer doktorlar yapıyor dediğimizde ise ona gidin o zaman dedi randevu almak için o kadar uğraşmıyormuşuz gibi..
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Dış konusunda çok korkuyordum ama çağlayan bey den Allah razı olsun 10 dakikada dişimi çekip kisti temizledi herkese tavsiye ederim dalında çok başarılı bir hoca
ha....
Gerçekten çok iyi bir cerrah işinin ehli bir doktor Allah ondan razı olsun azı dişimi 5dakikada halletti ve şuan ikinci günüm hiç ağrım yok eli hafif ve çok ilgili bir hekim tereddüt etmeden gidin özellere 10 basar harika biri... Bu yorumları okuyorsa kendisine tekrar çok teşekkür ederim
yu...g
Merhaba. Ben Çağlayan bey ile devlet hastanelerinin artık binlerce tl para ödediğimiz özel polikliniklerden hastanelerden hiç bir farkının kalmadığını ve istenildiğinde devlet hastanelerinde de kaliteli hizmet verileceğini bir kez daha anladım. kendisine ilgi ve işini layıkıyla yaptığı için tsk ederim.
mi...r
Gerçekten İşini çok iyi bilen bir hekim. Yaptığı implantları uygularken hissetmedim desem yeridir ve ilgi alakası üst seviyede...
ha...e
Kendi dalında çok iyi bir hekim yirmilik dişimi çekti ameliyat ve ameliyat sonrası ne bi arım nede bi şişlik olmadı yüzümde ellerini saglık.
Çağlayan Atay isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Çağlayan Atay, Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi.
Çağlayan Atay adresi nerede?Çağlayan Atay adresini belirtmedi. Çağlayan Atay yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Çağlayan Atay adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Çağlayan Atay isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Çağlayan Atay online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Çağlayan Atay isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Çağlayan Atay bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Çağlayan Atay ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Çağlayan Atay hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Çağlayan Atay hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.